FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)
Raspunsuri - Pagina 11
Maya_I spune:
Andra si Alexia, multumesc .
Bytzi, mult succes, draga mea . Sa dea D-zeu sa iasa totul bine.
bytzi spune:
merci mult dragele mele,cum fac eco cum va dau de stire,doamne ajuta
va pup pe toate si va doresc o saptamina usoara
dumnezeu ma va ajuta
diana23ct spune:
bytzi mult succesi si ma rog pt ptine sa fie bine si sa reusesti pana la urma sa iti indeplinesti visul.
bytzi spune:
sint atit de dezamagita
deci z10
ovare de dimensiuni mici,un folicul de 9mm pe ov sting,endometru 3,8mm ,dezastru ,dezastru,dezastru
oricum fol nu va ajunge la maturitate caci eu am CM doar de 24-26 zile si plus de asta endometru e jale cu toate trat care le-am facut eu...
dr de aici mi-a zis ca poate e asa dupa laparo ,desi eu nu cred sa aiba vre-o treaba
voi vorbi cu dr Ispasoiu si poate luna care vine fac stimulare ,voi vedea ce zice poate fac cu puregon 100ui/zi(e mai scump ,dar poate reactionez mai bine la el)
va pup pe toate si va multumesc ca v-ati gindit la mine
dumnezeu ma va ajuta
montytaiana spune:
of bytzi nu stiu ce sa zic#
tu in ce zi ovulezi
ca stiu ca foliculii mai cresc 2 mm pe zi
daca ar fi z14 ai ajunge la un 17 mm pe folicul
acu stau si ma gandesc ca si eu in z 14 inainte de inseminare niciodata nu am avut foliculi mai mari de 17 mm asta sa fie oare si problema mea
de la cat sunt maturi?
bytzi spune:
monty,da daca perioada dintre CM-uri este mai mare (ex 30-33zile)ovulezi mai tirziu,sau se poate ca faza luteala sa fie mai mica chiar daca perioada dintr-e CM este de 28 zile
dar din pacate eu stiu ca intotdeauna ovulam prin z14,inseminarea pe CM natural o faceam in z13,acum chiar daca ar mai creste ,nici nu stiu daca sa mai fac inseminare ca sint dezamagita cu endometrul
am vorbit cu dr si mi-a zis sa mai fac o eco pe la sf sapt sa vedem ce se intimpla si discutam apoi ce este de facut
eu vreau sa fac stimulare luna care vine cu puregon,ca este mult mai bun ca gonalul si in plus sa vad cum raspund la el,dar dupa cit vad eu mai mult de un fol nu voi obtine niciodata
un folicul matur trebuie sa fie macar de 19mm-20mm in ziua cu pregnyl,dar vad ca multi dr dau pregnylul cind fol are 18mm
te pup
dumnezeu ma va ajuta