Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
floricik spune:
Camy multumim frumos pt lista postata mai devreme. Mie imi prinde f bine pt ca ma tot gandeam cu ce sa incep 
E cam lunga...citeam si nu se mai termina
M-au trecut un pic transpiratiile
Dar abia astept sa incep shoppingu'![]()
Fetelor vroiam sa va intreb daca va cade parul mai putin .Stiti cum se zice...cade mai putin in sarcina si mai mult dupa.La mine vad nu s-a chimbat nimic. Cred ca dupa ce nasc...chelesc
Tocmai d'aia azi m-am tuns
Va pup.
22+
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
BoboMom spune:
Katyuscha, eu as merge la dr in locul tau, sau macar as suna. Nu vreau sa te sperii, iti spun doar ce as face eu. Sper sa te simti mai bine! 
Laura
25+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
vias spune:
cred ca lista e discutabila...nu ne trebuie tot...trebuie s alegem..aia sau cealalta...si la patut si la medicamente si la mai multe.
Deasta am postat-o, ca sa discutam pe seama ei..eu acum cateva ore am primit-o de la prietena mea
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
www.Darius-Andrei.piczo.com
http://nshrine.com/shrine/Darius
26+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
Katyuscha21 spune:
LAURAIRINA13 IN LEGATURA CU CEZARIANA eu nu te inteleg de ce alegi tu cezariana tu cred ca vrei sa te blestemi singura cand ai sa vezi prin ce ai sa treci cu recuperarea si eu am avut cu Andrei cezariana si imi venea sa ma dau cu,capul de pereti la ce greu mi-a fost te doare rau cand mergi la wc te doare vezica si uterul de nu ai sa stii pe unde sa o apuci iar cat despre recuperare dureaza cel putin 6 luni.eu nu vreau sa te sperii chiar te sustin daca asta e decizia ta dar parerea mea e ca mai ai timp sa te mai gandesti.eu nu degeaba am ales sa nasc natural te recuperezi mai repede chiar daca te taie un pik si nu de doare (intradevar sunt alte femei care se intampal sa nu se prinda taietura de jos dar asta nu inseamna ca si tu poti fi una din ele daca ai grija de tine)iar parerea mea e ca merita sa te chinui un pik cand nasti si sa te scremi un pik
decat sa ai de suferit cu recuperearea de la cezariana.
eu te sustin pt decizia ta si suntem alaturi de tine

nu te supara pe mine

25+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006
Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
edelyia spune:
buna seara burtici si pitici.
raluci b ....sunt aici,intru mai rara sa postez,dar va citesc zilnic
.
raportez o stare de lene de neimaginat..nush de ce, apropo de nastere eu optez pentru nasterea naturala asta in cazul in care nu mi se va impune cezariana(sper sa nu fie cazul,din motive med),in rest santem bine si eu o simt pe pitica jos sub buric tot timpul,iar cand stau linistita o simt si mai sus,dar are toane
...ii vioaie mai mult dupa masa decat dimineata(somnoroasa mamii).
apropo de soti...al meu deabea asteapta(suntem la primul copil amandoi) mai ales ca stie prin ce am trecut cand am pierdut cele 2 sarcini dinainte.asta e pana acum nu ma avut probleme si sper sa nici nu avem
si bb sa se nasca la termen si sa il astepte si pe tati acci nu vine numai la sfarsitul lui oct din Germania
.
apropo de ciorbita de fasole...m`ati inebunit
maine sigur fac si eu![]()
camy sper sa vii acasa cu vesti bune si cu zambetul pe buze...gandeste pozitiv Flavius ii si va fi bine sanatos si papacios.
va pup pe toate
delia
23+
Ingrid-Raisa
krelia spune:
Biara, apropos de cautat sustinerea pe forum.....tind sa-ti dau dreptate, mai mult decat sustinerea morala si verbala, nu poti oferi in mediul asta..desi, ma gandesc ca poate, uneori, chiar si o astfel de sustinere face bine la "pisicu" persoanei care o cere.....ca doar asa e in viata, unii sunt mai slabi, altii mai puternici ![]()
Lumi, nu stiu cat am spus eu lucrurilor pe nume, inca macar am iesit din tabara celor care se abtin, din dorinta de a nu leza sentimentele altora. Poate unora le e greu sa citeasca printre randuri, sa inteleaga sensul exact al cuvintelor....caci, intr-adevar, in scris e mai greu sa exprimi ceva, dar pana la urma asta este mijlocul principal de comunicare in virtual si asta ne face intr-un fel superiori fata de alte organisme vii. Altfel, ne-am separa cu toate in bisericute, ne-am deschide mess-urile si webcam-urile si n-am mai face trafic DC-ului ![]()
In tot cazul, un lucru e cert, ce s-a intamplat azi e demn de curtea cu gaini a vecinei mele de la tara.....si e pacat, pentru ca suntem exact in perioada in care pustii nostri fac tumbe in burtica, ne anunta ca sunt si ei pe acolo si ne spun sa ne intoarcem pe stanga, ca lor nu le place pe dreapta.....si noi, ce facem.....ignoram toate aceste senzatii si uitam de ce ne-am adunat aici....
Avalon, imi place tare mult ce ai scris....eu tin legatura si acum cu fete care mi-au fost colege la mirese acum 3 ani si se pare ca inca ne mai leaga lucruri comune....ceea ce, nu stiu daca pot spune in momentul de fata despre odiseea noastra. Sper sa ma insel si burticile sa-mi dovedeasca contrariul. Si mai sper inca in acea intalnire, fie ea pe bucatele, pentru ca deja mi-e clar ca fie si intr-un grup cu interese comune, bisericutele sunt inevitabile.....mai sper sa stau cu Rares in sus, sa-i dau o bere fara alcool, la o terasa in Dorobanti
(ca sa spargem tiparele celor care frecventaza astfel de locuri
) si sa schimb impresii cu fetele care o vor dori.
si cu asta, gata, inchid dc-ul, ca mi-am scos parleala pentru perioda lipsa ![]()
NB tuturor!
krelia
25+ si printesu' mic, Rares Mihai 
cosicel spune:
Buna!
Hai ca ma bag si eu in seama, dar subiectul cu celulele stem ma intereseaza tare, tare.
Avalon, te rog, vad ca ai multe informatii, probabil ca te stresez, dar efectiv, la cat eram de entuziasta acum cateva luni, deja mi-a pierit toata increderea. As fi vrut sa-ti trimit pm dar vad ca nu ai activata optiunea asta...
Din pacate, prietena mea, care-a nascut acum 2 saptamani, a avut e experienta nu tocmai placuta cu CORD BLOOD CENTER - incercau sa-i bage pe gat ca depozitarea sa se faca in Bucuresti (nu in Slovacia), i s-a spus ca daca naste ziua, va veni cineva sa ia sangele si desi a nascut la ora 14, n-a aparut nimeni pana a doua zi dimineatza... Nu i s-a explicat ca de fapt cantitatea de sange e ok in functie de greutatea copilului... asa ca, in ce ma priveste, firma asta clar pica din lista...
In legatura cu cezariana versus nastere normala, si eu inclin tot spre cezariana. Am facut practica la o sala de nasteri si-am vazut ce inseamna o nastere la termen, de fapt un travaliu... si efectiv nu ma vad urland de durere ore intregi (ca doar n-oi avea norocul sa scap in 10 minute!). Bine, din cate stiu, mai exista si posibilitatea de nastere normala provocata, cu anestezie epidurala, si probabil ca e cea mai indicata, dar in momentul asta, cezariana imi pare cea mai potrivita.
Scuze ca intru asa si-mi dau cu parerea...
Si inca ceva: vreuna dintre voi va naste la Giulesti?
Avalon spune:
Cosicel
, ma insel eu sau tu ai fost pe la aspirante o vreme buna? Nu cumva ai avut nenorocita experienta de a pierde o sarcina destul de avansata? (sper ca ma insel
)
Eu voi naste probabil la Giulesti (trebuie sa va obisnuiti cu acest "probabil" la mine, si cu faptul ca acest cuvant nu exprima neaparat incertitudinea, cat faptul ca am intotdeauna un plan de rezerva pentru orice -just in case...). Am spus probabil pentru ca merg la vreo 3 doctori de la spitale diferite, insa balanta inclina spre cel de la Giulesti.
Si desi am toate indicatiile posibile pentru cezariana (varsta 38 ani, sunt mica de tot de statura si am gemeni obtinuti prin fertilizare in vitro) eu inca mai sper sa nasc natural... pana acum din 3 doctori doi s-au uitat la mine ca la un alien cand am ridicat problema nasterii naturale, sa vedem ce zice al treilea despre aceasta (mentionez ca toti 3 doctorii sunt intregi la cap si adeptii nasterii naturale, nu fac cezariene pe banda pentru bani!)...
Krelia
, trece-ma si pe mine pe lista de invitati impreuna cu gemenii mei imbracati in marinari pe terasa din Dorobanti! Cica toti fitosii s-au mutat in "Bucurestiul vechi" acum, nu mai e trendy Dorobantiul, asa ca eu-"Gica-contra" sunt pro-Dorobanti!
Lucy
, tine aproape totusi, ca nu se stie pana la urma ce iese din odiseea asta... stii cum e cand te duci la o petrecere pe nepregatite si iese ceva de care iti amintesti toata viata ![]()
Ionela
, si eu sunt inca in dubii, asa cum am mai spus... daca totusi aflam ceva interesant sa comunicam, cine stie, un om informat face cat doi... avem tot interesul ca sa dam banii pe ceva care sa foloseasca cu adevarat copiilor nostri, si nu doar sa putem spune tuturor cunoscutilor ca suntem niste oameni cu "dare de mana"...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
23+ 

Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Katyuscha, eu as merge la dr in locul tau, sau macar as suna. Nu vreau sa te sperii, iti spun doar ce as face eu. Sper sa te simti mai bine! ![]() Laura 25+ baby Nicholas Jameswww.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe) |
as vrea sa sun sau sa ma duk da doctorita de fam nu lukreaza azi iar ce gineco abia maine ma duk la ea la ora 16:00 numai daca ma duk la urgenta da unde sa ma duk ka azi tre sa plece sokru si iar e incurcatura.inca ma doare spatele si burtika si mi se intareste ar fi ca niste contractii dar nu sunt regulate.iar cat despre culoarea la pipi e aceea acum am inceput sa vad si pe hartie igienica cum ar fi pipi roziu deschis.fetele care ati mai avut copii voi ce parere aveti ce credeti ca este?
ma rog la Dumnezeu sa nu se intample ceva.sper sa nu nasc acum Doamne fereste

mie asa de frika de mor.
25+si lumina ochilor mei
ANDREI 2 ani si 10 luni 26.09.2006Asa creste Andrei
Burtica
Aniversarea nuntii
Bebica din burtica
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Alinus25 spune:
Seara buna fetele...
Camy tare lunga lista ta
, dar cam de toate e nevoie de-a lungul timpului, nu trebuie neapartat sa le cumparam pe toate inainte de nastere, se pot achizitiona si pe parcurs, completez si eu cu ce stiu:
Colici - am folosit Bonisan, la noi a fost cel mai bun, am avut si Infacol (se gaseste si in Ungaria);
Iritatii- Crema Petrini
Mameloane artificiale nu am folosit, e bine sa le ai in caz ca e nevoie;
Pt somn am folosit doar sac de dormit si paturica;
La cadita pentru baie am avut suport din burete pe care-l schimbam periodic; cel din plastic mi s-a parut foarte incomod pt bb
Cosmetice - am fost f multumita si sunt in continuare de Sanosan
Cam asta ar fi... daca mai imi amintesc ceva, completez...
Avalon cred ca ai mare dreptate cu prelevarea celulelor stem... Dar intrebarea mea este, daca doamne fereste va fi nevoie vreodata de ele, cam cat ar costa operatia de transplant?? Oare ne-am permite??Ca nu cred ca e 3 lei...Hmmm, greu de decis...
Alina
25+
si
Riana-Antonia 25.01.2007