Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

In continuare sustin ca e colica renala...Multa sanatate
Ma duc la somn. noapte buna...

Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007

multumesc pt raspunsuri
noapte buna

25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Of, Katyuscha, chiar nu-mi place ce zici! Ti-as trimite No-Spa, ca eu mai am, dar nu ar ajunge chiar f repede. Daca totusi vrei sa-ti trimit o folie (probabil ar ajunge cam intr-o saptamana, stiu eu?) trimite-mi PM cu datele si ma duc maine la posta si-l pun. Eu zic ca nu conteaza ca pleaca socrul etc. Ar trebui sa te duca al tau la urgenta. Mai bine sa te duci si sa nu fie nimic, decat sa stai asa si cine stie ce sa se intample. Nu vreau sa te sperii, poate sunt eu mai panicoasa, dar iti spun clar ca eu m-as duce. Ai incercat sa suni la ginecolog? Chiar daca nu e dr tau, poate te vede altcineva. In tot cazul, nu face nici un fel de efort, stai in pat, hidrateaza-te si ai grija de tine si de pui. Dar clar doctorul stie cel mai bine, asa ca poate reusesti totusi sa mergi la un control, fie el si la urgenta. Sanatate maxima! Esti sigura ca e de la urina culoarea pe hartie si nu e vreo alta scurgere?

Laura 25+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Garner

Of, Katyuscha, chiar nu-mi place ce zici! Ti-as trimite No-Spa, ca eu mai am, dar nu ar ajunge chiar f repede. Daca totusi vrei sa-ti trimit o folie (probabil ar ajunge cam intr-o saptamana, stiu eu?) trimite-mi PM cu datele si ma duc maine la posta si-l pun. Eu zic ca nu conteaza ca pleaca socrul etc. Ar trebui sa te duca al tau la urgenta. Mai bine sa te duci si sa nu fie nimic, decat sa stai asa si cine stie ce sa se intample. Nu vreau sa te sperii, poate sunt eu mai panicoasa, dar iti spun clar ca eu m-as duce. Ai incercat sa suni la ginecolog? Chiar daca nu e dr tau, poate te vede altcineva. In tot cazul, nu face nici un fel de efort, stai in pat, hidrateaza-te si ai grija de tine si de pui. Dar clar doctorul stie cel mai bine, asa ca poate reusesti totusi sa mergi la un control, fie el si la urgenta. Sanatate maxima! Esti sigura ca e de la urina culoarea pe hartie si nu e vreo alta scurgere?

www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

multumesc din suflet o dulce dar cred ca am sa iau un Tylenol ca de ala am voie sa iau numai ca nu isi face efectul.
nu e nevoie sa imi trimiti poate e de la oboseala.
cat despre culoarea de pe hartie sigur ca e de la urina ca de la scurgeri nu e sa am ca,culoarea scurgerii e alba-galbui numai ca urina e schimbata la culoare si nu inteleg de ce.
si acum ma doare burtika si spatele trebuie sa vad eu daca ma simt tot asa ma duk la spital daca nu maine.

inca o data multumesc enorm de mult

25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

OK. Daca te razgandesti, sa-mi spui. Ai grija de voi. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata...

fetelor care aveti baieti...nu explicati aici cum se face decalotarea, va rog????..ca eu mi-am cam prins urechile...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Neata tuturor,

Gata morfofetala. Bebela este OK, toate sunt in grafic. A spus ca pentru varsta aceasta a ei este totul in regula. Am intrebat daca pe parcurs se mai pot genera malformatii si mi-a spus ca sunt cazuri in care se poate intampla, dar rare. Ne revedem cu ginecologul pentru o luna.

M-am decis, nu recoltez celule stem. Nu prezinta garantie firma depozitoare, sanse sa nu se recolteze in bune conditii proba, si, dupa ce am citit documentarea lui Avalon (multumesc pentru aceasta), nu vindeca exact bolile pentru care as fi fost tentata sa le recoltez. Cred ca banii aceia ar fi mai bine sa-i pun la „ciorap" pentru, Doamne fereste!, acele zile negre.

Din lista pusa de Camy lipseste VIGANTOL, picaturi care trebuiesc luate de bebei inca de la nastere. Este bun Saab Simplex si Bonisan.
Nu uitati de supozitoare cu glicerina pentru zile cand bebele nu face treaba mare si trebuie putin ajutat in aceste sens.
Tot ca o recomandare ar fi sa cumparati de la farmacie ceai de anason si de chimen. Acest ceai il puteti bea chiar si dupa nastere pentru stimularea lactatiei si este bun si contra colicilor. Ce mancati si beti voi se transforma in laptele pe care il papa micutul/micuta.
Multe din lista sunt in plus.
Despre hainute s-a mai vorbit si recomand inca odata sa nu se cumpere asa multe pentru ca nu va avea cand sa le poarte. Va primi multe haine, creste foarte repede si apoi stai sa va uitati la hainute ca nu ati apucat sa-l/sa o imbracati cu ele.
Pentru baie sa aveti o manusa moale, eventual din prosop pentru spalatul pe cap. Dupa cum stiti parul cu care se naste ii va cadea treptat iar manusa ajuta la curatarea acestuia precum si la eliminarea bubitelor de matreata care ii vor aparea.

Cand imi mai amintesc cate ceva revin cu detalii.

Viitoare mamica in culmea fericirii 23+ (21+) Petra Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna dimineata tuturor ..
Pirelia ma bucur pt vestile bune!Sa fie bine pana la capat !
Multumim de informatii si tie si lui Camy!F.utile!

Am mai intrebat si ieri ..s-a modificat sau nu nr zilelor de concediu de maternitate? Nu am urmarit stirile de ceva vreme...

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata.Miany, s-a majorat teoretic la 168 de zile calendaristice, dar a aprobat numai Senatul, iar camera decizionala e Camera Deputatilor. Pirelia felicitari! 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ms ,Andre deci inca nu se stie nimic..intrebam pt ca am fost la medicul de famile pt concediu si mi-a zis ca doar de la 32 sapt pot intra in prenatal...

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Miany, habar nu am cum functioneaza, Monis ti-ar putea spune. Eu am cautat doar stirea despre asta. Posibil ca in septembrie sa aprobe si CD, daca vad stirea, te anunt. 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput