Burtici fericite de septembrie-octombrie (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Raluk f bine zici tu!

aida frumoase materialele!! mie imi place cel cu vacuta si purcelusii roz...si cel cu catelul este fain..si patutul cu sertar!

Kinga eu nu fac morfologie de trimestru 3!! si da-mi voie sa o consider inutila (stiu ca la voi in Bucuresti sunt tare scumpe ecografiile acestea) in conditiile in care morfologia de la 22 sapt a fost ok, restul ecografiilor la fel, eu nu am probleme; organogeneza s-a terminat de mult..acum bebe creste in lungime si greutate; daca ceva este in neregula (cu lichidul amniotic, cu placenta..) se vede si la o ecografie normala, 2D;

Dana 31s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Monica nimic la tv in seara asta. Ma uit la un film vechi din '98 pe prima, ca e vorba de o adolescenta care ramane gravida la 15 ani...

29+

a inceput friends

noapte buna, ne vedem dimineatza pe racoare

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui mkunigunda

Oare sunt bani aruncati pe fereastra?

iap si fite ... nici eu nu ii vad sensul pt cele care pana acum nu au avut probleme

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anco spune:

crocodana si eu zic sa vb cu doctorul sa vezi ce zice si poate iti da sa repeti analizele pentru ca stiu si eu ca se da antibiotic la asa ceva, dar si mie mi-a iesit infectie in urina saptamana trecuta, am repetat analiza si a iesit sterila.

aida, super materialele de lenjerie, dar si burtica ta.

la alba a fost o ploaie, nu chiar furtuna, da a picat curentul cam 45 minute.

fetele de la cluj, chiar nu o suna nimeni pe kiki? as suna eu sa vad ce e cu ea. sa sun?

anco 33+???? si

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

crocodana nu e bine cu chlamydia aia. Cel mai surprinzator mi se pare ca eu stiam de chlmaydia ca e o infectie cu transmitere sexuala care da infertilitate sau (daca se reuseste o sarcina) pierderea ei in primul trimestru. Oare am auzit doar baliverne? De aia eu zic ca poate e gresita analiza. Cum ar fi sa o repeti? Si cred ca in secretie apare doar cand e infectia acuta, in rest se face analiza de sange, nu? Cred ca am luat-o pe aratura...

stii bine ceea ce stii raluk!
sper sa fie totul ok Croco!

Selen ce zici tu acolo de lactate cand alaptam? ca nenea Spock zicea sa reducem (eventual sa eliminam) lactatele din alimentatie atunci cand alaptam..ca laptele contine proteine pe care bb nu le poate digera..ufff, nu mi-a placut sa aud asta, ca eu fara 1 litru de lapte/zi nu functionez cum trebuie

Fetelor, eu am decis sa mananc tot ceea ce stiu ca mie imi prieste (inclusiv varza, mazare, brocoli, usturoi..alimente pe care eventual, sa le introduc pe rand si sa vad cum reactioneaza si copchila)..sper sa nu imi para rau! Spock asta, zicea ca daca tie nu iti face rau un anume aliment, bebe va fi ok si fericit..Doamnbe ajuta!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Deja a dat Anco raportul despre starea vremii,vroiam si eu sa ma laud ca plouaaaa

Ca tot s-a discutat despre codite,am pus o poza cu coditele mele..de fapt fostele mele codite,ca acu' parul putin mai scurt
eu cu codite

My family

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 35+, cu -Razvan

_

AMR - 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anco

fetele de la cluj, chiar nu o suna nimeni pe kiki? as suna eu sa vad ce e cu ea. sa sun?

Anco si eu ma gandesc la Kiki..dar recunosc ca imi este putin jena sa o sun ..parca ma si aud la tel "servus Kiki, sunt Dana 15"..ma gandeam sa trimit un sms; cum sa facem oare? daca nu suni tu, bag eu un sms!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui anco

sa sun?
io zic sa suni ... si pe mine ma tenta azi , sper ca e ok

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Imi plac coditele Melaniei1 si bebe cum se tine de tine!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Selen nu vazusem ca a trecut de 9, mersi mult

Treaba cu redusul lichidelor in furia laptelui n-o stiam.

Dana, anco si eu zic ca-i puteti trimite un sms. Eu cred ca oricare dintre voi ii este cunoscuta, ori ca mamica din Cluj, ori ca mamica de gemeni

29+

Mergi la inceput