Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Manga eu inainte så port centura aveam dureri de spate pt ca ma tragea burta foarte tare in fata si må rupea pt ca burta e greoaie si ma durea si ea..Dupå ce am inceput sa o port nu ma mai durea spatele cel putin nu maia veam aceeasi durere de la greutate si så stii ca am scåpat si de dureri de burta mai ales cand mergeam mult..Cand stai jos nu ajuta la nimik dar cand mergi mi se pare oki..Asa a fost pt mine..Cand o scoteam dupå plimbari simteam ca am dat drumu la burta de tot

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

iulika, tinem pumnii pentru surioara ta si pentru nepotel, tu incearca sa nu te agiti ca sa nu trebuiasca familia sa alerge intre 2 spitale,
curand o sa ai vesti bune de la surioara.
pana atunci noi facem galerie cu agitatele

Ioana 28+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Iulika, tinem pumnii pt sora ta!

Aida, ce materiale frumoase!

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ma plang un pic la voi,pls! Ma doare burta si spatele, lombar! Oare se grabeste fata mea? Offf, sper ca nu!

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

si pentru sora iulikai
si pentru proaspatul bebel:

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

croco materialul are 160 cm latime , deci 120 lungime la saltea + 17 x2 + 3X2 tivul pe unde trece elasticul = 160 cm si la latime practic ai nevoie de 100 cm ... deci practic ai nevoie de un metru de material ... cred ca am facut bine

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

ralu.....imposibil! ar fi fost un scenariu pe cinste....ce sa zic...m-am grabit sa scriu, m-am grabit la bucatarie si era cat pe ce sa ard mancarea...se pare ca de dimineata m-a "zdruncinat" mai tare decat era cazul cutremurul..bine ca se termina ziua....
ca tot va intrebam eu cum stati cu nervii...
faza e ca in ultimele seri ma tot gandeam cum o sa fie,la nastere, dupa..intram asa intr-o minidepresie..noroc cu sotu ca e pe baricade si are talent sa ma scoata repede..
si azi dupa vizita la medic parca pluteam de bucurie..are omu asta asa un talent sa redea calmul pacientilor..am mai vb cu o tipa cat asteptam acolo si care nascuse pe 2 iulie, asa de frumos mi-a povestit de el si de cum s-a comportat cu ea....incat am venit acasa fericita...prea fericita..

aaa mi-am adus aminte..o singura obsesie are: "cate kg ati luat in sarcina?"..eu: 14...el: mult, f mult..eu: stiu, incerc...el: nu nu stiti ca daca stiati reuseati

iulika..tinem pumnii surorii tale...o sa fie bine!!!

aida merci frumos de calcul, nu-i graba...mi s-a pus pata sa fac lenjeria, imi pot alege si materialul si tot..in ikea aveau doar fata de perna si pilota, total aiurea iar pe net nu am cautat...

36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

raluca cred ca fetele care mai au un bb iti pot raspunde daca e posibil sa se grabeasca bebelina.Mie dr m-ia zis ca tb sa merg la spital daca am dureri de burta si burta tare, eventual astea doua insotite de dureri de spate. imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult.

Ioana 28+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

aida, si eu vreau material cu porci, e musai, trebuie, e absolut necesar, daca nu fac lenjerii din porci nu mai nasc.
sa ne zici si noua cat e metrul, te rugam frumos, ca daca tot te-ai oferit, poate te exploatez si eu un picut

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ralucapaun incearca cu un no-spa..desi cred ca ai luat deja; mai stai putin si daca nu cedeaza, nu ai putea sa suni medicul?

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput