FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)
Raspunsuri - Pagina 10
bytzi spune:
monty,au ajuns rosiile ,glumeam,sint deacord intru totul cu ce spui tu,mai ales ce ai pov tu cu apropiatii care am patit-o si noi pe pilea noastra chiar cu familia ,de la o vorba care nu au inteles-o sa ajuns la cu totul altceva,nu mai zic de prieteni care poate nici nu-i aud si cine stie ce vorbesc,dar eu acum am luat totul in seama mea ,ca eu sint cu probleme,mai ales ca am trecut si prin 2 operatii si poate nu se vor mai auzi discutii (bine ca se vede ca intradevar sint si probleme,dar nu neg ca in tinerete nu as fi ramas f usor insarcinata)....
ar fi simplu daca s-ar intimpla o data si am ramine gravide ,dar uite cite incercari se fac si tot nu reusim,cred ca f mult depinde si de dumnezeu sa vrea sa reusim...stiu ca din disperare ne gindim si la astfel de lucruri si mai stiu ca ne iubim f mult sotii ,tocmai de aia am recurs la aceasta metoda si nu ne-am dus sa facem un copil cu alt barbat... si mai stiu ca si ei ne iubesc f mult fiindca au fost deacord cu donatorul ,sa fim seriosi ca sint atitea persoane care nu ar accepta asa ceva...
eu daca nu voi reusi acum ma indrept spre adoptie ,si ce daca ne vor birfi prietenii si cunoscutii?eu cred ca numai o persoana deschisa la minte stie ce inseamna asta,sa adopti un copil,cred ca trebuie multa iubire ,daruire sufleteasca si nu multi pot face asta,eu cred ca dumnezeu ne alege pt acest lucru....
va pup pe toate si chiar imi face bine cind discut cu voi,nu va pierdeti speranta caci dumnezeu ne va ajuta
sa aveti un weekend placut
dumnezeu ma va ajuta
Maya_I spune:
Buna, fetele, , imi pare atat de rau ca nu avem nici o veste buna, de bebe...dar va rog, haideti sa nu ne lasam, nu putem sa abandonam, nu avem dreptul... ingerasii asteapta la rand, nu?
Nici eu nu am noutati, de asta nu am mai scris... Doar ca mi-a venit sotul in concediu, am fost plecati pe la mare si acum vreau sa-l conving sa mergem sa mai faca o spermograma si voiam sa va intreb pe voi unde imi recomandati sa-l duc pt o spermograma buna?
bytzi spune:
maya,pt o spermograma buna si detaliata ti-o recomand pe dr Matei,pt cei cu azoo am inteles ca e cea mai buna...
acolo a fost si andra si cica la prima spermograma i-au descoperit citiva spermatozoizi si multe alte fete azoo...
poate te poate ajuta andra cu un nr de tel sau unde poti sa o gasesti mai iute,caci lucreaza in f multe locuri
iti urez sa aveti noroc sa gasiti spermatozoizi
dumnezeu ma va ajuta
Maya_I spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bytzi maya,pt o spermograma buna si detaliata ti-o recomand pe dr Matei,pt cei cu azoo am inteles ca e cea mai buna... acolo a fost si andra si cica la prima spermograma i-au descoperit citiva spermatozoizi si multe alte fete cu azoo... iti urez sa aveti noroc sa gasiti spermatozoizi dumnezeu ma va ajuta |
Bytzi, , si cum procedez? Cum dau de dr Matei, la ce clinica? Nu se face mai intai spermograma la laborator si apoi o cauti pe dr pt interpretare? Sau ma duc la ea inainte de a face spermograma? Se fac cumva si hormonalele alea, FSH si LH?
Maya_I spune:
Bytzi, multam, pup fata... O sa-i trimit un PM Andrei... Desi cred ca si Alexia stie cate ceva... Le trimit la amandoua.
bytzi spune:
maya,dr Matei ea face spermograma si ti-o si interpreteaza
ea lucreza la IDS ,clinica Genesys Fertility,CFR ...
nu stiu daca Alexia a fost la ea ,dar de Andra stiu sigur
bafta
dumnezeu ma va ajuta
bytzi spune:
daca nu ati facut si hormonalele (FSH,LH,TESTOSTERON,PROLACTINA...)e bine sa le faceti ,dar cred ca ti le va recomanda si dr Matei
dumnezeu ma va ajuta
andrabirni spune:
Maya, ai un PM de la mine.
Bytzi, deocamdata nu avem rezultate, asteptam cele 3 luni de puregon sa treaca, e destul de devreme sa facem o spermograma, pentru ca , a zis d-na dr ca dupa 3 luni se formeaza o noua spermogeneza.Iti tin pumnii pentru o noua inseminare.
gabri-ela spune:
Fetelor scuzati-ma ca nu am mai reusit sa intru si sa va scriu, dar dupa nereusita mea dureroasa a venit o alta problema cu tatal meu care a trebuit internat de urgenta. A fost operat, iar eu am fost numai pe drumuri intre spital si casa. Si in continuare programul meu va arata la fel pt ca mai are de stat doua saptamani. In urma acestei probleme nu am mai fost in stare sa ma gandesc si la mine.
bytzi stiiam ca maine trebuie sa fii la Sibiu si vroiam sa nu pleci fara sa-ti urez multa bafta si sa dea DD sa-ti gaseasca niste grasunei si sa te intorci inseminata, da? Pumnii sunt stransi si te asteptam cu vesti
Pupici pt toate fetele
bytzi spune:
merci gabi,miine fac eco la mine in oras sa vedem daca este folicul si deabia apoi voi pleca la Sibiu in functie de rezultat...
miine e ziua cea mare ,am niste emotii...
va pup pe toate
dumnezeu ma va ajuta