Alex, are nevoie de ajutorul nostru - Avem Paypal!
Raspunsuri - Pagina 21
vias spune:
Marius, capul sus, voi trebuie sa fiti tari pt Alex, sa nu va lasati doborati.
Faceti rost de adresa din Israel, vorbiti cu dr Lacatusu (asa am inteles ca-l cheama pe medicul din Timisoara cel care a ajutat cativa copilasi sa ajunga acolo) intrbati-l care sunt exact pasii pe care trebuie sa-i parcurgeti ca sa puteti pleca...si scoateti copilasul de acolo... ca poate e mai bine...nu stiu..nu vreau sa vb prostii...dar eu mi-am pierdut copilul.... si nu-mi mai doresc sa vad pe nimeni ca ar mai trece prin asa ceva...
..si Alex chiar e un luptator, iar inimioara lui ii permite astfel de drumuri...profitati de asta..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
M&M spune:
Any, Marius asa cum au zis si restul fetelor poate ar trebui sa luati bine in coinsiderare tratarea lui Alex la o clinica din afara tarii..Aici, dupa cate ati zis, pare a nu se termina niciodata lista operatiilor, controalelor..
Multa sanatate puiului mic.
Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Ayla21 spune:
Doamne ai grija de Alex! Si indruma tu doctorii sa faca tot ce e posibil pt el, si parintii sa faca ce e mai bine pt Alex!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
anyvovcu spune:
va multumesc din inima pt sprijin.eu nu cred ca am mai vazut atata prostie in spitale ca aici la noi.am fost sa facut un cateterism si rezultatul nil trimit prin posta.va dati seama si dr a spus ca mai trb inca 4 operatii.eu nu mai am putere sa ii mai aud asa ceva.am vb cu un alt doctor ca sa luam legatura in strainatate sa vedem ce putem face .Aici cat am stat eu internata au murit 3 copii in 2 saptamani.nu mai stiu cxe sa mai fac
anyvovcu spune:
va dati seama ca mam speriat asa de tare si acum ideea ca mai trb 4 operatii e prea mult.nu stiu ce sa fac caci mau programat in octombrie pe 28.o sa incerc altundeva nu stiu dar asa nu se poate ei vor sa faca 4 operatii ajutatoare si stau si ma gandesc daca dupa 2 alex are si asa probleme neurologice de la stop ce va fii dupa 4??????/////////nu stiu simt ca imi vine sa mor de durere daca asa sa ajuns aici la noi in tara....................e oribil tin mamicile internate 2 luni si apoi trimit acasa ca nu au fonduri dar banii ii iau.........e aberant ca o niata sa coste bannii...
vias spune:
ai fost la dr lacatusu?????
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
Sa-l ajutam pe Alex
30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe Flavius Cristian
POZE
ancadragoman spune:
Ani curaj,uite o sa incercam sa vb cu fetele din Germania sa vedem ce ne recomanda
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2