Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

[quote]citat din mesajul lui Alinus25

[quote]citat din mesajul lui raluci_b

vin si eu la papanasi si am mai auzit ceva tare, ciorba e fasol in bol de paine

subscriu lui Camy, e suuuper buna
Daca ai ocazia sa mergi pe la olteni, stiu ca e o mancare traditionala din zona olteniei!..

22+ MARIA TEODORA
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

- ciorba de fasole in bol de paine este si pe aici, la anumite restaurante. e ca si cum in loc de castron ai o paine rotunda, scobita de miez.
- doppler e un ecograf mai performant. nu e test, ci tot ecograf, numai ca mai bazat.
- nu stiam ca se da cod galben si pt. nori... ca la noi in afara de faptul ca e innorat, nu se intampla nimic. vreau si eu ploaie, ca ieri m-am copt in casa...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Laurairina, ti-am trimis PM.

E clar... diseara fac ciorba de fasole... chiar daca nu in bol de paine
Eu am pus deja 12 kg ... da le dau eu jos, ca la Andi am pus 30 si am dat jos 35 in 6 luni, fara cura de slabire... Sper sa ajung doar la 20 de data asta

22+ si mami de Bebe Baiat??? si Andi- 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Tot raul spre bine, macar posteaza lumea si nu mai e plictiseala aia maaaaaaaare de la noi. Dar cred ca multe burtici s-au retras iar acum, ca nu mai stiu ce sa zica.Busymummy, al meu are 2 copii din prima casatorie. Acum, cu mine nu ar mai fi vrut, ca mergea pe pricipiul sa ne distram, dar eu am vrut. Au fost muuuulte certuri. In final l-am convins, dar e tare apatic. Singura lui bucurie e ca vom avea fetita. In res, rar ma intreaba ce si cum si doare. Dar, cunoscandu-l bine bine, se va topi cand se va naste. Si asta nu e o speranta, e o certitudine. So ... suntem mai multe in club. 22 + Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Andrecluj si sotul meu mai are doi copii din prima casnicie, si, desi la inceput nu a fost incantat de idee, intrucat eu eram in ultimul an de facultate, aveam licenta, si trebuia sa imi gasesc de munca, sa mai chefuim si noi, etc. ... apoi si-a dat seama ca de fapt casnicia noastra nu ar fi fost completa daca nu am fi avut si un bebelus, si deci, a trecut peste veste...si acum e mai nerabdator decat mine sa isi cunoasca feciorul :P

A da viata te aduce mai aproape de divinitate, deci oricat de greu ar fi, incearca sa fii fericita....Lavi, mami de Rares Cristian 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Laurairina , chiar nu stiu unde e Krelia... sper sa isi faca ceva curaj sa revina... imi lipseste... ea e mereu atenta si binevoitoare cu toata lumea. Sper ca nu a suparat-o ceva prea tare.

De kg... nu mai spun nimic... am luat 6.... si e deja mult, iar m-a certat doctorita de familie.... dar ce vrea? cresc. sper si eu sa nu depasesc 12-14

Busy ... foarte interesanta replica piciului.... sa-i mananci pe paine de scumpi ce sunt. nu te supara si tu.... dar imi place ca l-ai mustruluit pe tati

Ramonika la mine ploua

22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Am pus poze pe comun!!!!!

Uite si link-ul: http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#

22+ si mami de Bebe Baiat??? si Andi- 4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

eu am luat cca 10 kg, insa eu astea le-am luat in primele 3-4 luni cand cu greturile, la mine a funtionat invers ca sa nu vomit eu mancam tot timpul ceva si iaute ce grasa si frumoasa is acum.

clar deci daca toate ziceti trebuie musai intr-o zi sa ajung intr-o zona cu ciorbita la bol de paine

ma gandeam la o treaba....cea-ti zice voi daca facem un teambuilding, adica intr-o sambata sau duminca mergem cu toatele si cu sotii undeva, sa zicem cheia sau vulcanii noroiosi, sa stam la o padure la un gratar la o bere

23 Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

al meu sot e la primul copil.... si nu isi arata niciun fel de entuziasm.... pare total apatic... si parca nu ar avea bebe asta legatura cu el.... dar si cu mine e asa... dintotdeauna.... greu l-am facut sa se exprime.... si face asta f rar.... dar daca il intreb sau ii reprosez ca se poarta ca si cum nu m-ar iubi... sau nu l-ar interesa bebe.... se supara... si spune ca gresesc.... ne iubeste mult.... dar nu poate sa sara in sus la fiecare minut.... ca el asa e... si trebuia sa stiu asta pana acum ( suntem impreuna de 11 ani) ... si asa e.... uneori am impresia ca nimic nu-l misca.... dar... in realitate tine la noi.... la cate momente am avut pe parcursul anilor in care am fost decisa sa pun punct.... pentru aparenta lui insensibilitate.... mi-a aratat ca gresesc... si nu sunt o credula.... cand ma simt ranita sunt foarte rationala... prea rationala...

22+
aniversarea nuntii noastre
“Cand ai un copil este ca si cum ai spune: m-am nascut, am gustat din viata si am constatat ca este atat de buna ca merita sa fie înmultita.” Milan Kundera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona9999 spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Ptr. ca tot s-a deschis subiectul "tensiuni" la aceasta odisee, o sa va spun si eu de ce am decis sa nu mai postez asa des, sa nu pun "intrebari daca nu am ceva de oferit in schimb". Eu am fost una din burtici care am fost taxata de o alta burtica ptr. ca am fost neatenta si am bagat un deget aiurea in tastatura, in prima faza am fost mahnita iar apoi am zis ca daca atata lucru binedispune pe altcineva, de ce nu. Nu am migrat nici la o alta odisee, mai postez la gravidute prin FIV, ptr. ca le cunosc pe fete de la aspirante si am trecut impreuna prin stresul tratamentului apoi prin emotiile asteptarii rezultatului, deci nu pot sa spun ca este mai bine sau mai rau. In mare parte Monis a cam spus tot ce as fi spus si eu.
O zi buna,

26 +

Apropos de tensiuni, imi pare rau ca exista, dar e mai bine ca se vorbeste despre ele. Nu ar treb nimeni ca la sfarsitul unui sch de replici sau al unei zile sa inchida calc suparat, dar poate hormonii ne joaca feste intr-o zi, poate in alta nu observa nimeni o intrebare, cu siguranta cineva greseste. Dar haideti sa incercam sa trecem peste momentele acestea in care ne poticnim, si ne gandim sa abandonam aceasta cale de socializare.
Eu personal sunt foarte incantata de acest forum, si de odiseea noastra si de celelalte, probabil ca sunt una dintre burtici nu prea sustinatoare pt celelalte, dar asta, nu pt ca nu as vrea, ci pt ca cateodata ma gandesc ce sa scriu si mi se pare stangaci sau nepotrivit; imi pare rau daca chiar asa iese. Dar ma gandesc ca asa e la inceput, caci pana cunosti omul si stii cum sa il iei sa nu il superi, dureaza ceva

O mica parere din partea mea
si asta ca sa nu ma intind prea tare

cea mai fericita cu 26+
sa fim sanatosi

Mergi la inceput