Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
cosicel spune:
Avalon - am fost pe la aspirante o scurta perioada, cand nu pricepeam de ce nu se intampla. 

Din fericire n-am pierdut nicio sarcina, iar asta e obtinuta prin inseminare (dar sincera sa fiu, si acum ma minunez ca s-a intamplat).
Ei, acum ma streseaza ce fac cu celulele stem si ce tarife sunt la Giulesti. ![]()
![]()
![]()
Alinus25 spune:
Katy acuma sper ca nu sunt eu paranoia de la problemele mele, dar nu e cumva colica renala? Pipi colorat e din cauza asta... nu cred sa fie de la sarcina....Ai luat ceva calmant? No spa... MIe nu mi-a trecut cu no-spa... luam no-spa si piafen...Unde te doare spatele...intr-o singura parte sau e ca la menstruatie?
Alina
25+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinus25 Katy acuma sper ca nu sunt eu paranoia de la problemele mele, dar nu e cumva colica renala? Pipi colorat e din cauza asta... nu cred sa fie de la sarcina....Ai luat ceva calmant? No spa... MIe nu mi-a trecut cu no-spa... luam no-spa si piafen...Unde te doare spatele...intr-o singura parte sau e ca la menstruatie? Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007 |
e exact ca la menstruatie si burta la fel ca la menstruatie
25+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alinus25 Katy acuma sper ca nu sunt eu paranoia de la problemele mele, dar nu e cumva colica renala? Pipi colorat e din cauza asta... nu cred sa fie de la sarcina....Ai luat ceva calmant? No spa... MIe nu mi-a trecut cu no-spa... luam no-spa si piafen...Unde te doare spatele...intr-o singura parte sau e ca la menstruatie? Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007 |
calmante nu am luat ca nu am ce sa iau ca aici astia nu iti dau nimik ei sunt pe principiul natural totul ce se intampla sa se intample natural fara pastile doar vitamine prenatale atat
25+si lumina ochilor mei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Alinus25 spune:
Nu vreau sa te sperii, dar nu e bine, suna urgent la dr... si ia un no-spa. Multa bafta!!!
Alina
25+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
Katyuscha21 spune:
si mie si un pik greata
25+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Alinus25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Katyuscha21
calmante nu am luat ca nu am ce sa iau ca aici astia nu iti dau nimik ei sunt pe principiul natural totul ce se intampla sa se intample natural fara pastile doar vitamine prenatale atat 25+si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei Burtica Aniversarea nuntii Bebica din burtica Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu ![]() |
Offf, nasol, ca nu poti sa iei macar un no-spa...Dar ce s-a intamplat? Ai facut ceva efort deosebit? Sa speram ca nu e nimic grav....
Alina
25+
si
Riana-Antonia 25.01.2007
Lidia74 spune:
KATY nu ai no-spa prin casa? Daca ai ia-l...Eu mereu am mustrari de constiinta ca nu am luat la timp pt ca nu am stiut.

Katyuscha21 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Alinus25
Offf, nasol, ca nu poti sa iei macar un no-spa...Dar ce s-a intamplat? Ai facut ceva efort deosebit? Sa speram ca nu e nimic grav.... Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007 |
nu am facut nici un fel de efort chiar nu stiu ce sa in22tam1plat ma luat pe la 4 dimineata si de atunci tot asa ma tine
25+si lumina ochilor mei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Alinus25 spune:
In continuare sustin ca e colica renala...Multa sanatate
Ma duc la somn
. noapte buna...
Alina
25+