Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

ionika, LA MULTI ANI SI DE LA NOI!!!!

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Diamar si Ionika : LA MULTI ANI !! cu multa fericire si sanatate si cu bebei mancaciosi

Am schimbat si eu semnatura..... odata cu Manga si Madalina

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna fetelor eu sunt aici..Am fost acasa toata ziua..Am facut sueta la noi..

Eu sunt putin agitata..Sora mea e la spital cu membranele rupte..asteapta så ii vina contractiile..Ea e in såpt 34 ..totul e oki cu bebe va naste natural nu cezariana cum era programat..are 2.300kg..Må rog så fie totul bine..

Mi-a spus ca i s-au rupt membranele de ieri si nu si-a dat seama..Pt ca s-a intamplat cand erau la o teraså ea a ras tare s-a udat si a zis ca a facut putin pipi pe ea de la rås....Fårå dureri fara nimik..

Si de fapt agitata sunt pt ca imi spunea ca nimeni nu prea o baga in seama, ea fiind la alt spital decat tb så fie..(unde de altfel tb så fie si dr ei)..M-am enervat eu ca as innebuni så mi se intample mie..

Eu sunt aici merg så mai recuperez...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Of, anco tot am sperat ca dupa sms iti va trimite un raspuns...

Croco stai ca eu deja imi toceam capul, ca aveam impresia ca daca iese la secretie inseamna ca e luata recent

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

saluti Iulika dar de ce e la alt spital si nu la cel la care trebuia?

Cea mai fericita 34 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika Doamne ajuta! Ne rugam si noi pentru surioara ta si pentru bebe. M-ai speriat de cum am inceput sa citesc, ca stiam ca ai zis de surioara ta ca e mai mica in sarcina decat tine. Uite ca a vrut bebe sa se nasca inaintea lui Bruce

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

wow iulika facem galerie la surioara sa fie bine amandoi

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulika Doamne ajuta pentru surioara ta si bebe!

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Buna fetelor eu sunt aici..Am fost acasa toata ziua..Am facut sueta la noi..

Eu sunt putin agitata..Sora mea e la spital cu membranele rupte..asteapta så ii vina contractiile..Ea e in såpt 34 ..totul e oki cu bebe va naste natural nu cezariana cum era programat..are 2.300kg..Må rog så fie totul bine..

Mi-a spus ca i s-au rupt membranele de ieri si nu si-a dat seama..Pt ca s-a intamplat cand erau la o teraså ea a ras tare s-a udat si a zis ca a facut putin pipi pe ea de la rås....Fårå dureri fara nimik..

Si de fapt agitata sunt pt ca imi spunea ca nimeni nu prea o baga in seama, ea fiind la alt spital decat tb så fie..(unde de altfel tb så fie si dr ei)..M-am enervat eu ca as innebuni så mi se intample mie..

Eu sunt aici merg så mai recuperez...

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas

Iulika,ii tine pumnii sorei tale sa fie totul bine. Doamne ajuta.
Fetelor, nici un semn de la Kiki?
Aid...f frumoase materialele
Nu se uita nimeni la meci la Timisoara - Saktior?

Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

Chiar asa Iulika..... de ce e la alt spital? Oricum tu incearca sa fii calma . O sa fie bine, ai sa vezi

32+
in curand mamy de Sofia scumpa

Mergi la inceput