FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

buna fetelor. andrabirni, inna multumesc frumos pt incurajari, ca sunteti alaturi de mine. sunt constienta ca la un moment dat toata chestia asta o sa se termine cumva, important e sa se termine bine, ca exista si varianta cealalta, un divort, sau mai tarziu sa imi reproseze ca am facut copil cu alt barbat....sper sa fie bine pana la urma si sa reusesc sa va dau vestea cea mare. o sa il pun totusi sa isi refaca si analizele sa vedem cum sta treaba dupa 1 an,
va pupic si am fugit la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

inna,bine ai revenit"acasa",multa multa sanatate tie si lui George
andra,mie imi spui?si mie mie dorulet de azoogirls,mai ales de vremurile bune cind se scria asa mult la sub ala,cind toate fetele erau optimiste...ti-a stirnit amintiri link-ul ala?si mie
te pup si astept sa vii cu vesti bune in curind,cind terminati trat?
diana....
simonete?????chiar nu ne mai citesti??
iuca si pt Biencutza si Bogdanel
gabi,cum te mai simti dragutza
yarrina,tu cum esti???
dodo,cip,copilutzu,monty,dma,evanescente,
raluca,rodicutza,maya,alexia_ada.....

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Bytzi, am terminat si a doua luna de puregon, zilele acestea o sa ne programam pentru o noua spermograma.Sincer, nu ma astept la minuni, sper macar la punctie sa-i gaseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

buna fetelor
noi ne-am luat cateva zile de gandire prin Bulgaria la soare,nu ne-a ajutat f mult ,al meu sot s-a gandit ca poate e timpul sa-mi iau un amant sa raman mai repede gravida...din ras am dat in plans,apoi iar in ras,asa ca acum suntem ok..ne gandim la o noua inseminare in toamna
Mi-a parut rau sa citesc despre tine Diana..offf..barbatii astia,ei sunt mai sensibili ca noi,cu rabdare si calm o sa reusiti totul,despre faza cu fan MJ sincer din pacate si cu tot respectul nu te inteleg,nu vad ce legatura poate avea un cantaret cu viata ta intima,el a murit dar muzica ramane asa ca asculta-l mereu daca iti face bine...toti avem mai mult sau mai putin,mai devreme sau mai tarziu neintelegeri in cuplu important e diplomatia si dragostea cu care tratam problema...te imbratisez
bytzi-curaj si bafta multa sa dea DD sa reusesti de data asta!
andrabirni-bafta multa si tie!
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Raluca, multumesc mult si iti doresc ca drumul catre bb sa fie cat mai scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

raluca si la noi au inceput sa apara in discutii un posibil barbat cu care sa fac un copil si sa renuntam la inseminari, fiv-uri si tratamente inutile. fara sa par nebuna sau egoista zic ca asta ar fi pana la urma solutia cea mai buna, atata timp cat unul din cei doi parteneri este perfect sanatos.o spun la modul ce mai serios. am auzit multe cazuri in care unul din cei doi nu a putut sa faca un copil si pana la urma s-a recurs la un/o a treia persoana in cuplu.important este sa fie deschis la minte si sa inteleaga ca nu este un mod prin care sa il tradezi, sau ca nu il mai respecti...
Legat de MJ, ma asteptam sa nu intelegeti mare lucru, dar pt mine MJ nu a fost un cantaret in primul rand, a fost un om, un model cu care am trait de la 10 ani, a fost fratele de la care am invatat indirect in viata enorm, ca sa nu zic aproape totul. nu ai cum sa intelegi asta atata timp cat nu ai trait singura, intr-o lume de adulti.eu nu am avut frati, am fost singura printre oameni de varsta a 2 a si a 3 a si e crunta singuratatea. la un moment dat ai mei ajunsesera sa fie gelosi pe el, acum ma inteleg, isi dau seama ca au gresit enorm atunci cand au renuntat la al 2 lea copil. MJ a fost un om mare cu un suflet inocent de copil, asta m-a fascinat la el in primul rand, nu muzica. NU vreau sa dezbat la acest capitol tema MJ pt ca nu e cazul, ideea e alta. Imagineaza-ti ca pierzi un pieten de suflet, care il ai de o viata si cu care erai extrem de apropiata, nu suferi? NU ramai ravasita? cam asta e ideea.
pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

heiii,eu nu sint de acord cu voi referitor la a3a persoana
ginditi-va ca poate sotul vostru se va simti dat deoparte si in cazul nostru cu donatorul,poate se uita la copil si zice uite mie nu mi-a fost dat sa fac un copil,chiar daca ei sint deacord cu aceasta solutie,numai ei stiu ce-i in sufletul lor...
dar cum credeti ca se va simti atunci cind sotia lui s-a dus sa faca un copil cu altul....e exact ca atunci cind l-ai insela,puneti-va in locul lui si vedeti daca va place...eu nu sint deacord atit timp cit in cuplu este intelegere,atit timp cit sotul nu ne insela,exista aceasta metoda donatorul si cred ca nici in fata lui si nici in fata lui dumnezeu nu gresim ca ne dorim un copil...

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inna30

bytzi draga mea, iti tin pumnii stransi pt sap viitoare si tu chiar treb sa spargi gheata si sa readuci optimismul fetelor, meriti asta si ma rog la d-zeu din tot sufletul sa reusesti.te pup dulce si mult mult succes sa vina ingerasul mult asteptat.

innamerci tare mult ,iti dai seama ca si io imi doresc enorm sa se intimple asta,de aceea nu am renuntat si am mai facut o operatie,poate poate asta va fi sansa mea...
iti dai seama daca bunul dumnezeu ma va ajuta pe mine care am atite probleme..FSH mare,nu raspund la stimulari,endometrioza,chisturi,fibrom,RH-...atunci toate fetele mele dragi de la acest subiect va trebui sa reuseasca,nu trebuie sa ne pierdem speranta,bunul dumnezeu ne va ajuta doar cu rabdare se vor rezolva toate...
-ici pt tine si George

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns montytaiana spune:

inna multi pupici iubita
asa e aici sunt si citesc cu sete din umbra, dar of parca reusitele ne evita pe noi cele de aici, mai bine zis pe iubiticile mele k eu una nu mai increc nimik

bytzi multi pupici si tie, si eu zic sa nu aruncii inca cu rosia, glumesc, dar cand simti ca totul merge rau si fff rau, cand simti ca inebunesti un pic cu fiecare esec, cand inghiti pastile despre care nimeni nu iti spune adevarul, cand nu poti spune nimanui de problema voastra (sa iti dau un ex - toti ai nostri cu mic cu mare in jurul mesei de craciun, si o persoana apropiata arunca bomba, sau o vb rea, care nu stie cat raneste, cica lacatus a infiat un copil k el nu putea sa aiba si atunci toata floarea de la masa isi da cu presupusul si il fac albie de porc pe saracul barbat, de parca a fost vina lui si el a vrut asta, si atunci cum sa le mai impartasesti, si chiar daca in fata au decenta sa te compatimeasca- unii dintre ei- in spate, mama mama, ce nu imi aud urechile privitor la pers care nu pot avea copii, de zici ca sunt ciumati, da asa cu dedicatie, de parca o merita ca pedeapsa, lumea e rea) iti spun eu k te iau o mie de ganduri, chiar si unele mai putin ortodoxe, si mai ales cand il vezi pe el ca se topeste langa orice pui de copil, ca i se umezesc ochii cand aude ca nustiu care duduie a mai ramas gravida, ai face chiar orice, nu mai zic de dorinta ta de a fi mama, e dar asta e alta discutie, ar tr sa facem un sondaj, sa deschidem un subiect, si daca barbatii ar intra si ei pe aici sa le aflam parerea, chiar daca nu sunt in cauza, dar sa se puna in pantofii alor nostrii, dar cum am zis exista supraeul si cenzura care nu ne lasa sa facem toate prostiile care ne trec prin cap la un moment dat,
a si inca ceva sunt barbati care se casatoresc cu femei care deja au copii, apoi altii care sunt inselati si tot isi iubesc copii, pentru ca sunt ai lor, ei asa ii vad, parinte e cine te vegheaza si te iubeste nu un spermatozoid
e acu sa vezi rosii in capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

montytaiana-ai mare dreptate in ceea ce spui-cel mai greu e sa-l vad pe al meu sot uitandu-se cu jind la un bebe sau la o femeie gravida...ufff...parerea lui stricta e ca trebuie sa avem un bebe curand prin orice mijloc posibil,chiar si un al 3lea partener(Scopul scuza mijloacele)...nu ma gandesc sa-l insel dar lui nu i se mai pare cine stie ce daca vin acasa cu burta mare..asta isi doreste si mi-a zis-o in fata ...bine nu trec la fapte, nu sunt genul ,dar evident ma gandesc pt viitor la orice varianta numai sa avem si noi un puishor.

Mergi la inceput