FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

gabriela, si eu cred ca este de la implantare, ca ai reusit ia duphastonul si maine, si daca nu ai unde sa faci un test de sarcina, ia-l pana luni, cand poti face un test de sange.
in orice caz, cumpara alt duphaston si tine-l aproape, sigur ai nevoie de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

simonia, bytzi sunteti niste dragute ca voi mai sperati ca eu sa mai fiu insarcinata. Deja in Z26 nu cred ca se mai pune vorba de implantare. Este mult prea tarziu, mai cu seama ca eu am un CM care vine intre zilele 26-30. Deci sunt in grafic de ami veni de tot, mai cu seama ca nici nu am simptome se sarcina. Asta este. Dar voi mai cunoasteti fete la care sa le fi venit CM in timpul duphastonului? Cred ca mie mi s-a dat un semn ca ar trebui sa-l intrerup.

Mergi la inceput

Fetelor chiar acum am observat ca CM vine, vine si iar vine. Incepe sa-si dea drumul cat mai bine. Deci dupa cum vedeti, poate veni CM si in timpul duphastonului. Cel putin la mine se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

gabriela-tocmai intrasem sa citesc ca ti-a iesit testul cu doua liniute...imi pare rau...nu -mi vine sa cred ce de ghinioane pe la noi pe aici..uff...eu va sunt alaturi fetelor...
ma gandesc din ce in ce mai mult si la varianta adoptiei,ma tem sa nu raman singura fara copil,dar inca sperintre timp ma duc iar la scoala(Fac de asistenti medicali)poate ma calific pe ginecologie si-mi fac astia in viitor reduceri la FIV..glumesc..va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana23ct spune:

gabri-ela imi pare tare rau ca nu ai reusit nici tu. sper sa reusesti sa treci si peste acest esec si sa lupti in continuare pt a-ti indelini visul. legat de duphastone, da se poate sa vina cm peste el, eu am patit-o la prima inseminare, cand am luat aproape 20 zile duphastone si mi-a venit in ziua 33 (normal la mine) cm peste. asa am patit si eu, intai a venit maroniu si cam dupa 12 ore a inceput sa curga normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

sint atit de trista ca nu avem nici o reusita...mai ales acum cind tre sa ma apuc si eu de treaba
credeti-ma nu am nici o tragere de inima...
deci eu azi z1 ,cred ca in z10 voi face prima eco sa vedem daca avem ceva pe CM natural
am inceput trat facut de mine :elevit,omega,aspenter,vit E,royal jelly si probabil si prednison(la care inca mai meditez)
deci lunea viitoare cred ca fac prima eco sa vadem ce zice si Ispasoiu,cred ca luni cind il sun il intreb si de reusitele de la ei cu donator,nu stiu parca prea multe nereusite...
gabinu am cuvinte....
preturile pt fiv la Sibiu le-am scris pe prima pagina la FIV Sibiu,
cit despre reusite ei zic ca procentul prin IA este de 20% si la fiv este de 50% rata de nasteri acum na..de unde sa stim noi care este adevarul...te pup scumpa mea

va pup pe toate

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

fiindca mi s-a parut f interesant mesajul si cu o unda de speranta ,am vrut sa vi-l scriu si voua aici
eu zic ca trebuie sa avem rabdare,pina la urma dumnezeu se va indura si de suferinta noastra si ne va binecuvinta cu un bebelus

citat din mesajul lui ginabulina:
Buna fetelor!Voiam sa va spun o istorioara mica daca o pot numi asa care mi-a fost spusa de o colega.Sper sa va incurajeze putin asa cum s-a intamplat si in cazul meu:ingerasii nostri sunt acolo sus langa Dumnezeu,stau toti frumos la rand pana le va veni timpul sa fie trimisi pe pamant.Ei sunt foarte suparati cand ne ved pe noi atat de amarate si de nerabdatoare,asa cum ei au rabdare sa stea la rand ,asa cum au fost pusi ,ar vrea ca si noi sa avem rabdarea sa-i asteptam.Cum nici noi nu am venit in acelasi timp pe lume si am stat la un rand ,urmand o anumita ordine asa se intampla si cu ei ca altfel am avea toti aceesi varsta daca am veni pe lume in acelasi timp,Deci trebuie sa avem credinta ca ingerasul fiecaruia isi asteapta randul sa fie trimis pe pamant asa ca ...RABDARE(aceasta fiind una din vitutile vietii,si foarte putin lume da dovada de ea).
Si eu simt ca se apropie acea prima zi,si incerc sa o primesc si eu cu bratele deschise,spunandu-mi ca ingerasul meu inca nu a ajuns la rand...Pupici la toate fetele care pot trece cu brio peste prima zi...

va pupic pe toate,vad ca m-ati lasat singura

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

nu esti singura bytzi...sigur ca trebuie sa avem rabdare...cu rabdare se face totul,dar trebuie si un dram de noroc...cum ne e scris fiecaruia acum,important este sa speram si sa avem credinta

Mergi la inceput

bytzi sa stii ca nu esti singurica, ma rog pt tine ca peste o saptamana sa fie bine la eco, sa gasesti foliculi frumosi si sa-ti reuseasca inseminarea. Meriti din plin asta, esti o fata extraordinara!!!!!!
Am nevoie ca aerul de o veste buna, sa aud o reusita. Vad ca de o vreme in coace nu ne mai putem bucura una pt alta din pacate. Eu in wk asta am foarte mult, asteptarile erau si foarte mari cu un endometru foarte bun si cu patru foliculi maturi. Nu a vrut niciunul sa se prinda.....probabil ca ingerasul meu nu a ajuns in fata randului si mai am de asteptat pana il voi primi. Oricum eu nu-mi voi pierde niciodata speranta ca voi reusi, desi daca ma ve-ti fi auzit ieri nu mai spuneam asa ceva. DD ne da puterea sa ne ridicam si sa mergem mai departe.
Eu cred ca intrerup inseminarile si incep sa strang bani pt FIV. Vreau totusi sa am un procentaj mai mare la incercare. Nu mai vreau sa cheltui bani pe inseminari si doar cu 20% . Anul acesta oricum nu-mi permit, dar pana la anul am si timp sa ma informez cat mai mult despre FIV si sa si hotarasc cu cine voi face. Cred ca unul o sa fac si atat.
Maine am sa sun si la Sibiu sa spun de nereusita, pt ca ma rugat dr sa dau de veste in orice situatie.
Hai bytzi sa nu te descurajeze nereusitele noastre....te pup si pumnii sunt stransi pt tine.
Pupici pt toate fetele si va multumesc pt toate incurajarile voastre

Mergi la inceput

gabi si eu cind am fost prima data la Sibiu aveam facute tot 4 IA ,am facut-o pe a5a acolo si dupa nereusita dr mi-a rec FIV sa nu mai pierdem timpul,dar eu o incapatinata cum sinttot citind si f multi dr mi-au zis ca se fac 6 incercari cu inseminari ,mi-am zis sa o fac si pe a6a sa fiu eu impacata ca am facut 6 ,dar sa nu crezi ca nu am sperat ca voi reusi...

dar avind in vedere costurile ,ai putea sa mergi pe fiv,tu ai raspuns chiar f bine la stimularea de 150ui gonal,probabil in fiv iti va da sa faci 3 gonal /zi si nu te-ar costa asa mult trat
eu zic ca e bine cum te-ai hotarit,deci spor la strins de banuti si in alegerea clinici/dr ,e greu cind stii ca trebuie sa astepti atit,dar sper ca si asteptarile sa fie rasplatite...

cit despre mine,azi l-am sunat pe dr si mi-a dat acordul ca luni z10 sa fac prima eco sa speram ca voi avea si folicul...
l-am intrebat si de prednison ca aveam unele dubii si mi-a zis sa-l iau daca eu vreau,nu stim cit ma va ajuta dar rau nu-mi face si plus de asta mi-a zis sa iau 10mg/zi adik 2 pastilute...nici nu i-am mai zis de restul trat ,daca o sa am fol bun si endo frumos deabia atunci ii voi zice

va pup dragutele mele si va doresc o saptamina usoara

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput