Gravidute prin FIV (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Moni, ce frumos ai povestit! Abia astept sa vad poze cu fetitzele! Ma bucur ca esti acasa si sunteti bine!

Hepilica, ai intrat in concediu asa-i? Da, un pic mai e, nici nu-mi vine sa cred ca eu urmez Vreau s-o si vad cat mai repede, vreau sa mai stea sa mai creasca..e un amalgam de sentimente in sufletul meu.

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Ioana, felicitari pentru inimioara! Si la mine s-a resorbit un embrion, m-am jelit un pic, dar am zis ca natura stie ea ce face! O sa te bucuri atat de mult de acum inainte, nici n-o sa te mai gandesti!

Ella,da, numai unguroaica ii zicem!

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Am pus ceva poze cu burtica la semnatura, sunt 2 albume, unul de la 26-27s si celalalt de la 32s.

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Raluca
ce lady sexoasa esti . super poze .

Evy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

ralu, ce supeer arati!!!! sunteti un cuplu tare frumos.

da, eu sunt concediu si incerc sa ma relaxez cat pot. pitica mea se zbuciuma prin burtica. deja nu mai are spatiu, cred, sa faca "valuri" si din cauza asta simt fiecare miscare de-a ei ca pe o incordare...e greu de explicat... o simt in coaste si in josul bazinului.
nu-mi dau seama cum ar trebui sa simt contractiile si din cauza asta nu stiu daca in josul bazinului o simt pe ea cand se misca sau sunt contractii - pt ca ma "strafulgera" (cumplit de explicat in cuvinte..) cateodata o durere pret de 1 secunda.... habar nu am...., tu cum simti ralu? simti si tu "strafulgerari" ...?

fetelor mai mari cum se simt contractiile?

evy, eu nu i-am spus medicului de degetele mele care se umfla pt ca nu am considerat ca e nevoie. nu s-au umflat exagerat.... si am aceasta problema de vreo luna si ceva...cred. gleznele nu s-au umflat deloc.. cred ca dupa ce voi naste nu voi mai avea aceste probleme. nici la tine nu cred ca e ceva grav, dar daca continua sa se umfle mai bine intrebi medicul ca sa te linistesti.

ioana, nu fii tristuta. asa a vrut DD. acum e important ca bb din burtica sa fie bine.

h.

33+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

evy cu umflatul mainilor si picioarelor bun venit in club...trebuie sa mananci far sare..complet fara sare...si nu te mai umfli..si sa bei multa apa.....eu apropae nu mai pot sa mananc carne dar bag sal;ate si fructe..nu am probleme cu digestia nu ma mai umflu si eu nasc.....peste 7 zile......as am facut eu ca ma umflam ingrozitor si slava domnului nu mai e asa...

Asculkrta sfatul unei veterane......

Madalina s37Eva-Maria

CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..

Mergi la inceput

Neatza,ladies!

Ma bucur ca v-au placut pozele, sunt facute de un fotograf profesionist foarte pasionat, d-aia am iesit bine!

Hepilica, nu simt durere, doar simt cum se intareste burta, de fapt incordata cum zici tu e mai potrivit. Cateodata simt ca mi se accelereaza si pulsul si aproape ca nu mai pot respira bine. Si nu se intareste uniform, ci asa pe parti. Se si vede de altfel, iti da impresia ca-si mai scoate fie funduletul, fie cate un piciorus pe afara. Nu stiu ce sa zic, totusi cred ca sunt contractii. Cert e ca daca nu sunt dureroase sunt normale. Preventiv ma pastilez cu No spa si Gynipral.
Si da, o simt cum intra sub coaste si incearca sa-si faca loc, dragutza de ea

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
De cateva zile si mie mi se umfla piciarele, la glezna, dar ce ma surprinde mai mult dreptul decat stangul, insa dimineata sunt ok. La maini inca nu am probleme.
Moni, astept poze cu printesele tale, ador copii cu gropite.
Ellanik, asa ma regasesc pe mine in ceea ce descrii tu, poate o sa ai si tu un "domn talpita". Ce zici eu apuc sa te vad cu burtica? adica mai veniti prin Bucuresti?
Raluca si eu mor cand te aud de "unguroaica" ta. Noi ii zicem " bibiloi" insa atat de des ne-a auzit cainele de bibiloi ca acum crede ca vorbim cu el si se baga in seama. Soacra mea in schimb intreba de "ungurasul" ei(sotul meu fiind ungur) dar i-am bagat mintile in cap, poate vrea sa intrebe de "moldovenasul" ei( eu sunt din Rm. Sarat- Buzau si ptr. ei este in Moldova)asa ca de la un timp se rezuma la ce "face bebe"
Klu, nu ai ajuns acasa? Te astepta cu poze.

Fetelor va urez w-e placut

26 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Raluca si eu mor cand te aud de "unguroaica" ta. Noi ii zicem " bibiloi" insa atat de des ne-a auzit cainele de bibiloi ca acum crede ca vorbim cu el si se baga in seama. Soacra mea in schimb intreba de "ungurasul" ei(sotul meu fiind ungur) dar i-am bagat mintile in cap, poate vrea sa intrebe de "moldovenasul" ei( eu sunt din Rm. Sarat- Buzau si ptr. ei este in Moldova)asa ca de la un timp se rezuma la ce "face bebe"

26 +

Hi hi, eu tot din Bz sunt si tot moldoveanca pt cei din Bucuresti!

Baby

35+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor,

n am avut net caci andrei i a venit de hac calculatorului si ieri l am reparat iar de marti sunt in prenatalrezistam cam prea eroic si am decis sa o inchei deocamdata cu serviciul; bebitza s a intors cu capul in jos, cum o fi reusit nu stiu?! pt. ca acolo jos este ca o pernitza placenta, insa se pare ca a insistat, ca o leoaica adevarata!oricum cezarina a ramas pt. data de 11, deci marti la 7 fara un sfert mi a zis dr. sa ma prezint la internari...cam am emotii dar asta e...

Klu= FELICITARI, pana marti sper sa fii acasa, pt. ca o sa trimit pe cineva la tine, oricum vb. la telprintzesita !

Ioana- mie nu mi s a facut deloc control pe masa, doar 4 eco transvaginale si restul eco pe burtica; stiu ca nu se recomanda in caz de sarcina cu \FIV; referitor la saculetzul care se resoarbe, identic am patit si eu, la eco de la 7 sapt. aveam un aculet cu bebe si cu inimioara batand si unul mic in curs de resorbire; bafta in continuare !

Many- eu am ales pt. celule stem pe cei de C0rd Blood Center, o sapt. a durat pana am primit kitul

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.38 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!

cezariana 11 august 2009

Mergi la inceput