Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)
Raspunsuri - Pagina 16
crocodana spune:
rade sotu de mine ..cu lacrimi..cica ai speriat fetele cu chlamidia in loc de candida..cum sa gresesti..
36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
crocodana spune:
aida..legat de material..salteaua asta pe care ai comandat-o tu are 17 cm, pare super...stiam ca majoritatea au 9 sau 12 cm....cat material crezi ca tre sa iau dublu lat pt un cearsaf cu elastic?
sunt varza...aveti mila...
36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
Dana15 spune:
Fetelor eu nu am nr de tel al lui Kiki..si am intrat pe mailul comun sa mi-l copiez, dar nu am mai vazut lista cu datele de contact..am eu orbul gainilor?!! sau ce s-a intamplat?
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
anco spune:
nu raspunde kiki.am insistast si degeaba asa ca am lasat sms. sa vedem ce-o fi cu ea.
pai nici cu candida nu e de glumit, dar se trateaza cu ovule de-aastea de care tot zic fetele pe aici. si eu iau ovule si zice ca sunt si pentru candida. gyniel se numesc sunt cam scumpe si sunt ceva nou pe piata.
anco 33+???? si
poze
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana aida..legat de material..salteaua asta pe care ai comandat-o tu are 17 cm, pare super...stiam ca majoritatea au 9 sau 12 cm....cat material crezi ca tre sa iau dublu lat pt un cearsaf cu elastic? sunt varza...aveti mila... |
hai ca iti calculez imediat , trebuie sa masor latimea materialului
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
mkunigunda spune:
Dana 15, cred ca asa o sa fac si eu, ma fac ca ploua, desi pe analizele obligatorii de facut in sarcina apare si morfologie trim3.
gasesc eu o scuza sa nu o supar pe dna doctor..sper
Noapte buna, ma duc sa vad ce mai e pe la teveu.
usor!
_
31+ cu dragostea noastra Victor
O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.
Dana15 spune:
citat din mesajul lui anco nu raspunde kiki.am insistast si degeaba asa ca am lasat sms. sa vedem ce-o fi cu ea. |
Bine ai facut Anco!
Thank God I'm a woman!
delia79 spune:
Salut fetele
Vroiam sa spun ca sunt la zi cu cititul......... dar nu mi-a ramas mai nimic in minte . Oricum, sunt in zona
Am vazut zilele astea poze cu codite , burtici frumoase, patuturi, hainute, lenjerii..... toate frumoase foc.
Vad ca mai sunt fete care au o fixatie pt un anumit fel de mancare sau dulciuri...... eu sunt cu inghetata .
Vroiam sa spun ca dr Spock recomanda mai mult legumele si pt ca el insusi a fost vegetarian Dar sunt de acord cu voi ca ar trebui sa mancam ce vrem si doar daca bb se stramba la vreun aliment sa renuntam temporar.
Eu sunt pe balcon la aer
pupici
31+
in curand mamy de Sofia scumpa
Dana15 spune:
citat din mesajul lui mkunigunda Dana 15, cred ca asa o sa fac si eu, ma fac ca ploua, desi pe analizele obligatorii de facut in sarcina apare si morfologie trim3. gasesc eu o scuza sa nu o supar pe dna doctor..sper |
off, Kinga..dar de ce sa o superi? ca sunt banutii tai! si copilasul tau!
daca dna dr insista sa o faci..intreab-o: de ce insista sa o faci? aduce ceva info in plus? sau numai "asa, ca sa fim siguri"..raspunsul acesta nu imi place, orice explorarea trebuie sa aiba o indicatie!
Somnic usor!
Thank God I'm a woman!