Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)
Raspunsuri - Pagina 16
laura_oana spune:
am uitat
la gradi de stat nu il primeste pana nu are 3 ani impliniti...deci abia la anu in toamna.
la cresa e in continuare inscris chiar daca nu merge.a, vb cu doamnele de acolo si atata timp cat sunt somera nu are rost s ail duc acolo..cand poate sa stea acasa cu mine .dar saptamana asta trebuie sa facem analizele si sa ii fac dosarul si cererea sa il inscriem pt la anu` in toamna..sa prindem loc la gradi!!!
tot e mai devreme ..ca la cresa l-am inscris de cand era mititel ( avea 3 luni)ca sa prindem loc.e nebunie mare peste tot cu locurile si nu vreau sa ma risc asa ca facem acum tot ce trebuie si la anu eventual mai completam daca se mai cere ceva si refacem analizele.
..nu ma risc sa ramana fara loc la gradi plus ca e foarte aproape de noi..la nici 5 minute de scara noastra.
problema e ca atunci cand trecem e langa gradinita edy zice :" uite gadinitza mea!"..dar cand il intreb daca mergem acolo zice un NUUU hotarat si mai ca nu ii dau lacrimile in ochi...va fi greu..dar eu inca sper sa imi gasec ceva de lucru` si atunci nu va avea incotro si va trebui sa mearga.atunci sa vedeti ditamai butoiu` la mine.

diana_jors spune:
Gradinita: de la 1 octombrie si Alex, cand il aducem inapoi in Bucuresti. Am gasit o www.gradinitasmiley.ro/desprenoi.htm" target="_blank">gradinita mica, simpla, dar cochetuta, sper sa ii placa (ah, tocmai se fac niste modificari la site si sunt scoase pozele). La cealalta s-a adaptat repede, si acum se vede pe el ca vrea din nou intre copii, ii cauta in parcuri, pe drum, se duce intre ei... problema mea va fi sa il readaptez viata sociala cu alti copii, ca s-a cam salbaticit la bunici. Gradinita e particulara, il vom da la stat dupa ce ne mutam in casuta noastra si vom avea adresa de Ilfov pe buletine ![]()
Masurat si cantarit: asa, "la mana" are in jur de 15 kg. Inaltime - nu stiu exact, dar e cu 3/4 de cap deasupra mesei de 90 de cm... si dupa cum se poate vedea in poze, poate circula fara probleme cu o bicicleta pentru 3 ani (eh, inca nu chiar circula, o are de o saptamana, pedaleaza cu un picior inainte si cu celalalt inapoi
dar perseveram).
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
rein spune:
Imi place gradinita lui Alex si nici preturile nu sunt de speriat.
Noi: o sa il dam la gradi din toamna urmatoare, sigur la una de stat, avem 3 pe langa noi si sunt parintii multumiti. Ideea e sa gasesc o'intrare' la cea pe care o consider cea mai buna.
Intrebari pentru fetele care au copii la gradi de stat: cand incep inscrierile oficial si neoficial? Ce trebuie sa contina dosarul?
Parca Tzuna lucra in sistem, poate ne vede.
multumesc de raspuns.
ralualexandrei spune:
Rein inscrierile incep oficial in mai neoficial din ianuarie,pt solicitarea unui loc este nevoie doar de o cere scrisa dosarul urmand sa fie adus cand incepe copilul gradinitza(cel putin asa a fost la noi).Dosarul trebuie sa contina :
-copie dupa certificatul de nastere al copilului
-adeverintele de salariu ale parintilor
-fisa medicala de la dr de familie in care se precizeaza vaccinarile efectuate
-aviz epidiemiologic care se obtine in preziua integrarii in colectivitate.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
ralualexandrei spune:
La multi ani Amma sa fi sanatoasa si fericita si sa te bucuri multi multi ani alaturi de cei dragi!!!
Laura vad ca si tu ai avut program de distractie in weekend
asa si noi numa' ca la trezire Edy si Maria ne-au luat in primire,am mers in Oraselul copiilor unde ne-au plimbat vreo 4 ore si ceva,azi ma dor picioarele de mor,nu stiu insa daca de la dans sau de la maratonul impus de piticii mei![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
gaia.nevia spune:
Miercuri merg cu Teo sa vedem o gradinita ![]()
Asa ca probabil vom inota impreuna la butoi. As vrea sa ii fac prevenarul intai... si sa-l dau inainte de a incepe eu serviciul, ma gandesc sa nu ma lupt cu doua chestii de-odata.
Acum pare incantat si imi tot zice ca miercuri mergem sa ne jucam la gradinita... om vede cand si-o da seama cu ce se mananca....
va pup!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Kitty spune:
Back, sper ca revenita.
Prima data....sa dau raportul. Da, am fost la o pensiune langa Zetea, in Harghita. Frumoooos supeeeeerb...tre sa recunoasca si Rox.
Raresul....auzi la ma-sa.. mototol....
! Pai daca ati vedea cate vorbeste si cate stie si - ce m-a dat pe mine pe spate - cum arunca discul!! Mototol? Pai e potolit si cumintel ca mama-sa. Si intalnirea a avut loc cu scopul sa ma dumiresc: cu cine seamana cupilu asta asa de frumos? 
Poze (superbe ..normal)
Si care ati fost viespea de m-a intepat?
Rein..crede-ma ca as vrea sa te cunosc, cu tot cu cupii, amandoi!
Trimit si revin...ca am ramas in urma raaaaaaaaaau.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Moaaamaaa ce frumoasa de Timeea...extraordinar! 
Acum am citit tot din urma... dupa cum cred ca stiti e greu sa raspunzi dupa o pauza...asa ca sper sa raman revenita si sa o iau incetisor de maine..pas cu pas.
Giulia reincepe cresa din septembrie, nu cred ca din 1 sept, ca e capca in concediu si eu plec la servici...si lasa sa vada si el ce bineeeeee mi-a fost mie in concediu cu plodurile pe cap.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
roxanici spune:
mda, supeeeeeerb, si pensiunea nu era la zetea ci la vo 'j'de kilometri de Zetea, dar nu mai conteaza....supeeeerb fu pt unii.
Una peste alta, zona este foarte frumoasa, daca aveti gand vre-odata sa o vizitati, v-o recomant cu mare drag.poze ici
Kmi, raresu merge la...gradi particulara care primesc si copii mai mici si au o grupa de cresa. Rares la aia merge, nu l-au primit la grupa mica de gradi (am fost putin necajita pe tema asta).
Pt el mi-o cerut numa analize ca si hartii, cred ca de pinde de fiecare gradi in parte, sau poate daca e de stat sau particulara.
Ioana, Diana, Gaia, Andra...si cine mai duce cupilu la gradi.... of of, mai mai, cred ca io is mai distrusa momentan decat rares la capitolul asta (el nu stie prea bine ce urmeaza) da mie mi se rupe inima.....is exagerata, nu?! mai am niste calmante de cand ma durea spatele tare....cred ca o sa le iau pt linistire sapt viitoare.
riloasa spune:
I-am luat din nou exudat faringian lui Mihai si nu are nimic. M-am linistit. La el gradinita incepe pe 1 septembrie, dar noi plecam pe 3 si abia pe 15 va merge. O sa revin cu poze de la botez.