Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)
Raspunsuri - Pagina 17
rein spune:
...mda, atata vorbarie si pozaraie si dezmat da' cu cine seamana Raresu tot nu ne-am lamurit.
Asa ce ma gandesc acum daca n-ar fi mai bine sa-l dau si eu pe Petrisor la o gradi particulara anul asta si apoi la stat la anul...
rein spune:
nu, mai bine nu, ca-mi aduce toate boleshnitele la bibiloi...
las' ca poate il trimit la mama si il mai duc ei acolo la gradi la care am activat si eu![]()
gaia.nevia spune:
ce pastile pt dureri de spate?
ieri m-am aplecat sa iau de jos o nenorocita de hartie si am ramas asa.
Doare de mooooor, nu ma pot misca, si tot e muuult mai bine decat ultima data cand am patit-o, de eram gravi si n-am putut lua decat masaj select cu arnigel...
Acum dau cu diclofenac, bag nurofen forte...
totusi doare de mor, cred ca mi-e prins sciaticul ca e jale si abia misc un picior. De fiecare data acelasi.
Acuma, cine stie... we trecut am pus parchet, si ne-am dat cu mobila prin casa...
mai ziceam s-o patesc cu dulapu-n brate, dar chiar asa, de la o hartie... dupa de fu toata treaba gatata... chiar jenant...

Daca aveti ceva solutii medicale sau babesti la chestii din astea, va rog.. si daca stiti unde pot face un RMN si cam cat costa sau cum se poate obtine, spuneti-mi si mie, ca incepe sa-mi fie frica, deja am una pe an... mai patesc pe la volan de zic ca am ridicat piciorul si am apasat una alta, si eu lemn... nik...
rein, eu m-am gandit sa-l duc pe Teo la gradi de acum, ca sa se obisnuiasca cu copiii, cu ideea, sa incepem program scurt, etc.
Si mie mi-e frica de boli, dar le vor face oricum... nu mai pot de ex sa-l tin departe de copiii, cum iesim in parc hop si el motz unde vede mai mare inghesuiala, si, deocamdata, cum se arunca intre copii, cum peste 2-3 zile are muci... rosu in gat, sau alte tipuri de bube.
Si Radu imediat dupa el.
Bag imunogrip/imunobaby in ei, bag prevenarul, si cred ca si o cura cu bronhovaxom... si asta e, incet incet n-om mai pati-o.
Daca mai astept, oricum trag, si mult mai greu va fi la anul dupa ce m-am intors si eu la munca.
Eu lipsa, gradinita-stress nou... va fi greu. Ba daca ne ajuta D-zeu si ne permitem, la anul as putea sa-l dau si pe Radu, primesc copii de la 1an si 6luni...
Asa m-am gandit eu, acu sa vedem daca socoteala din targ....

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
carmenefr spune:
Buna dimineata !
Gradi si noi incepem cresa peste o saptamana, pe 1 sept. Teodora spune ca nu mai vrea la cresa, vrea sa stea cu Anca (sor'mea).Cred ca se va lasa cu bocete.
Intr-o pauza, sa vad si io poz(n)ele ![]()
carmenefr spune:
Kitty, frumos v-ati distrat, e superba zonaaaaa.
Da' ce nu pricep io , cand a venit furtuna, ai initiat un concurs de tricouri (si pantaloni) ude ?![]()
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia ce pastile pt dureri de spate? ieri m-am aplecat sa iau de jos o nenorocita de hartie si am ramas asa. Doare de mooooor, nu ma pot misca, si tot e muuult mai bine decat ultima data cand am patit-o, de eram gravi si n-am putut lua decat masaj select cu arnigel... Acum dau cu diclofenac, bag nurofen forte... totusi doare de mor, cred ca mi-e prins sciaticul ca e jale si abia misc un picior. De fiecare data acelasi.Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
mmmm, io ti le zic dar e de mers la dr dupa cum zici tu. Mydocalm pt durerea de spate si tramadol...asta ultimul e pt linistire si cam "opioceu" nu stiu daca il iei fara reteta.
RMN- mergi la dr de fam si zi-i de durere si cere RMN, trimitere. Te costa in jur de 600 roni. Daca iti da si medicul compensat sau ai vreo asigurare speciala nu platesti nimic. Io n-am platit nimic prima oara, cred ca daca mai era nevoie plateam.
Oricum nu sta asa pt ca nu-i de bine, nu fa efort in al doilea rand, si nici miscari bruste de rotatie a trunchiului, alea is pacatoase rau.
Sanatate!
ralualexandrei spune:
Neatza la o
.
Roxi eu is calma in ce priveste gradi caci o trimit doar pe Maria ,Edy mai sta un an acasa![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
stefimic spune:
salut fetele mele dragi, am revenit si eu pe baricade dupa o perioada foarte grea pentru mie.
am la fel ca si la STEFAN sarcina toxica si am aterizat in spital pt ca m-a deshidratasem rau de tot si vomam toata ziua.
cand am iesit din spital am plecat la mama unde am stat vreo 2 saptamani ca sa aiba cine sa stea cu STEFI si in acelasi timp si de mine.
acum pot sa spun ca ma simt mai bine dar mai mult de 2 copii nu mai vreau.
incerc sa recuperez ce ati zumzait voi pe aici, dar deocamdata nu am vazut decat pozele lui KITTY din vacanta cu ROXI si pot spune ca se vede ca v-ati simtit bine si ce copii dragalasi, atat cei mici cat si cei mari, iar faza cu ploaia as vrea si eu.
am vazut ca vorbiti de gradi, si noi mergem din septembrie, trebuie sa ajung sa vorbsc si eu cu dr sa vedem ce spune.
acum va las ca sunt singura cu piticul si ne ducem la joaca.
va pup si mi-a fost tare dor de voi.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
14+
diana_jors spune:
Uf gaia.nevia, nu stiu sa iti spun medicamente, dar pot sa spun ca aplecatul corect se face din solduri, nu din talie (adica te lasi in jos cu spatele drept, indoind genunchii si soldurile), si nu indoi trunchiul cu soldurile intinse. Asa scutesti problemele pe care le ai... In plus, muschii abdominali slabiti pot sa duca la probleme de spate, deci sa ai grija si de ei.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)