Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (124)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Salutare

Nu am timp sa scriu mult ca plec in concediu sapt viitoare si trebuie sa las toate actele in ordine...am vazut toate pozele si am citit la zi...frumusetea stupului ii ie pe plaja, copilasi zglobii si dragalasi la aer curat in centrul tarii

Ada sanatate multa

Catalina imi pare tare rau ca ai avut parte de acelasi tip de sarcina....dar poate a trecut perioada grea...si veti fi bine

Apropo de gradi...o sa incerce mami sa o duca acolo la ea ...problema e ca e o gradi cu vreo 10 copii dar amestecati...pt ca stau in marginea orasului si cea mai apropiata gradi ar fi la 3 km...deci merge si acolo o perioadasa vedem cum se acomodeaza.......

Am fost la ziua lui finutu in weekend aici la un club si mami inainte de a pleca de la SLatina a instruit-o sa staio sa te picteze , sa te joci, sa spouui poezia tare ca mamaie da drumul la tv si aude...

Surpriza copilu meu timid a stat la [pictat, lucru pe care la ziua ei nu a vrut in ru[prul capului sa il faca...toti copiii asezati in cerc au spuus poezii in mijloc...cand i-a venit randu s-a ridicat si a spus poezia...incet dar a spus-o fara sa aibe neoie de ma-sa.....eram in culmea fericiriii

a fost foarte incantata..a dansat cu Alba ca zapada....m-*a surprins si m-a bucurat ca se desprinde de noi...bine ca la inceput am avut o perioada de acomodare

O sa va pun poze sa o vedeti

Va salut si trec la treaba

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor!

Gata am revenit si noi. Ne ajunge pe vara asta cat ne-am plimbat. Poate mergem in week-end la mare dar nu e sigur. Ni s-a facut iar dor de balaceala. In ultimele 2 saptamani am fost la tara la bunica mea (un sat indepartat undeva langa Husi la granita cu Rep. Moldova) 2 zile, la Piatra Neamt 1 sapt si ceva si inca 2 zile undeva la tara tot in Moldova unde au socrii mei casa. A fost f frumos. Maria e tot timpul incantata sa fie in centrul atentiei si sa faca ce-i place chiar daca eu am fost cam stresata in unele situatii. De ex. la tara la bunica mea am fost si cu o nepitica de 3 ani si jumatate si au facut numai nebunii impreuna. Ieseau in drum fara sa spuna, fugareau pasarile din curte, dadeau mancare la catei (noroc ca sunt de aia mici si inofensivi), au facut baie cu ratustele (noroc ca au urcat ratustele in cadita lor de baie si nu s-au asezat ele in apa supermurdara a pasarilor).... La Piatra Neamt am reusit sa ajungem iar la Mrea Pangarati chiar de sf. Maria, am fost la zoo, pe munte, in strand (dar nu la baie ca nu atinut vremea cu noi), a mers Maria cu poneiul si a fost f incantata si cam atat.

Eu nu am avut timp de nimic. Nu am mai citit din urma deci nu stiu ce ati facut.

De cand am revenit in Bucuresti (2 zile) facem intalniri in parcul de la Policlinica cu mamicile de la bloc. Acum insa fiind copiii mai mari ne organizam mai bine asa ca avem intalniri tematice. azi copilasii au fost medici asa ca ne-am dus cu bebelusi, truse de dr, pansamente, sticlute goale, creme etc. S-au jucat astia mici 1 ora fara sa stim de ei. au fiost super draguti. maine mergem sa pictam. Cine mai vine? aveti nevoie de acuarele, foi , apa si prosopele. Va bagati careva? Intalnirea e la ora 10-10.30 la pestisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Poze incepand de aici....

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007 ............. Poze

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Eu nu-l dau pe Luca la gradi anul acesta desi multa lume imi spune ca e pregatit deja pentru a merge. Tata inca poate sa stea cu el acasa si nu sunt constransa sa-l dau. La anul da, il voi inscrie pentru ca tata (sper!!) va sta cu bebe 2, eu voi relua serviciul... etc... daca totul merge bine. Sunt insarcinata in sapt 10 si deocamdata sarcina decurge normal. Mi-e rau asa cum nu mi-a fost cu Luca, am stari violente de voma care sper ca vor disparea dupa ce intru in trimestrul al doilea.
Ma pun la vizionat poze
Kisses...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Eu nu-l dau pe Luca la gradi anul acesta desi multa lume imi spune ca e pregatit deja pentru a merge. Tata inca poate sa stea cu el acasa si nu sunt constransa sa-l dau. La anul da, il voi inscrie pentru ca tata (sper!!) va sta cu bebe 2, eu voi relua serviciul... etc... daca totul merge bine. Sunt insarcinata in sapt 10 si deocamdata sarcina decurge normal. Mi-e rau asa cum nu mi-a fost cu Luca, am stari violente de voma care sper ca vor disparea dupa ce intru in trimestrul al doilea.
Ma pun la vizionat poze
Kisses...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Felicitari si sa fie bine de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Legat de gradinite: eu nu o dau pe Maria la gradinita de acum din toamna pentru ca din experietnta mea cred ca este prea mica la 2 ani si jumatate pentru o gradinita de stat cu 25-30 de copii in grupa mai ales ca majoritatea copiilor de grupa mica au 3, 5 ani sau chiar 4. Asa ca voi incerca sa o dau in martie cand face si ea 3 ani.

Am reusit si eu sa pun poze din ultimile noastre perindari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Si noi pe aici,am ramas fara net cateva zile...

Noi mergem la gradi din septembrie,la stat nu am gasit loc dar ma bucur deoarece sunt foarte multumita de gradinita unde va merge.Este foarte aproape de noi,trei minute de mers pe jos,iar patronul este prieten cu noi si este un om deosebit,iubeste f mult copii,poate v-am mai scris ca au si minizoo,saptamana viitoare o sa aduca si ponei,am fost cu Arianna duminica pe acolo si este nerabdatoare sa mearga la gradi,eu nu imi fac probleme ca o sa planga deoarece o vad cum este cu copiii,cand mergem in parc eu nici nu mai exist si vrea sa i-a toti bebelusii acasa.

Durere de spate de nu puteam respira am avut si eu saptamana trecuta,am fost la un prieten medic si mi-a indreptat coloana prin niste metode simple iar in secunda urmatoare parca mi-a luat cineva durerea cu mana,mi-a spus ca poate fi de la curent.

Duminica mergem si noi la nunta la baiatul nasului nostru abia astept mai ales ca vin toti prietenii nostri,anul asta din cauza problemelor nu am fost la nici o nunta doar am trimis bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna seara!

Fetele dragi....va inteleg ca va stresati ca incepeti crese gradinite...imi amintesc ce perioada horor a fost in prima luna...si apoi a fost foarte bine, ceea ce va doresc la toate!

Ada ai mare grija cu spatele, nu e de mirare cu doi copii mici si cu atata treaba ca ai ajuns sa te doara.

Da, Carmen..concurs de tricouri ude cu copiii...ca ei isi varsau totul pe ei.

Stefimic, imi pare rau ca ai o sarcina dificila, cand o sa ai in brate puiul mic o sa uiti de tot greul.

Diana sa va distrati bine in concediu!! E totala Raisa cum danseaza ea pe melodia cu ratza si e eleganta ca de obicei.

Rebianaaa , asta da veste...te iertam ca numai acum ne spui! Sarcina usoara iti doresc si sa vina fetita!

Tzuna ce mult imi place ce povestesti tu acolo...ce faceti cu copiii!

Lauramar e foarte important ca tu esti convinsa ca o sa fie bine la gradi, ca te simte. Distractie placuta la nunta!

Eu sunt putin suparata ca Giuliei ii apar niste bubite, cel mai mult pe spate, credeam ca de la caldura, dar nu mai e asa de cald, apoi am banuit o alergie, acum vreau sa merg la dermatolog.
Apoi...a capatat un obicei ciudat. Vrea sa adoarma pe jos, pe covor, sau mai degraba pe parchet. Adica si daca e in pat, cand simte ca ii e foarte somn coboara si merge sa adoarma pe jos. Adevarul e ca si mie imi place sa dorm pe jos...dar nu inteleg ce o apuca pe ea.

Aaa, sa nu uit, am vorbit azi cu Loradin care e pe ultima suta de metri cu sarcina. E f ocupata, e obosita si ....in 35 saptamani - ne amintim cum era - Ana e bine, cuminte, asteapta fratiorul. Am rugat-o sa ne anunte cand naste sa mai tzopaim cu majoretele!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Pfaaaa, fetelor, cred, doar cred, ca am razbit cu spalatul pe cap al lui Teo, de care va povesteam ca e un cosmar!

In seara aceasta l-am spalat cumva foarte repede, si i-am pus mana lui pe cap (la ceafa) si i-am explicat ca se spala singurel!
Am avut grija sa nu ii vina apa pe fata, chiar daca asta a insemnat aproape deloc sampon si clatit cam greu, DAR nu a plans si a iesit asa de fericit din cada, ca s-a spalat singur pe cap... wow!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Rebiana, felicitari! O sa fie bine!

Diana, ce legatura e intre muschii de la burta si spate? Si pe mine ma doare coloana rrrau. Si clar am ramas cu muschii taare relaxati la burta.

Mergi la inceput