FIV sau inseminare cu donatoare/donator(23)
Raspunsuri - Pagina 5
alexia_ada spune:
Yarina ...hmmm , imi pare rau , as fi vrut o veste buna...
Bytzi ...nu ma refeream la IA cu gigeii sotului , ci donator...sunt parca si resemnata legat de aceasta decizie, poate si cele intamplate in ultima saptamna ( pe plan personal ) ...este greu , offff. Dar oricum in noiembrie pe 15 repetam spermograma , daca nu iese nimic de congelat atunci facem biopsie si din ce gasesc la biopsie FIV + ICSI , daca nu gasesc la biopsie , incerc IA cu donator prima oara si apoi cu Dumnezeu inainte !
Andra eu cred ca am sa-ti ascult sfatul ( chiar daca era ptr Yarina...am sa ma uit la filme dragalase si am sa ma relaxez cat mai mult.
Gabri poate ne aduci tu o veste frumusica
Ma opresc aici ca nu vreau sa intristez pe nimeni .
Va pup si sa aveti un wk minunat!
andrabirni spune:
Alexia,hai sa mai speram macar cateva luni...apoi, om vedea noi ce facem.
Fetelor, toamna e perioada buna de ramas gravi.Eu am iubit mereu primele saptamani ale toamnei...Asa ca, fiti optimiste, ca speranta e singura care a mai ramas gratis.
alexia_ada spune:
Da Andra asa este ! trebuie sa fim optimiste , undeva acolo si candva ni se va implini si visul ...dar vestea ca puteam face gemeni luna asta ...m-a daramat umpic ( ovulatie pe ambele ovare ....am fost la doc ca era ceva sange , nu mult, dar ma speriasem si doc : just ovulation!) ...trebuie si iar trebuie sa luptam
raluca30 spune:
eu mi-am batut recordul oarecum mi-a venit CM la 25 zile..off...inainte sa incep tratamente de stimulare aveam un ciclu ceas fix 28 zile,m-am dereglat rau...ca sa nu mai zic ca ma si doare burta ,inainte nu aveam dureri de ciclu..sper sa nu am alte complicatii acum prin zona,ma tem chiar sa merg si la doctor...
Astept o veste buna de reusita aici fetelor!Avem nevoie de vesti bune sa ne ridicam moralul!Va imbratisez pe toate
gabri-ela spune:
Fetelor ce tare imi doresc sa pot sa aduc eu o raza de speranta la acest capitol la sf saptamanii viitoare. Dar cum nu depinde de noi....
Nu stiu parca si dupa insuccesul Yarrinei, sunt putin cam sceptica in ceea ce ma priveste, mai cu seama ca nu am niciun simtom cara sa prevesteasca ceva. Eu si la celelalte inseminari nu am simtit nimic deosebit.
Nu-mi ramane in continuare decat sa m-a rog si poate Dumnezeu ma va asculta
Pupici pt toate fetele
alexia_ada spune:
Gabri in ce zi esti dupa IA ? Nu inseamna ca daca nu ai simtome totul este pirdut , da? Capul sus si cu optimism inainte , te rog !
Fetelor inainte de o IA analizele hormonale sunt obligatorii nu ? pentru a sti cu ce se face stimularea gonal sau closty ...am inteles bine? sau aberez....
va pupic
gabri-ela spune:
alexia eu lunea trecuta am facut inseminarea, deci astazi am 7 zile si nu stiu parca astept un semn ceva, mai cu seama ca si la celelalte inseminari nu a fost sa fie. Poate ca de data asta am mai multe asteptari, dar totodata vreau sa raman si realista. Nu stiu parca am cam obosit de la esecuri.
Dar uite ce fac eu......totusi zic ca cea mai frumoasa perioada ramane aceasta de doua saptamani, cand speri si crezi ca esti insarcinata si ca fi bine pana la urma. Parca nu stiu, vreau sa treaca mai repede timpul si sa vad daca am reusit, dar totodata imi este si teama iarasi de un rezultat negativ.
Scuzati-ma fetelor ca vin in seara asta cu pesimismul meu.....nu stiu poate vine si din faptul ca astazi ne-am intalnit cu niste prieteni si erau trei viitoare mamici care vrb intre ele de cum este sa devii parinte
alexia sunt bune de facut aceste analize hormonale inainte de inseminare. Se orienteaza si dr la stimularea data. Dar sunt si unii care nu ti le cer daca nu ai nevoie de stimulare. Eu ins de dinainte le-am facut pe CM natural si nu mi le-a dat de facut. Dar este bine sa le faci. Eu asa am descoperit prolactina marita, pt care am facut si fac tratament.Multa bafta
yarrina spune:
Multumesc fetelor pentru gandurile bune. Am ramas in continuare o optmista....vorba cu norocul incepatorului nu a avut loc la mine. Am fost in we la munte unde am sarbatorit un prieten si chiar m-am relaxat. CM inca nu a aparut...daca vine regulat ca si pana acum ar trebui sa apara miercuri. Acum sper sa vina cat mai repede ca vineri plec in concediu si chiar nu vreau sa am si asta pe cap.
Bytzi inca n-am vb cu dr...astept sa vina Z1. Cred ca se pastreaza confidentialitatea la Omini dar nu vreau sa risc....deloc! Plus ca intr-adevar costa mai mult...
Gabyta scoate-ne tu din butoi cu un test pozitiv!!!
montytaiana spune:
yarrina pur si simplu nu vreau sa cred ca nu a fost sa fie, eram asa increzatoare, imi doream asa de mult sa reusesti, offf...te pupuic si crede-ma stiu ce e in inima ta..ma bucur insa ca esti curajoasa...chiar ma minunez uneori si ma intreb de unde avem noi fetele cu azoo atat curaj, in viatza altii ar ceda sau si-ar pierde mintile si pt mai putin de atat... si noi totusi dupa ce ni se da verdictul necrutator azoo..,avem curajul sa luptam si sa incercam.. va pupic si va iubesc pe toate... fruntea sus.. tr sa fie bine si pt noi intr-o zi...asa ne-am descoperit una pe alta si ne sustinem din toata inima..va pupic
diana23ct spune:
buna fetelor. eu am intrat putin in umbra, nu mai am nici o veste buna si nici nu sunt in apele mele de la un timp in coace. Au fost prea multe chestii care m-au facut sa intru intr-o stare psihica nu tocmai buna, s-au acumulat ptrea multe pb, nereusite, pierderi si am devenit extrem de vulnerabila si demoralizata. Azi chiar am ajus sa ii spun mamei ca singurul lucru care ma mai face sa traiesc este bebelusul pe care mi-l doresc si ca nu mai am nici un alt motiv sa lupt. Nu stiu sa va spun dc ma simt asa, dar simt pur si simplu ca sunt goala pe dinauntru, ca ceva in mine a murit.
yarrina imi pare sincer rau pt ca nu ai reusit sa iti implinesti visul, sper sa ai puterea sa o iei cat mai repede de la capat. faci f bine ca merg in concediu si lasi toate pb.
gabri-ela sa dea Dumnezeu sa reusesti de aceasta data si sa primim vestea cea mare din partea ta. sa stai cumintica pana afli rezultatul.
va pupic pe toate fetele si chiar daca nu mai scriu zilnic va citesc mereu si ma gandesc la voi.