FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabri-ela spune:

Fetelor, maine este ultima zi de lua duphaston. Ce ziceti sa mai cumpar si sa mai iau in continuare sau sa ma opresc la eceste 10 zile. Vreau sa spun ca azi sunnt in z10 de la inseminare si nu exista practic niciun simptom. Mai rau de atat parca ar vrea sa-mi vina CM, asa ma simpt. Dureros rau!!!!
Eu daca acum nu intrerup duphastonul, practic nu-mi vine CM, nu? Nu-l lasa sa vina. Nu stiu ce sa fac. Cum este mai bine?
Pupici pt toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

gabi,parerea mea sa nu-l intrerupi pina la testul de urina sau pina la bhcg,eu nu l-am intrerupt si stiu ca nici iuca si nici cip,rau nu are cum sa-ti faca
doamne cit imi doresc sa reusesti,iti doresc din suflet mult mult succes
cind faci test?

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

Multumesc bytzi pt incurajari. Am sa-ti urmez sfatul si am as-l iau in continuare. Testul nu stiu cand sa-l fac. Dr a zis in Z14, adica luni. Tu ce zici sa-l incerc mai devreme? Cam cand este posibil sa iasa concludent? Din ce zi incepand?

Mergi la inceput

gabi,daca faci bhcg poti incerca si in z12 si eu l-am facut pe ultimul tot asa si cip tot in z12 la facut ...eu in z14 l-am sunat deja pe dr si i-am zis valoarea
daca incerci test de urina sa incerci 'sure check' ca sint cele mai bune si cred ca iese si prin z12
aaa ,citii din nou ...z12 la tine este simbata si nu cred ca ai unde sa-l faci sau nu il lucreaza pina luni...asa ca tot luni e mai bine sa-l faci
doar daca incerci un test de urina simb-duminica
nu uita ca sint alaturi de tine vrem 2 liniute

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput

bytzi cred ca am sa fac un test de urina in wk, iar daca mai este nevoie luni unul de sange
Tare-mi doresc sa pot veni cu un rezltat pozitiv, dar nu-mi ramane decat sa ma pentru asta
te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Gabri...eu am facut analizele hormonale si sunt okm , dar ma gandeam daca am sa vreau IA pe CM natural daca o sa mai fie nevoie sa le mai fac . Sa sti ca sunt alaturi si eu de tine
Fetelor , capul sus ! Nu aveti voie in butoi !!!!

Mergi la inceput

alexia depinde si cat a trecut de cand ai facut aceste analize. Eu cred ca dupa un an de zile ar trebui sa le repeti pt ca in acest timp se mai pot modifica. Eu acum le-am refacut pt ca ultimile le aveam de un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

gabri-ela iti tin pumnii stransi sa vii cu un test pozitiv in week-end.
bytzi sper din tot sufletul sa gasesti un folicul frumos in z9 si sa te vad

Va pe toate

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput

Fetelor va pot spune ca acum vreo doua ore am observat o pata mica maronie pe chilotel. Deci mi s-au spulberat toate sperantele de a fi insarcinata. Tratamentul cu duphaston nu l-am intrerupt dupa cele 10 zile, dar cred ca din seara asta nu-l mai iau. Eu credeam ca nu este posibil sa-mi vina CM in timpul tratamentului, dar cred ca asta a fost un semn sa-l intrerup pt ca nu mai are niciun rost. Imi cumparasem si un test de sarcina care urma sa-l fac maine, dar uite ca nu mai trebuie sa-l fac. Astazi sunt in ziua 11 de la inseminare si 26 a CM. Este foarte greu acum dupa cum si voi bine stiti, dar sper sa am puterea sa merg mai departe. Nu stiu practic ce se intampla cu noi ca nu mai avem reusite la acest subiect.
Pup fetele mele dragi care s-au rugat pentru mine si va multumesc din suflet

Mergi la inceput

off... scumpa mea,daca este doar o pata maronie poate este de la implantare,nu's ce sa zic,inca nu-ti pierde speranta,duphastonul mai ial in continuare pina vine CM bine sau pina la un test
eu inca mai sper ca nu e CM ,te pup dragutza mea si sint alaturi de tine

dumnezeu ma va ajuta

Mergi la inceput