Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)
Raspunsuri - Pagina 14
kmi78 spune:
timi e tare lipicioasa cand vine vorba de baieti si mai ales de cei mai mari.baiatul e al prietenilor nostri nu l'a agatat pe acolo. Am fost, aproape de Kitty dar n'am mai vrut s'o deranjez...stie ea mai bine, in Mauritius.
kmi78 spune:
probabil fetele au plecat deja de nu ne mai citesc nu ne mai raspund.iar fac o noapte alba... Ati lasat copiii in grija tatiilor, acasa?
madybulancea spune:
KAMI TIMEEA E SUPERBAAAAAA!!!!!!!!!!!!VREAU SI EU O FETITA ASA MUMOASA....

Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta razvan
madybulancea spune:
Buna dimineata...va dau eu cafeaua???
Noi suntem bine...Razvi e bine sanatos,vesel si voios..toata ziua vorbete,imita se joaca...are si momente de incapatanare,in kre plange aiurea,knd se cearta cu copiii afara,dar in rest e minunat...pampers nu mai are deloc ziua,imi zice mereu...iar noaptea a mai avut pampers,aseara nu mai aveam si nu i-am pus...a facut cand s-a culcat,apoi knd ne-am culcat noi pe la 12 noaptea apoi pe la 6 juma ,l-am pus a facut si apoi s-a culcat la loc.....i de acum cred ca gata cu pampersul....
Stefanya e in Romania,e acasa sper sa reusesc sa ma intalnesc zilele astea cu ei....
Marta ce mai faci?
Rein e frumos tAre calin!
Menuet sanatate la Veve!
pupici
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta razvan
laura_oana spune:
neatza
mersi de cafea mady ..chiar am nevoie.
sunt intr-o fuga continua de azi dimi, si ma enervez la maxim cu calcatul unei camasi de-a sotului care ma scoate din toti nervii..asa frumos arata cand o calc si cand o pun pe umeras e toata cute, dungulite..material de k... si o gramada de bani.
cred ca fug sa cumpar alta..pana nu dau pe geam cu ea.
azi suntem la nunta...chef si voie buna...si maine vine Edy abia astept ca imi e un dor de el de mooor!![]()
va pup si va doresc un weekend fain.
carmenefr spune:
Buna dimineata si de la noi !
Eu sunt cu Teodora la servici, sa vada si ea cum se fac banii (nu, nu lucrez la Trezorerie sau cum s-o numi fabrica de bani
)
Sper sa stea cuminte, sa nu se plictiseasca, ca mai avem 3 ore de stat.
Tre' sa se obisnuiasca, pt ca va veni in fiecare sambata la servici![]()
laura_oana spune:
si pt maine ca sigur nu voi avea timp sa intru:
La Multi Ani Amma23! 
poate ne scrii cateva randuri despre voi in special despre Lucas?!
am reusit sa dau gata camasa.
pai ..ori eu ..ori ea!
am udat-o si asa am calcat-o.
se pare ca e singura modalitate la "modelul asta de camasa".
va pup, ma duc sa trag de sot ca a pus monopol pe baie!
carmenefr spune:
Laura distractie frumoasa la nunta !
Cat despre calcat, ce-ti pot spune, e pasiunea vietii mele
!
Maine mergem si noi la un botez, asa ca azi trebuie sa pegatesc si eu hainele.
kmi78 spune:
multumesc pt aprecieri, nu-i spun la Timeea ca si-o ia in cap
, e o fetita la fel ca oricare alta toti sunt frumosi in felul lor , va pup
distractie placuta la nunti si botezuri!!!
si eu astept de la Amma cateva cuvinte si poze ca tot vine ziua ei poate macar acum : LA MULTI ANI, SANATATE SI FERICIRE LANGA PUIUL TAU SI NU NUMAI!!!