Gravidute prin FIV (47)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
fetele cu 14-15 saptamani..la prima sarcina coplilul se simte la 20 saptamani.......doar la a adoua sarcina se simte mult mai repede....
Si eu am simtit-o pe 11.03.2009 si a ras doctoritzaa de mine...fix acum cinci luni cand aveam vreo 15 saptamani..dar mi s-a zis ca mi s-a parut....
acu` nimic nu e imposibil.....
Partea grea pentru voi e ca pana la n20-23 saptamani cand miscarile pot fi cat de cat urmarite e nasol ca nu simti nimic.....si grijile sunt mari....dar apoi....
ONEFINEDAY eu am intrerupt progesteronul in 16.03 l-am facut din 20.01.2009.....cate 100 mg la trei zile....
apoi l-am taiat brusc si nu s-a intamplat nimic...a crescut frumos puiutza mea.........
Incercati sa stati calme.....armata e lunga.....
curaj in continuare
Madalina s38
Eva-Maria
CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si3 zile..
AMR 3 ZILE ....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/many_bani/many_bani.jpg)
many_bani spune:
Moniiiii, ce printese ai, si ce toalete au. Sa creasca sanatoase (ca frumoase sunt) si sa scapati iute de colici, iar tu sa te recuperezi rapid
Li_am, chiar daca nu ai prea multe de spus, mai intra si tu sa stim ca sunteti ok
Ellanik, bine ca s-au mai diminuat greturile
Daria, Eumada, daca nu sunt pe faza, va urez de acum nastere usoara si bebei sanatosi .
Eu de cateva zile simt o durere in jurul ombilicului si nu stiu de la ce este, in schimb nu s-au mai umflat picioarele.
Va pup si va urez o zi calma 27 +
![](images/user_woman.png)
bulinanico79 spune:
OneFineDay eu ma simt asa cum descri tu de cand am ramas insarcinata...respectiv nu simt nimic..e greu sa fi calma cand nu ai nici un simptom de sarcina, dar te obisnuiesti.
Medicii din Austria au recomandat sa intrerup utrogestanul (progesteron) dupa sapt 8 dar am intrat ca si tine in sapt 15 si inca il mai iau. Abia saptamana asta am inceput sa reduc cantitatea cu o pastila pe sapt. Medicul din Romania mi-a jurat ca nu face nici un rau lui bebe...si pana la 14 sapt cand se definitiveaza placenta si preia productia de progesteron....e util sa il iei. Sunt gravidutze care au luat progesteron pana la nastere. Despre estrogen nu stiu ce sa zic, nu am luat.
Nico 14+
bulinanico79 spune:
Doamne Moniland cat sunt de dulci bebelusele tale.....I-ai trimis poze lui dr Loimer? Sa le puna acolo pe panoul de onoare
. Felicitari inca odata.
Nico 14+
KLU1973 spune:
Buna fetelor,
Va multumim din suflet pentru urari si gandurile bune !
Noi am ajuns acasa vineri, suntem bine amandoua...eu m-am recuperat foarte repede de a doua zi dim de la ora 9 eram pe holuri sa-mi vad minunea iar la ora 10 am fost la alaptat. S-a nascut pe 04.08.2009 la ora 22:30 intr-un final s-a hotarat tati cu numele ...o cheama Maria-Theodora s-a nascut cu 3000 gr, 50 cm, scor apgar 9. Este o fetita cuminte nu plange decat cand ii e foame si daca laptareasa nu-i in secunda 2 la ea...am pus-o
Revin cu povestea nasterii cand am timp, oricum va recomand spitalul Filantropia...o echipa de profesionisti de la care mai intai am primit si dupa aceea am dat.
Duminica pe 9 aug a fost ziua mea si nici acum nu pot sa cred cu ce dar am putut sa fiu rasplatita de catre bunul Dumnezeu.
ralu, multumesc pentru dedicatie
Buburuza noastra http://family.webshots.com/album/573993888AllWMr
Klu mami fericita de Maria-Theodora
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/huski/huski.jpg)
huski spune:
Bulinanico, multumesc mult!
Klu, sa-ti traiasca printesa, e scumpica foc!
La multi ani! Ai dreptate un dar mai frumos nici ca puteai primi de ziua ta. La anul pe vremea asta o sa-ti zica chiar ea la multi ani
. Sa fii sanatoasa si sa va bucurati de minune fara colici.
mmmm....Maria Theodora exact asa cum o sa se numeasca si puiul meu (daca va fi fetita desigur)
14+
maria.m spune:
salutare tururor,
Dau si eu buzna pe acest forum cu o intrebare..
Eu sunt insarcinata prin FIV in 17 sapt. si in continuare iau utrogestan 9/zi, cycloproginova (doar albele) 3/zi, aspenter 1/zi, fier si vitamine.
Am inteles de pe alte forumuri ca progynova tb oprit in sapt.12?!!
Sunt un pic ingrijorata ca poate a uitat dra. mea sa-mi spuna (acum e in concediu si nu am cum sa dau de dansa)... Mai ales ca tocmai am facut triplu test si am inteles ca progynova modifica valorile estiolului...
Voi ati luat progynova? Pana cand?
Scuze ca am dat buzna asa fara nici o introducere..
Maria 17+
elenada spune:
Hello
Moniland ai niste fetite tare dragalase. Sunt scumpe rau de tot. Sa va traisaca si sa va bucurati toata viata de ele.
Noi suntem la bunici in deplasare si nu am acces la net. Acum am fugit prin vecini ca nu mai puteam intram in fibrilatie daca nu intram putin pe forum.
Piticii cresc Matei deja a facut si el falcute. Mai plangem mai dormim si papam bine. Acum e rasfatul cat china pe capul lor pt ca bunicii ii alinta tot timpul.
Klu felicitari pentru minunea ta micuta. sa fie sanatoasa si norocoasa toata viata ei.
Va pup dulece pe toata si tin pumnii pt viitoarele mamicutze
elena fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ioana_p76 spune:
MONI sunt tare dulci fetitele tale, cand mai ai timp sa ne mai pui poze! va pe toate trei!
ELENA ma bucur ca sunteti rasfatati la bunici, atat piticii, dar sper ca si mami. Si tu trebuie sa reusesti sa te odihnesti printre picaturi! piticii si
pe mami!
Klu felicitari pentru minunea mica, sa fie sanatosa si norocoasa! E o dulcica mica! pentru voi!
Raluca ti-am vazut pozele esti o graviduta foarte frumoasa si vei fi si o mami la fl de frumoasa!
Fetelor, asa greu trecea pentru voi timpul la inceputul sarcinii? Am fost la echo joi (am pus si poze la semnatura) si mi se pare o vesnicie pana la urmatorul, pe 24.
Maine intram si noi in 8 sapt.
tuturor!
Ioana 7+ Doamne Ajuta!
animalutele mele iubite
Noua generatie de pisicuti
CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala