Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
ionelamaria spune:
La chestia cu rabdarea.... e o problema.... acusica pleaca.... iar... deci nu are timp sa se trezeasca..... si vine cam la sfarsit... daca bebe nu e grabit si il astepta pe tati. Probabil si de aici nerabdarea mea.... as vrea cumva ca timpul acesta putin impreuna sa fie folosit la maxim.... sa simt ca ma sprijina... sa imi arate ca ii pasa... asta mi-ar da mie mai multa incredere in mine... mi-ar da mai multa siguranta.... asta e..... incerc sa vad partea plina a paharului.... e aici.... ne e alaturi.... poate nu cat as vrea.... dar nu cred ca am voie sa ma plang prea mult.... sunt intre noi fete care nu au nici cat mine... si nu se plang.... Le felicit si le admir pentru puterea lor...
22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
laviniablaga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 Simina da stiu ca dati bani grei ..la noi parca mai poti trai.. miany 26+ DAVID ANDREI |
Apropo de sumele cheltuite la medici. Nu stiu cat dati voi la un simplu ecograf, insa in cazul meu, doctorul m-a taxat mereu cu 50 RON. Mi-a spus si de doppler, si am hotarat impreuna ca la sfarsitul lunii sa il facem si m-a informat ca tariful pentru acest serviciu e de 90 RON. Am intalnit mamici care au fost sceptice cand au auzit tarifele practicate de aest medic, intrucat li s-au parut cam mici, si s-au grabit sa spuna despre dumnealui ca nu ar fi un medic tocmai priceput. Parerea mea este ca nu intotdeauna locul unde se tarifeaza cel mai scump iti asigura si o calitate a serviciilor ireprosabila. Asa ca sunt de acord cu tine myani...la noi inca se mai poate trai.
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+
simina_kin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miany75 Simina da stiu ca dati bani grei ..la noi parca mai poti trai.. miany 26+ DAVID ANDREI |
SUB 250 RON n-am dat niciodata
25+ cu Andreea
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2
Poze noi
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
ionelamaria spune:
intrebare: voua vi se intampla ceva asemanator? sau ar trebui sa cer trimitere la cardio? Cand stau intinsa pe partea stanga simt ca inima se chinuie sa bata... adica la un moment dat parca ar bate 1 data de 2 ori fortat... si parca nu imi ajunge aerul cand stau asa... si cum citeam si la voi... pe dreapta si pe spate... nu prea e bine pt bebe....
22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera
laviniablaga spune:
Aoleu, dar e o clinica privata cea pe care o frecventezi sau e cabinetul particular al unui medic? Sincer, te compatimesc simina, pentru ca e mult sa dai lunar atatia bani la doctor, dar daca bebelusul e bine inseamna ca orice sacrificiu merita.
A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+
laurairina13 spune:
mai fetelor, noroc cu Simina si cu Alinus, ca acu' mi-am dat si eu seama ca am facut doppler cand am facut morfofetala de 22 sapt de am dat 400ron..ca ne-a aratat si noua fluxurile sangvine cu culori diferite si alte cele..da nu ne-a zis ca asa se cheama..macar asa ma laudam si eu!
Proaspata Doamna!
Laura, 26+ Mara Teodora
poze
A_driana spune:
si bebelul meu misca pana mai ieri numa jos jos.....acuma de ceva vreme il simt si mai sus, deasupra buricului....dar se misca din ce in ce mai tare, uneori ma sperie asa tare da.....
eu am pus pana acuma cam 7-8 kg si mi se pare cam mult, dar asta este...
eu platesc la un eco 50 lei, atat platesc de obicei, doar daca imi face si control platesc 100 lei, mai mult n-am platit niciodata...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
22+ David
strumfulet + poza strumfulet
Ramonika spune:
eu o sa platesc maine 250 lei pt. morfo... daca ma mai pune si pe masa, alti 70 lei...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Andrecluj spune:
Ionela, nu iti face griji, lucrurile se vor schimba cand se va naste bebe. Ai sa vezi. Stiu perfect ce spui, stiu cat doare, dar noi simtim altfel nasterea unui copil decat ei. De ce crezi ca Dumnezeu a dat femeii harul asta si nu lor? Ai sa vez cand se va naste bebe cum se va transforma, daca vei stii sa ii acorzi atentie si lui. Eu, sincer, nu stiu cum am sa refac legatura, dar stiu sigur ca daca voi avea putere pentru bebelina si pentru dumnealui, va fi perfect. Ai incredere in viata! 22 + Chiara Ada
laurairina13 spune:
Se vede treaba ca mai in sud, adica bucuresti, constanta sunt scoruri mai mari! , fata de oradea , cluj, iasi...
Proaspata Doamna!
Laura, 26+ Mara Teodora
poze