Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Laurairina

Ionelamaria nu stiu ce sa zic, mie nu mi s-a intamplat, sau nu am fost foarte atenta, sa vedem ce zic si celelalte fete...

Simina 250RON? Mi se pare enorm... Aici e cam 50 lei eco, 50-60 lei consultatia si doppler 110 lei.

Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Da Lavinia, este cabinetul doctorului..
Asta este , am apucat sa raman la el, nu mai pot pleca acum
Am ajuns la el in disperare de cauza la sarcina trecuta, cand vroiam si alta opinie, refuzam sa cred ca ca mi-au spus la Bucur poate fi adevarat...si el mi-a fost recomandat
Nu ma plang , ca-i un medic fff bun , doar preturile sunt cam piperate...
Cand ma gandesc ca o sa ma cheme din ce in ce mai des ma apuca groaza
Si B_carmen merge tot la cabinetul lui....nu sunt singura care da o groaza de bani (ma consolez singura)

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Laurairina

Ionelamaria nu stiu ce sa zic, mie nu mi s-a intamplat, sau nu am fost foarte atenta, sa vedem ce zic si celelalte fete...

Simina 250RON? Mi se pare enorm... Aici e cam 50 lei eco, 50-60 lei consultatia si doppler 110 lei.

......concluzia: Ma mut la ORADEA!!

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

si eu dau o caruta de bani, am dat la morfofetala de 22sapt 480, la 16 am dat 350 parca si la 12 sapt 250
o eco normala 150 parca

ce sa mai palarii de bani, dar ce sa-i faci. e nasol cand mergi la particular ca nu e cat vrea medicul, adica in pretul ala intra si taxa medicului plus alte taxe, dar asta este nu avem ce face adica avem ce ca avem de ales insa daca vrem sa mergem dupa medic dam cat e nevoie.

ionela - intreaba si pe doctorul gineco poat exista o alta explicatie inante de un exemn cardio, trecem prin multe schimbari

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Daca bebeii sunt sanatosi si voi la fel, si eu sunt de parere ca suma nu conteaza, insa ma consider o norocoasa ca am de platit mai putin, pentru ca or sa vina cheltuieli si mai mari si orice ban economisit acum va prinde bine pe viitor.

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Mergi la inceput

AAAAAAA mi-am adus aminte....(ceva fara legatura cu discutiile noastre), v-am spus ca au plecat ai mei in Spania cu masina....sa vedeti ungurii ...le-au confiscat tigarile(3 cartuse) si le-au dat si amenda 100E......CE LUMEEE

25+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Laurairina

......concluzia: Ma mut la ORADEA!!

25+ cu Andreea

Poze noi
bebe

Hai ca te asteptam, aici faci economii mari... numa stii care e faza aici si veniturile sunt mult mai mici fata de Bucuresti.... Tarifele astea sunt valabile si pentru cabinete particulare. Eu cu Adriana mergem la acelasi medic, ea merge la cab lui particular, eu merg in policlinica particulara...si eu pe consultatie dau mai mult cu 10 lei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

AAAAAAA mi-am adus aminte....(ceva fara legatura cu discutiile noastre), v-am spus ca au plecat ai mei in Spania cu masina....sa vedeti ungurii ...le-au confiscat tigarile(3 cartuse) si le-au dat si amenda 100E......CE LUMEEE

25+ cu Andreea

Poze noi
bebe

La vama nu te lasa decat cu un cartus de tigari de persoana. de aia le-a confiscat...si da...amenzile sunt mari :(

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele am pus pozecu baia lui bebe, sper sa va placa

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Buna la toata lumea

Camy iti tin pumnii maine.o sa vezi ca e totul ok.Nu cred ca e cazul sa iei hainute pentru Flavius.el mai are de stat in burtica la mami.ma poti suna pe mine daca e sa ramai la Mures sa le anunt pe fete .

Referitor la ce discutii au fost eu nu plec din odiseea noastra .o sa ma mut la scutece dar asta mai la sfarsitul anului.

va pup si haide sa lasam egoismul si sefia deoparte.aici suntem toate egale.

23+ Matei Constantin
roxyaly

Mergi la inceput