Alex, are nevoie de ajutorul nostru - Avem Paypal!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

va multumesc mult.Da cami am vb cu dr lacatusu acum este in concediu dar lunea viitoare vine si mia spus ca va face tot posibilul sa vedem in alta tara ca aici a zis si el ca copii care cred ei ca nu au sansa sunt lasati asa pe drumuri.ce sa mai zic incerc oriunde chiar de stau pe drumuri...pupicii de la noi si multumim ptr sprijin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ani, Marius, Doamne ajuta sa reusiti. Va asteptam cu vesti bune!..

Sanatate multa puiutului..

Cristina, si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ani, ce mai face Alex??

Cristina, si mamica de poznas

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

ultumesc de intrebare alex e bine multumesc lui dumezeu.Se joaca acm a inceput sa spuna mama bine de tot si a inceput sa inteleaga anumite chestii cum ar fi nu e voie sau dami.zice si papa dar foarte rar si mai zice lapte.mergem inspre bine adica incet incet ne dezvoltam.va multumesc de sprijin nu stiu ce mas face fara voi cand o sa am vesti de la doctor o sa va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyvovcu

ultumesc de intrebare alex e bine multumesc lui dumezeu.Se joaca acm a inceput sa spuna mama bine de tot si a inceput sa inteleaga anumite chestii cum ar fi nu e voie sau dami.zice si papa dar foarte rar si mai zice lapte.mergem inspre bine adica incet incet ne dezvoltam.va multumesc de sprijin nu stiu ce mas face fara voi cand o sa am vesti de la doctor o sa va anunt.

ce frumos! Any, ai un copil scump! curaj, DD nu va lasa. noi ne rugam si suntem alaturi de voi!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Imi pare rau ca am avut dreptate.. Dar stiam si am mai spus-o... Pt ei e o realizare o transpozitie simpla... De aixmci in sus " nu se mai poare face ninic, nicaieri" si daca vor sa opereze fac expeeimente...

Si mai zic ca malformatia e grava... Si trebuie o clinica buna, chirurgi BUNI !!! Va las linkul de la clinica unde a fost operata S primele 2 dati : www.dhm.mhn.de herzzenrtum-ul din munchen. Se poate merge cu E-112. Daca e o cale pe care vreti sa o urmati doar dati un semn si ma ocup de traducerea actelor in engleza, corespondenta cu dr, tot, doar ca sunt fff ocupata si intru numai seara sa citesc.

, o sa fie bine !

P.s. Interventia pe cord nu aduce cu sine probleme neuro. Doar neglijenta dr si proasta pregatire pot lasa loc aparitiei unor eventuale probleme...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Imi pare rau ca am avut dreptate.. Dar stiam si am mai spus-o... Pt ei e o realizare o transpozitie simpla... De aixmci in sus " nu se mai poare face ninic, nicaieri" si daca vor sa opereze fac expeeimente...

Si mai zic ca malformatia e grava... Si trebuie o clinica buna, chirurgi BUNI !!! Va las linkul de la clinica unde a fost operata S primele 2 dati : www.dhm.mhn.de herzzenrtum-ul din munchen. Se poate merge cu E-112. Daca e o cale pe care vreti sa o urmati doar dati un semn si ma ocup de traducerea actelor in engleza, corespondenta cu dr, tot, doar ca sunt fff ocupata si intru numai seara sa citesc.

, o sa fie bine !

P.s. Interventia pe cord nu aduce cu sine probleme neuro. Doar neglijenta dr si proasta pregatire pot lasa loc aparitiei unor eventuale probleme...

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Any...eu zic sa incercati..ce aveti de pierdut??????

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

va multumesc si da ai dreptate operatia in sine nu aduce probl neuro dar o anestezie prost facuta da,si asa sa intamplat in mai multe cazuri de acolo si in cazul lui alex care a facut stop cardiac la sf operatiei si pompista nu era in sala caci iesise la o tigare si vb cu minr cand au chemato in sala de urgenta,din pacate asa este dar daca nu stii de la inceput ca mai sunt alte optiuni.........asa si eu si cami cand am fost acolo am zis ca ei sunt dd dar se fapt ei faceau experimente pe copii nostri si daca nu pot sa fac nimic sau asa cred ei nu iti spun ca mai ai alte optiuni ci te trimit acasa sa astepti sa moara.si la noi la fel au spus ca vor sa faca 4 operatii dar nu stiu daca va rezista nici la prima dar nu au spus sa mai merg si alt unde prin strainatate ci sal aduc acolo sa moara.sunt niste oameni fara mila si fara suflet..............................
am sa incerc peste tot imi vand tot de e necesar dar alex va trai caci eu fara el sunt pierduta.
dupa ce vb cu dr. lacatusu am sa va spun ce o sa facem in continoare.nu stiti cam cat durreaza sa dea formularul si daca cu el se platesc operatiile sau vom platii noi?????????si daca stie cineva cum se obtine sami spuna si mie va rog frumos

Mergi la inceput

am fost azi la lacatusu si am vb cu el si asa cum am mai spus si el e de parere ca trb mers in afara.se va ocupa el de formular daca imi da vreo clinica acceptul dar repede caci alex a intrat in hipertensiunepulmonara si nu prea este atata timp.va rog daca mai stiti clinici dati un semn va rog frumos.kay daca poti te rog sami spui cum sa luam legatura cu aceea clnica te rog eu

Mergi la inceput