Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Am tot auzit vorbindu-se din ce in ce mai des despre cuvantul "sef" pe forum. In definitiv, care este problema...si pentru ce e neaparata nevoie ca toate din noi sa stim parola contului comun? Cu ce ne face asta mai fericite? Nu stiu despre voi, dar motivul pentru care eu doresc sa comunic cu voi este unul care tine de sociabilitate, de nevoia de a impartasi celorlalti experientele prin care trec si de a primi diferite sfaturi (pe care va multumesc ca mi le acordati), nu pentru a primi nu stiu ce parola. Pentru mine, faptul ca aceeptati sa discutam constituie dovada clara a faptului ca apartin unui grup, nu faptul ca as detine o parola a unui cont comun...Ma amuza insa pe undeva sunt si dezamagita, pentru ca de la niste simple discutii s-a ajuns sa se arunce cu vorbe urate...

A, si am uitat sa mai spun ceva> pe forum toata lumea e libera sa spuna ceea ce doreste, intrucat dreptul la libera exprimare il detinem cu totii. Decizia de a face acest lucru intr-o maniera licentioasa, vulgara, sau prin arta atacului va apartine in totalitate> e ok insa ca avem curajul de a ne exprima frustrarile, dar e bine sa incercam sa nu jignim.

Va multumesc mult tuturor mamicilor care mi-au mai dat sfaturi in legatura cu arsurile...sper ca azi sa nu mai am astfel de dificultati. Pupici

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Foarte corect si frumos ce ai spus tu, Lavinia

Haideti fetelor sa trecem peste asta, si sa avem o odisee deschisa si frumoasa, si numai cu cuvinte si vesti bune

cea mai fericita cu 26+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

al meu sot e la primul copil.... si nu isi arata niciun fel de entuziasm.... pare total apatic... si parca nu ar avea bebe asta legatura cu el.... dar si cu mine e asa... dintotdeauna.... greu l-am facut sa se exprime.... si face asta f rar.... dar daca il intreb sau ii reprosez ca se poarta ca si cum nu m-ar iubi... sau nu l-ar interesa bebe.... se supara... si spune ca gresesc.... ne iubeste mult.... dar nu poate sa sara in sus la fiecare minut.... ca el asa e... si trebuia sa stiu asta pana acum ( suntem impreuna de 11 ani) ... si asa e.... uneori am impresia ca nimic nu-l misca.... dar... in realitate tine la noi.... la cate momente am avut pe parcursul anilor in care am fost decisa sa pun punct.... pentru aparenta lui insensibilitate.... mi-a aratat ca gresesc... si nu sunt o credula.... cand ma simt ranita sunt foarte rationala... prea rationala...

draga mia, eu zic ca odata cu venirea bebelului drag si iubit o sa se schimbe si tati, eu il am pe fratemiu exemplu care zicea ca el nu-l iubeste pe bebe cat era in burta la masa, si cad s-a nascut era......ce sa mai avea ouale in mana sa ma scuzati e expresie

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Buna ,fetelor ..abia ce am revenit ..dar vad ca v-ati dat drumul ,nu gluma!Sper sa fie un capitol mai bun decat precedentul si sa lasam orgoliile de o parte!
In esenta ,unele fete au spus exact ceea ce trebuia de aceea nu mai comentez;sper ca fiecare a inteles ce trebuie...
Si acum la subiect ,eu il simt pe "bebe" mai mult in dreapta ,uneori chiar sub coaste...dar nu numai; cat despre program in ultimele zile s-a modificat..il simteam de regula dimineata la prima ora ,peste zi prea putin ,iar seara recital,acum il simt destul de des si peste zi..
Vizavi de celulele stem ,eu cred ca voi face recoltarea...sper sa nu fim nevoiti sa le folosim ...

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu am facut doppler sapt trecuta.......am aflat asta cand am platit 350 ron, ca altfel nu stiam...este tot eco da masoara mai mult (eu ma miram ce-i cu el de ma tine asa mult , si-i asa atent la masuratori)

25+ cu Andreea

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=6" target="_blank">Votati mutzunelul ratuscut -poze Dy1 si Dy2

Poze noi
bebe

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Tocmai am papat si eu, dupa 2 zile, si se pare ca nu mai am probleme cu arsurile...ceea ce e foarte bine. A inceput din nou vijelia la noi, si abia am reusit sa imi bag florile in casa, sa nu mi le rastoarne vantul. Ploua atat de tare. E bine totusi ca am mai scapat de canicula de afara...e mai racoare...raportez ca bebelu meu probabil ca a adormit in sfarsit si nu mai misca, fiindca de dimineata nu a stat o clipa

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

eu am luat cca 10 kg, insa eu astea le-am luat in primele 3-4 luni cand cu greturile, la mine a funtionat invers ca sa nu vomit eu mancam tot timpul ceva si iaute ce grasa si frumoasa is acum.

clar deci daca toate ziceti trebuie musai intr-o zi sa ajung intr-o zona cu ciorbita la bol de paine

ma gandeam la o treaba....cea-ti zice voi daca facem un teambuilding, adica intr-o sambata sau duminca mergem cu toatele si cu sotii undeva, sa zicem cheia sau vulcanii noroiosi, sa stam la o padure la un gratar la o bere

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Si noi ne-am gandit acum cand am plecat in conced sa mergem la vulcanii noroiosi, dar pana la urma am fost tot prin zona aceea, dar in alta parte, sa respiram aer de munte, La Lepsa
Dar acum nu as mai pleca decat doar poate pana la Predeal, ca nu prea mi-a placut drumul, drumurile cu gropi, si chiar luasem o masina cu suspensii mai buna, caci cu a noastra.....nmu stiu ce faceam. Dar cine poate sa mearga, sa mearga ca e frumos...

cea mai fericita cu 26+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

eu am luat 9 kg pana acum si mi se pare f mult. La cealalta sarcina am luat 21 pana la 35 sapt, deci daca era la termen mai puneam vreo 2-3...

cat despre sot.... e mai atent ca la prima sarcina... mai ales ca ii baiat, si-a dorit enorm un baiat, dar totusi a fost foarte dragut ca atunci cand m-am simtit eu foarte rau mi-a spus ca eu sunt mai importanta ca bb. La prima sarcina a fost absent total... acuma cred ca realizeaza mai bine ce se intampla...

Simona la ecografia doppler se masoara fluxul sangvin la creier, cordon ombilical, inima. Se poate depista daca bb are circulara de cordon...Cica daca placenta este matura atunci aceasta ecografie este vitala...

Camy tie ti-a facut dr ecografia doppler?

Alina 25+ si Riana-Antonia 25.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Buna fetelor!
Ma bucur sa vad si fete care nu au mai scris demult si sa gasesc mai multa activitate pe aici.
Vreau sa le felicit pe fetele care au vorbit deschis despre asa zisele tensiuni (eu am preferat sa tac), numai asa le putem rezolva .

Simina bravo pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume .

_
Ramona,mami deStefania - Francesca (20.11.2006) si 22+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

al meu sot e la primul copil.... si nu isi arata niciun fel de entuziasm.... pare total apatic... si parca nu ar avea bebe asta legatura cu el.... dar si cu mine e asa... dintotdeauna.... greu l-am facut sa se exprime.... si face asta f rar.... dar daca il intreb sau ii reprosez ca se poarta ca si cum nu m-ar iubi... sau nu l-ar interesa bebe.... se supara... si spune ca gresesc.... ne iubeste mult.... dar nu poate sa sara in sus la fiecare minut.... ca el asa e... si trebuia sa stiu asta pana acum ( suntem impreuna de 11 ani) ... si asa e.... uneori am impresia ca nimic nu-l misca.... dar... in realitate tine la noi.... la cate momente am avut pe parcursul anilor in care am fost decisa sa pun punct.... pentru aparenta lui insensibilitate.... mi-a aratat ca gresesc... si nu sunt o credula.... cand ma simt ranita sunt foarte rationala... prea rationala...

22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Si la noi, sotul a fost ceva mai retinut la inceput, dar acum e mai decshis si mai apropiat de bb. Tinand cont si de faptul ca sotul tau a fost plecat, cred ca treb sa-i mai dai ceva timp sa se obisnuiasca..... Nici al meu nu prea avea rabdare sa stea sa astepte miscarile lui bb, ca bb parca simtea cand punea tati mana si nu mai misca, dar acum s-a mai schimbat
Eu zic ca ii mai treb timp sa se obisnuiasca si sa se cunoasca cu bb

cea mai fericita cu 26+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Simina da stiu ca dati bani grei ..la noi parca mai poti trai..

miany
26+ DAVID ANDREI

Mergi la inceput