Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)
Raspunsuri - Pagina 17
delia79 spune:
Diamar si Ionika : LA MULTI ANI !! cu multa fericire si sanatate si cu bebei mancaciosi
Am schimbat si eu semnatura..... odata cu Manga si Madalina
32+
in curand mamy de Sofia scumpa
Iulika29 spune:
Buna fetelor eu sunt aici..Am fost acasa toata ziua..Am facut sueta la noi..
Eu sunt putin agitata..Sora mea e la spital cu membranele rupte..asteapta så ii vina contractiile..Ea e in såpt 34 ..totul e oki cu bebe va naste natural nu cezariana cum era programat..are 2.300kg..Må rog så fie totul bine..
Mi-a spus ca i s-au rupt membranele de ieri si nu si-a dat seama..Pt ca s-a intamplat cand erau la o teraså ea a ras tare s-a udat si a zis ca a facut putin pipi pe ea de la rås....Fårå dureri fara nimik..
Si de fapt agitata sunt pt ca imi spunea ca nimeni nu prea o baga in seama, ea fiind la alt spital decat tb så fie..(unde de altfel tb så fie si dr ei)..M-am enervat eu ca as innebuni så mi se intample mie..
Eu sunt aici merg så mai recuperez...
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
raluk16 spune:
Of, anco tot am sperat ca dupa sms iti va trimite un raspuns...
Croco stai ca eu deja imi toceam capul, ca aveam impresia ca daca iese la secretie inseamna ca e luata recent
29+
lutoniana spune:
saluti Iulika dar de ce e la alt spital si nu la cel la care trebuia?
Cea mai fericita 34 + cu
raluk16 spune:
Iulika Doamne ajuta! Ne rugam si noi pentru surioara ta si pentru bebe. M-ai speriat de cum am inceput sa citesc, ca stiam ca ai zis de surioara ta ca e mai mica in sarcina decat tine. Uite ca a vrut bebe sa se nasca inaintea lui Bruce
29+
aidaciolac spune:
wow iulika facem galerie la surioara sa fie bine amandoi
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
Dana15 spune:
Iulika Doamne ajuta pentru surioara ta si bebe!
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Buna fetelor eu sunt aici..Am fost acasa toata ziua..Am facut sueta la noi.. Eu sunt putin agitata..Sora mea e la spital cu membranele rupte..asteapta så ii vina contractiile..Ea e in såpt 34 ..totul e oki cu bebe va naste natural nu cezariana cum era programat..are 2.300kg..Må rog så fie totul bine.. Mi-a spus ca i s-au rupt membranele de ieri si nu si-a dat seama..Pt ca s-a intamplat cand erau la o teraså ea a ras tare s-a udat si a zis ca a facut putin pipi pe ea de la rås....Fårå dureri fara nimik.. Si de fapt agitata sunt pt ca imi spunea ca nimeni nu prea o baga in seama, ea fiind la alt spital decat tb så fie..(unde de altfel tb så fie si dr ei)..M-am enervat eu ca as innebuni så mi se intample mie.. Eu sunt aici merg så mai recuperez... www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas |
Iulika,ii tine pumnii sorei tale sa fie totul bine. Doamne ajuta.
Fetelor, nici un semn de la Kiki?
Aid...f frumoase materialele
Nu se uita nimeni la meci la Timisoara - Saktior?
Dana 33+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
delia79 spune:
Chiar asa Iulika..... de ce e la alt spital? Oricum tu incearca sa fii calma . O sa fie bine, ai sa vezi
32+
in curand mamy de Sofia scumpa