Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)
Raspunsuri - Pagina 15
techila spune:
ola,
anco, eu chiar te rog sa o suni pe kiki sa vezi ce face...nu are de ce sa se supere...doar sa vezi daca e ok
aida, vreau si eu d-ala cu porci, este minunat, eu le-as face si haine si perdele si covor cu porci
si eu la friends..
Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (34+) de 2 putze si
poze techila cu 4 picioare
crocodana spune:
aida ce mi place cum imi zici tu croco...
m-am tampit de tot fetele..si acu cand am citit raspunsurile voastre m-am panicat ca inconstient stiam ca nu e asa groasa..aveti dreptate de chlamidia..numai ca la secretie mi-a iesit CANDIDA....vai mama mea de gravida blonda si aiurita ce sunt..am scris aiurea..tot cu "C" incepe
candida mi-a iesit inca de la inceputul sarcinii, primele analize, cand mergeam la alt medic care la fel mi-a spus ca nu e nici o pb dar daca ma deranjeaza o tratam...medicul meu de acum avea aceeasi parere..sigur ca eu as prefera sa o tratez..stiu ca se dau niste ovule..tocmai d-aia incalc consemnul si ma mai duc o data la inceputul saptamnii viitoare sa vedem ce zice...daca mai e timp de tratament si nu afecteaza pe bebe..
sarumana pt sustinere, sunteti niste dulci..cu candida sper sa fie mai simplu...!
36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
mary_07 spune:
Dana,Raluk,. Cand era mic,unu doi il strangeam la piept si luam aparatul sa ne pozamam cred ,sute de poze din astea. Acu' tre' sa ma misc repede sa-l mai prind intr-o poza cu mine,nu sta defel
My family
Poze cu noi
_
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan
_
AMR - 3 saptamani!!!
crocodana spune:
ceva vesti de la kiki? a raspuns?
36+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea
raluk16 spune:
Croco iarasi pun emoticonul care se sterge usurat de sudoare
Si eu stiam ca nu-i musai sa te tratezi de pe la inceputul sarcinii pentru candida (care cred ca aproape toti o avem pe lumea asta...). Ci doar asa, cum esti tu acuma, mai la final. Si nu stiu, in situatia in care faci tratament, mai trebuie sa-ti puna antibiotic cand nasti? Habar n-am. Dar se poate naste natural, eu asa stiu.
29+
raluk16 spune:
pfuai, ce mi s-a bagat dintr-o data sub coaste ca nici nu pot respira, nici nu pot sta indoita...
si eu astept tare nerabdatoare vesti de la kiki
29+
Dana15 spune:
croco..acum ne-ar trebui piticul ce-si sterege fruntea..
este mult mai ok cu Candida si cred ca nu afecteaza bb la nasterea vaginala..stiu ca se pot face ceva irigatii cu Tantum Rosa (dar irigatiile sunt cam periculoase in sarcina- cel mai bine intrebi medicul tau) si se pot introduce ovule cu Clotrimazol..dar, fa cum zice doctorul tau! cel mai bine!
Anco suni?
Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui techila ola, anco, eu chiar te rog sa o suni pe kiki sa vezi ce face...nu are de ce sa se supere...doar sa vezi daca e ok aida, vreau si eu d-ala cu porci, este minunat, eu le-as face si haine si perdele si covor cu porci si eu la friends.. |
fetelor sa stiti ca si mie mi-a fost greu sa aleg materialele , cred ca avea 15 feluri , ala cu porcusori este satinat ... cine vrea sa spuna ca ii trimit cat are nevoie , doar ca maine va sun sa va zic cat costa metrul ca erau preturi diferite si latimi diferite ...
Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine