Gravidute prin FIV (47)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Klu , am intrat sa te felicit si eu . Este superba comoara ta .
Fetelor se inmultesc copilasii . ce frumosssssss

Fetelor , asa aveam si eu emotii . Va spun clar
ca pe bebe il veti simti , daca sunteti la prima sarcina pe la 19-20 saptamani .Pana atunci , poate asa exceptii , poate sa fiti foarte slabute , insa ...nu stiu . Pe mine m-au ajutat extrem de mult fetele cu sfaturile lor , pt care le MULTUMESC .Si iata-le acum cu bebeii in brate , sau foarte , foarte aproape de nastere
Eu l-am simtit la 19 saptamani si 3 zile , intr-o duminica si am fost cea mai fericita .
Mai aveti putina rabdare .Cat despre simtome, eu nu am avut nimic . Cateodata dureri de mijloc si chiar de burtica , insa cu no spa s-a rezolvat .Si o sa mai fie , caci creste burtica si se intind ligamentele .important este sa nu fie extrem de puternica .

Utrogestan eu iau si acum si o sa iau pana undeva in saptamana 34 parca .Asta e stilul medicului si eu il ascult .Bine sa fie , restul nu conteaza . Sa imi vad eu cu bine bebele, ca abia astept .

Mi-am vazut si eu la eco comoara , e bine, cumintel , si cel mai important toate masuratorile sunt bune , inclusiv doppler-ul a iesit bine .Multumesc lui Dumnezeu . Mai am emotii in sapt 28 caci fac vaccin de Rh , insa se pare ca nu da nici o simptoma si sper sa fie asa .

Evy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

buna fetelor ma primiti si pe mine printre voi eu vin dupa 2 fivuri nereusite dar de data asta la szeged la doctorul zadori a fost cu noroc sunt aproape de saptamina 8 si pina ieri in afara de greturi toate foarte bine dar de ieri nu stiu ce sa zic nu ma doare nimik
in schimb dupa ce pun utrogestanul in timpul in care el se scurge pe tampon se vad si niste pete asa maroni vati confruntat cu asaceva?????????????????????de la ce pot fi????va felicit cu drag pe toate pentru reusitele voastre si sper sa ma primti cu placere la voi

daca poate cineva sami raspunda ii multumesc anticipat

7+ cu bebele nostru drag vineri ne vedem din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Candy bine ai venit!
Ma bucur ca ni s-a mai alaturat o !
Si eu am ca si tine 7 sapt, de maine intru in 8. Si eu am doua fiv-uri nereusite insa cu dr Zadori, acum 2 ani, insa din fericire n-a mai fost nevoie de fiv pt ca am ramas graviduta natural.
Avem cam aceeasi varsta a sarcinii, ma bucur ca am o coleguta de DPN, ca banuiesc ca si tu tot spre sfarsitul lui martie il ai.
Despre pete, eu nu am avut, dar nici nu iau mult utrogestan, doar 2/zi, insa fetele te vor lamuri, cu siguranta. Stiu cazuri de astfel de mici pete si totul era ok.

gravidutele si mamicile!

Ioana 7+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va multumim de aprecieri.
Rochitele si palariutele le-am crosetat pe cand fetitele erau la mine in burtica .
Sint atat de dragalase si atat de diferite ...

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Aaaaaa, si legat de kg mele, cand am ajuns acasa din spital am avut un + de 6,5 kg, iar acum dupa o saptamana s-au mai dus 2. Inca nu am iesit din casa ca sa vad in ce haine mai intru, dar sper sa-mi fie bune cele de dinainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Candy,si eu am avut zile in care nu am avut simptome de si dupa...am recuperat la greu.Nu te speria.Si eu am avut scurgeri maronii din sapt 5 pana in 7 din cauza unui hematom decidual despre care am inteles ca apare la 8 din 10 sarcini obtinute prin FIV-de la odisee stiu ca si la cele naturale se intampla.Sa nu faci efort.Eu am stat mult in pat si abia de o sapt si jumatate mai fac cate ceva .Dar nu ceva greu, nu car, nu spal pe jos, nu calc...nimic doar gatesc cate ceva usor si rapid.O sa se elimine.Daca ai dubii fa un eco si se va vedea de la ce e.Oricum te felicit din suflet pt reusita si sa iti dea Dumnezeu un bebe sanatos.
Moniland esti o fericita cu kg.Bravo.Cat ai luat in sarcina in total?Eu pana acum nu m-am ingrasat deloc.Doar sanii s-au marit si sunt frecvent balonata.
Klu sa va traiasca printesa , sa fie sanatoasa si sa se bucure de viata!

10+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Mergi la inceput

Ellanik, in primele 5 luni de sarcina am luat 5 kg, in urmatoarele 2 luni, deci la 7 luni implinite, aveam 10 kg in plus. La sfarsitul sarcinii aveam + 17,5 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Klu, felicitari inca o data pt fetitza..e frumoasa foc!

Moni, ce ma bucur ca ne scrii!

Elena, m-am tot gandit la tine zilele astea, bine ca ne-ai anuntat de faci! Pupici la pitici!

Ioana

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

ellanik mersi de raspuns am uitat sa scriu ca la eco de 6 sapt mia vazut doctorul un chist pe ovar poate fi si deacolo cine mei stie oricum sunt f speriata.

7 + cu bebele nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

CANDY1902 felicitari sarcina usoara si bebe sanatos.
Si eu am avut ceva pete maronii prin saptamana 7-8, apoi din nou pe la 13-14 saptamani, se pare ca e ceva destul de frecvent la sarcinile obtinute prin fiv(si nu numai). Stai calma, nu te stresa, nu face efort, eventual pt linistea ta mai fa un eco sa vezi ca bebe e bine (eu asa am facut - pe langa dr. care mi-a urmarit sarcina si cu care am nascut mai aveam vreo 2 dr-i la care mergeam la eco cand aveam "pitici" pe creier ).

tuturor

Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)

Mergi la inceput