Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
Kitty spune:
Buna dimineata!
Mady si eu spun la fel ca Ioana, eu nu as trezi-o, prefer sa mai pun scutec pana se mai intampla accidente...ceea ce e destul de rar, uneori odata pe saptamana. La amiaza nu mai e cazul la noi.
Arissa crizele de care vorbesti, le experimentam multe mame de albine si bondari...nervi tari. Pupam domnisoara logiciana
.
Vladu de la Maramu e total....dj cum e!
Elyanne felicitari pentru progresele facute de baieti, bucuriile sunt duble!
Eu ieri am reusit sa-mi fortez glezna ca m-am vitejit sa sar si coarda peste alergatul - care a depasit 4 km cu destulde mult ieri. Si am venit cu groaza acasa - capcaunul e destul de turat pe mine ca sunt un fel de kamitaze - ma cam arunc cu capul inainte si ba cad, ba ma lovesc, ba nu tin seama de care imi sunt limitele fizice si ma epuizez de apoi sunt ca o leguma. Nu stiam cum sa ma ascund ca schiopatam.
Reeeeein!!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
RaisaFudulu spune:
Buna dimineata
Sunt pe fuga....ma bucur mult ca s-a reanimat stupul cat de cat....sunt la zi dar am mult de munca la job...la Calafat a fost frumos..a stat numai in apa....tremura din roate incheieturile o intrebam daca ii e frig...ea nu mai stau...normal ca o scoteam cu urletele de rigoare...
Si-a facut o prietena in clasa a 8-a mare dar a fost de bun augus..ca a mancat singura cu mana lucru pe care nu il facea deloc inainte...pisu suntem inca in invataturi...mai in olita mai la wc...sau in chilotei![]()
Va salut pe toate si transmit de pe acum pt maine
La multi ani! tuturor Mariilor si Marinilor cu mic cu mare
La multi ani pentru iubita mea Raisa Maria si l multi ani scumpa mea mama
...fara tine nu stiu ce m-a face
Va pup si cand ma intorc de la Slatina sa va regasesc cu bine

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
carmenefr spune:
Buna seara!
Io-te ca am aterizat si noi, sapt trecuta am fost la mare, nici nu stiu cand au trecut zilele...Iar de luni am luat-o de coada, la servici...Ehhh, noroc ca mama si tata au fost in concediu, si-au avut grija de Teodora. Urm 2 saptamani o sa stea cu sora-mea, asa ca am rezolvat-o...vacanta asta.
Sper sa-mi puna net la munca, sa citesc tot, ca acasa ajung franta, si nu mai am timp sa calculatoresc.
Ma duc sa pun poze in album.
carmenefr spune:
Tot io.Am cetit 5-6 pag, sa graiesc si io 2 vorbe:
Lauramar bine ca ai scapat.Doamne-ajuta! 
Sherbi , bine ai revenit! Am admirat poze cu casa voastra, e superba, aranjata cu mult bun-gust.Cel mai mult imi plac baile, camera lui David , scara interioara si mansarda. Piscina aia goala e a voastra sau a vecinilor?
Si Davidut, ce baiat mare s-a facut! Si dragut foc!Iar cu pampersii, stai calma ca scapati voi.V-ar fi mai usor, daca in grupul vostru ar fi un baietel , care sa-i fie exemplu lui David (ca poarta chilotei, ca face pipi la oala/toaleta/copac
) Si sa-i spui mereu ca e baiat mare, ca baietii mari nu fac in pampersi. Trebuie sa constientizeze ca e mare si ca o sa poarte chilotei, ca baietii mari.
La noi asa a functionat operatiunea "renuntatul la pampershi"
paxela spune:

La multi ani! tuturor celor care serbeaza astazi ziua onomastica, sa aveti o viata plina de bucurii, realizari si zile senine
elyanne spune:
La muuuuuuuuulti ani celor care isi sarbatoresc ziua de nume!
carmenefr spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi, cu mic cu mare !! 
Eliana, ai baieti mari, ce mai ! Cat de curand iti vei dori sa fi forbit bebeluseasca inca o vreme !![]()
Kitty, io n-am priceput pt ce ai alergat 4km, ca la vreun maraton n-ai fost. Ai alergat vreun berbat care nu se lasa prins ?
PS :vb invidia din mine, ca io n-as fi alergat atataaaaa...as fi mers normal, dar de fugarit...