Alex, are nevoie de ajutorul nostru - Avem Paypal!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Ani, cine, cum si unde a zis ca are hipertensiune pulmonara???

Am sa qjung acasa si o sa scriu mai multe. Imi tb pe email actele de la tg mures.

************************************************************************************

MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

Ani, cine, cum si unde a zis ca are hipertensiune pulmonara???

Am sa qjung acasa si o sa scriu mai multe. Imi tb pe email actele de la tg mures.

************************************************************************************

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."

am trimis eu actele ce le-am primit de la Ani..pe mail...sa spui daca am trimis bine...ca adresa ta am luat-o de pe DC

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

cami, n-a ajuns nimic la mine... ciudat, ca am mai primit mailuri de pe forum...

incearca oana.geambasu@gmail.com

S

Mergi la inceput

am mai trimis acum de dimineata odata..ce-i drept la alta adresa de mail...

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

30+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Cami, am primit, multumesc !

Sunt fff multe acte medicale si trebuie sa le citesc bine ai sa incep sa le traduc. In mare ar tb tradus ultimul bilet de iesire din spital, cel de la cateterismul de acum. Este? Ca doar am deschis mailu si am vazut ca au venit, da n-am apucat sa vad. Si cum... Sa vad daca o sa pot sa fac ceva azi, daca nu diseara , dupa ce culc S.

S

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kay

Cami, am primit, multumesc !

Sunt fff multe acte medicale si trebuie sa le citesc bine ai sa incep sa le traduc. In mare ar tb tradus ultimul bilet de iesire din spital, cel de la cateterismul de acum. Este? Ca doar am deschis mailu si am vazut ca au venit, da n-am apucat sa vad. Si cum... Sa vad daca o sa pot sa fac ceva azi, daca nu diseara , dupa ce culc S.

S

nu am nimic de la ultima iesire din spital...stiu ca Ani zicea ca o sa primeasca rezultatul prin posta de parca ea ar stii sa si interpreteze
O sa-ti trimit PM cu nr ei de telefon...sa vb daca e cu ea..si sa-ti trimita rezultatul al ultimul cateterism.

ingerasul Darius-Andrei

Sa-l ajutam pe Alex

31+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

AMR 7 SAPTAMANI

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

dragele mele au spus la targu mures ca cele 2 operatii ce le are alex facute acum ii dauneaza grav caci baga iar prea mult sange in plaman.deci leau facut sa nu bage sange in plamani dar acum baga iara nu stiu ce sa mai zic ..........
astept si eu ultimul rezultat de la cateterism dar inca nu a ajuns sambata merg sa copiez ultimul bilet de iesire din spital si atunci am sa vil trimit.nu stiu am incercat pe adresa de ,ail de la israel dar nu am primit raspuns poate nu am intrat eu bine dar asa era www.saveachildsheart.org si am incercat la contact us dar nici un raspuns pana acum am sa mai incerc.va pupam am sa mai intru maine.Cami cand pleci la tg. mures??????????/azi sau nu??????????????/
ok sa ai grija si sami dai vesti super bune.te pupam

Mergi la inceput

ani, inseamna ca au facut prost banding-ul... si ca i se inunda plamanii. si ca daca nu faceti ceva REPEDE, nu mai e cale de intoarcere. e cianotic? albastru la buze, unghii? i-au dat ceva tratament pt hipertensiunea pulmonara? nu cred ca e grav. inca. dar ca idee, odata ce s-a creat hipertensiunea pulmonara, e posibil sa fie declarat inoperabil.

ce vreau eu de la tine :

ultimul raport de la cateterism.
raportul de dupa prima op.
raportul de dupa a2-a op.
diagnosticul.

in afara de primul punct cred ca le gasesc pe mail, trimise de cami.

ce tb sa faci tu :

1.intereseaza-te de E-112.
2.aduna toate actele necesare depunerii unui dosar.
3.fa dosarul si asteptam raspunsul de la Munchen, care o sa vina repede dupa ce le trimit eu in mare ca sa isi faca o idee. ei iti vor da o estimare de pret si tu vei merge cu dosarul complet la casa de asigurari. aproba destul de repede. din cate am auzit.

iti tb o negatie, ceva de la dr in grija caruia este, in care sa scrie negru pe alb ca nu se poate opera in tara... si asta e cel mai greu de obtinut... nu stiu nici ce sa iti spun si cum sa iti spun, dar cei de la Tg.Mures sunt niste nenorociti, nu stiu cum sa faci sa obtii asa ceva... chiar nu stiu... in cazuri extreme si la limita a tb sa se roage de ei mult si bine ca sa le dea semnatura aia...

dar astea trebuie sa le faci tu acum.

S

Mergi la inceput

inca nu au ajuns rezultatele iar hipertensiunea nu e mare deci poate fi operat iar negatia offfffffffffff nu stiu eu dac neo va da ca sunt niste ticalosi
dar am vb cu lacatusu si a zis sa incercam mai repede la clinica din israel unde nu trb formularul dar nu prea stiu sa umblu pe comp asa bine dar mai incerc
cand primesc de la tg mures iti trimit.Ce sa zic dac da dr lacatusu o negatie nu merge?????????????el e tot cardiolog si el va face formularul.
o sa mai incerc sa vedem dar nu prea cred sa reusesc ceva cu tg mures dar voi incerca
o sa ma rog de lalcatusu sa vb el la tg mures poate rezolva el ceva
mersi

Mergi la inceput

kay ce sa zic cand ajung ti le trimit dar vreau sa mai incerc la israel caci nu trb formular si merg ai repede lucrurile caci cu negatia aia vor fi probl mari ii dai seama nu va fi usor de aia si doctorul a spus sa ma axez pe aceea fundatie si platim drumul dus intors doar dar nu reusesc sa iau leg cu ei.dar daca tu reusesti sa obt un raspuns din germania dr de la timisoara a spus ca face el formularul si vedem noi ne descurcam cumva.mersi mult de tot de sprijin

Mergi la inceput