Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuulti ani, Amma !

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Deci asa. Ne-au dat cu flit iar fetele astea... Kit si Rox &comp. Adevarul e ca io cu 2 plozi chiar n-as fi o companie dorita, dar sa nu ne spuna ele nici unde se duc... si mooor de curiozitate.
Parca vad ca sunt la concert la Madona. Asta chiar nu ma intereseaza.

Oricum, dixtractie placuta, sa ciocniti un pahar de vorbe si din partea mea si sa sughitati fo juma de ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

A venit Petrisor acasa, emotionanta revedere intre fratiori, se vede clar ca si Calin l-a recunoscut pe fratele lui, era vesel si chuia si statea la smotocit.
Acuma tineti-mi pumnii ca trebuie sa ma chinui sa-l aduc pe brazda pe Petrisor, ca nu mai are niciun program de masa si somn, acolo nu se respecta nimic, soacra-mea crede ca daca ii canta in struna si-l lasa sa faca ce vrea, o iubeste mai cu spor.

Petrisor arata tare bine, e cu rosu in obraji, se vede ca aer curat a avut din plin. Dar e mai slab cu 500gr.
Tare as vrea sa avem si noi o curticica sa poata sa stea copiii la mai mult aer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

La Multi Aaaaaaaaaaaaani, Amo!!! sa fii sanatoasa ca restul le faci tu.

Mei, nu mai muriti de curiozitate, am fost in ungurime, pe langa Odorheiu Secuiesc, e la 2 ore de brasov, fix in inima centrului tarii, deci e f departe de multe dintre voi.

Rares e bine, sanatos, mototol....asta am realizat in "excursie"

Nu mai e nimeni care duce copilul la gradi din 1 septembire? sa ma scufund in butoiul de depresie cu ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

rox poate cu mine. dar eu il duc din 15 ... am timp sa scot apa din butoi cu lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

si cine a mai fost? poze, nimic?

Rares va merge la cresa sau gradi particulara; am vrut sa o inscriu si eu pe Timi la stat dar numai dupa trei ani o ia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

ROXANA, eu il dau din 15 septembrie. Sunt destul de suparata ca i-am luat exudat faringian si are stafilococ auriu. Cu microbul asta nu cred ca o sa il primeasca. Eu i l-am facut din nou, marti astept rezultatele ca nu cred sa il aiba. Cine il are a fost mereu bolnav, iar el in afara de muci nu a avut nimic. Am emotii mari cu el la gradi. E cam lipit de mine, ca nu a stat nimeni cu el nici macar 1 zi. Cand am nascut, au fost 2 zile in care am zis ca inebunesc fara el. Si el a mancat si a dormit prost. Duminica avem botezul, abia astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Amma! Ss fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine!

Bafta pentru cei de vor incepe gradi din toamna! Noi nu mai servim cresa ci doar gradi din 2010 din toamna.
A inceput si Vlad sa vb ceva mai multicel dar tot asa jumatati de cuvinte.

O saptamana frumoasa va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Amma- La multi ani!Multa sanatate si fericire alaturi de familia ta!

Gradi -de la anul...cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

dau eu o cafea azi.

sunt super racita ...de la nunta mi se trage ca imi batea in cap si spate AC si tare cred ca am dat in sinuzita..ca ma doare capul si ochii si curge nasul intruna si ma simt de parca as fi fost batuta cu parul.(ma doare carnea pe mine mai exact!)

A venit si Edy acasa. dar asa rau a dormit toata noaptea , e matzait si a inceput sa planga aseara dupa mama ..el vroia sa faca nani cu buna lui!

si ieri mi-a zis mama ca intr-o zi a facut putina diaree cadeh manca de toate, prune, struguri combinate cu mancarea de fasole nu au dat bine la curul lui. si de cate ori facea cate un partz facea si cativa stropi pe el.si aseara in timp ce ii facea baie sotul il intreaba:

ta-su - "edy am auzit ca ai facut la Nadlac kk in pantaloni? vai ce rusineee!

edy - " nuuu, nu in pantaloni! in chiloti!"

logic, nu?

si mai nou se preface ca e la magazin si cumpara ceva. vine imi cere ceva , trebuie sa ma prefac ca ii dau acel ceva si apoi ii zice :" si restul? da-mi restul!" sau " da-mi un ban mare!"

l-am masurat si cantarit: 95 cm si 15 kile. binisor zic eu.

va pup si intru mai tarziu sau mai deseara ca a adus mama prune si bagam compoturi azi.si poate maine ma bag iar la facut de niste galuste cu prune sa vad daca serveste si copilu asta al meu asa ceva.
ca pe prajituri nu pune gura ..indiferent de felul lor.

va las ca am treaba.

Mergi la inceput