Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

aida multumesc,
cam asa imi iesea si mie "geometric" numai ca socoteam ca materialul dublu lat are 1.50

raluca mie medicul mi-a zis asa sa ma duc la spital daca se rup membranele,sau daca am contractii la intervale mai mici de zece minute.poate doar ai obosit sau bebe e intr-o pozitie mai solicitanta..

36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

mi-a raspuns kiki!!!!

e ok, e la mama ei si nu are net acolo, se intoarce in cluj abia vineri si doar atunci poate intra pe forum. ne-a linistit ca nu a nascut si ca spera sa mai stea bb inca macar 2 saptamani acolo inauntru, ca sa ajunga macar la 34 saptamani. ne pupa pe toate si ne multumeste ca ne gandim la ea.

uffffffff, m-am usurat insfarsit ca imi faceam tot felul de ganduri.

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Am reusit sa citesc tot, deja la ultimele pagini speram sa nu mai scrieti ca deja amortisem pe scaun si cand treceam la pagina urmatoare, mai aparea una scrisa de voi.

Monis Multumesc pentru raspuns. Am aceeasi problema, de fiecare data cand merg la control am impresia ca se grabeste si sigur nu isi aminteste cine sunt. Am crezut ca sunt eu de vina ca am o figura mai banala, nu stiu, banuiesc ca are multe paciente si e greu sa le tina minte pe toate, dar mi-ar placea fie altfel. Asta e, imi imaginez ca asa este la toti doctorii care au un numar mare de paciente.

Manga si eu observ pe servetel cand imi suflu nasul uneori sange. Acum vreo saptamana sau doua m-am trezit in timpul noptii pentru ca imi curgea sange din nas.

Pentru gingii sensibile ati incercat periuta de la paradontax? Este foarte moale.

Daciana am vazut pozele cu blanosul mai tanar, ce scumpete! Am recunoscut covorul , am avut si eu unul la fel si am o poza cu grasunelul meu calare, caut si o arat. Multa sanatate blanosului!

Aida ce mi-au placut materialele. O sa ai de cusut. Piu, ce draguta e gecuta de blugi. Si am vazut in sfarsit patutul. Super cumparaturi!

Mary ce draguta esti cu codite. Ma duc sa caut si eu ca sigur am poze cu codite de pe vremea cand aveam parul mai lung. Am impresia ca vreti sa ma necajiti ca m-am tuns.

Raluk am vazut pozele. De cand astept poze noi. Ti-am admirat si masurat din priviri burtica. Ce imi place cum doarme bebe. Sa nu crezi cine stie despre mine, dar stiu ca ai DPN imediat dupa mine si-s si eu curioasa.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

croco ce ar zice medicul tau de mine? am deja apropae 17 kg luate.
cred ca ar zice ca sunt chiar lipsita de bun simt, dar eu chiar incerc, nu mi-am facut de cap decat de 3 sau 4 ori cu cate o pizza, si asta dupa ce visam la ea cateva zile in sir. Dar poate nici eu nu stiu ca altfel reuseam

Ioana 28+
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Manga noi avem niste rude din Romania aici si de aia..Si chiar s-a nimerit ca si ceilalti så fie in concediu si uite asa program plin..dar intr-adevar a fost cam mult..Mi-am luat maine ''liber''...Vreau så stau in canapea toata ziua..Bine ca mai pun o maisina de spålat asta nu e agitatie prea mare

Monica hai ca o så fie bine....

Aida ce faine sunt materialele..Super dragutele si gecuta e marfåå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Tulibu, Dana, Croco, multumesc frumos! Am luat si No spa si Gynipral. Nu am burta tare, contractii vad ca nu, numai durerea asta. Doamne,sper sa fie de la oboseala!

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

aida, si eu vreau material cu porci, e musai, trebuie, e absolut necesar, daca nu fac lenjerii din porci nu mai nasc.
sa ne zici si noua cat e metrul, te rugam frumos, ca daca tot te-ai oferit, poate te exploatez si eu un picut

ok , maine merg si te sun si iti zic cat e metrul la porcusori. Si mie imi place asta ca e finutz in comparatie cu celelalte ... si exploateaza-ma , zi ce mai iti trebuie de pe aici ca rezolv cu mare placere daca gasesc

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

aida multumesc,
cam asa imi iesea si mie "geometric" numai ca socoteam ca materialul dublu lat are 1.50

de fapt latimea e cu 3 cm mai mare de 160 pentru ca e marginea aia care nu trebuie cusuta sau sulfilata , dar pt lenjerie nu trebuie taiata , asa ca e un avantaj

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Iulika ce emotii! Tin pumnii pentru surioara ta! Stiu deja ca esti o fire optimista si ca transmiti gandurile tale pozitive si asta e foarte bine.

Stiam eu ca atunci cand apar multe pagini in timp scurt se precipita lucurile.

29+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Fetelor multumesc din suflet..sunteti nemaipomenite..Mi-au dat lacrimile..Nu stiu de ce e la alt spital...Nici nu stiu daca mi-a spus..De fapt multe nu tin minte din cea a spus..Stiu ca e supårata ca nu ii da voie sotului deloc så intre..Si astepta ultima data doctorita så o interbe daca poate manca ceva ca ii este foarte foame...

Cum så nu ii dea macar putin så intre sotului?!..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput