Gravidute prin FIV (47)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

... Doamne cum sunt soacrele astea....
many, foarte tare: "ce face bebe?"..hi,hi...

tinem pumnii fetelor care sapt viitoare vor avea parte de MAREA INTALNIRE! NASTERE USOARA FETELOR!

h.

33+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Eumada , scumpa mea veterana iti multumesc din suflet .
preventiv o sa ii spun medicului, si sincer , chiar sper sa imi zica ca e normal . e...eu am o prostie in cap si trebuie sa scap de ea ...
insa ma gandesc mereu la bebicul meu care a incept si el sa aibe un pic mai multa forta si e totul bine . astazi spre exemplu s-a jucat numai pe vezica mea. simteam pe jos ca si cum erau niste ape agitate si bolborosesc . ma prapadesc de ras de fiecare data . imi place tare .

Doamne ce putin mai ai ..7 zile ... cred ca esti tare emotionata . va pup

Hepilica , multumesc

Many , super faza cu soacra . bravo
pe mine a inceput sa nu ma mai deranjeze cu prezenta . intr-o duminica cand vroiam sa stau linistita , a venit , vorbea tare de zici ca ne certam , si imi spunea baliverne . asa ca am profitat si i-am zis fransc in fata ca imi streseaza copilul si pe mine . de atunci vizite rare . vorbim , insa nu prea mai vine . ia sa ma mai lase cu prostiile ei . ma intereseaza pe mine cine , ce si cum a facut de la ea din bloc ....

Fetelor eu am contractele la Cord Blood Center . dupa parerea mea ei sunt cei mai vechi si au experienta . restul sunt relativ noi ...si sincer nu prea sunt de acord cu plata asta anticipata .
sunt nelamurita sa ii aleg pe ei sau pe altii ...
am inteles ca au si ei niste bube si e rau ca ne influeteaza pe oi si pe copil bineiteles

Evy 25+

Mergi la inceput

fetelor va doresc weekend placut .

Evy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Moni esti bine?
CE FAC MINUNILE ALEA MICI?

Madalina s37Eva-Maria

CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Sa va zic si eu faze cu soacra?Sotul meu imi mai aduce seara cate ceva:un fruct, apa.Si ii zicea asa, ca discutie, ca mi-a adus o piersica fiindca altceva nu am vrut.La care ea:"Ia sa ii zici sa isi ia singura de la bucatarie ca sa vezi ca nu-i mai trebuie".A meaa este extrem de invidioasa pe cum se poarta sotul cu mine si-mi tot zice ca nu trebuie sa stau cu sarcina ca si cu oul.La care eu i-am replicat dur ca eu nu sunt asa de inconstienta ca ea care in primele 4 luni cica a avut ciclu peste sarcina(care ciclu peste sarcina stie toata lumea ca nu ciclu in toata regula dar prostia de acu o suta de ani e legendara...) .A ! si imi tot zice ca pe vremea ei manca branza de la tara si nu mai faceam atatea mofturi si ca i-a dat lu fii-su ca apoftea la cateva luni sarmale.Si eu i-am zis ca pe vremea aia se nasteau copii bolnaviciosi(al meu a facut injectii cu fier vreo 4 ani ), se nasteau copii morti si nu se stia de ce.Oricum ea ma crede exagerata.Dar habar n u are cat ne-am chinuit n oi pt bebe .In mintea ei ea e convinsa ca eu am fost aia stearpa si am ramas asa greu nu ca sotul a fost ala cu probleme.Oooof!A mea este o sursa nesecata de prostie asa ca daca mai vreti va servesc in episoade ca sa va amuzati ca eu asa fac.Pup

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In sfarsit am reusit cu pozele. Acestea sunt www.flickr.com/photos/monicahhh/3801455678/in/set-72157621980600772/" target="_blank">fetitele mele.
Suntem bine si avem program incarcat. 3 ore manaca si inceacrca sa adoarma si 3 ore dor, daca sunt satule. Se mai intample sa sara peste mese sau somn.

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Vaaai Moni cat sunt de duuulci.Tari de tot pozele.Imi place mult aia cu rochitele si scufitele crosetate.Parca sunt papusele.Si au niste fatzuci asa de incantate si de multumite!!! Sunt niste scumpe.Sa va traisca si sa fie sanatoase.Chiar sa stii ca am tot asteptat poz(n)e cu fetitele tale.

9+
Eu si bebe il iubim pe tati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Moniland, sa-ti traiasca printesele! Sa fie sanatoase, mancacioase si necolicioase! Tare scumpe sunt! Ce pofta am si eu de al doilea pui!

(mai trag si cate un ochi pe la fetele mele dragi, cand ma lasa voinicul)

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

In sfarsit am reusit cu pozele. Acestea sunt www.flickr.com/photos/monicahhh/3801455678/in/set-72157621980600772/" target="_blank">fetitele mele.
Suntem bine si avem program incarcat. 3 ore manaca si inceacrca sa adoarma si 3 ore dor, daca sunt satule. Se mai intample sa sara peste mese sau somn.

de Laura Ioana Irina Maria

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
www.stavila.ro/album_foto.html" target="_blank"> Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Moni sunt SUPERBE fetele tale . ne bucuram ca ne-ai pus poze sa vedem si noi .
sa fie mancacioase si s creasca frumos .
im inchipui ce fericita esti .

Ellanik si la noi tot sotul pbl, si tot asa se poarta cu ine ca si cu oul , si eu la randul meu la fel . sacra moare de ciuda , c pana acum era baiatul mamei . la noi s-au schimbat lucrurile de cand ne-am casatorit si de atunci ...nu mai e la fel .
tu stai linistita si ai grja de tine si de bebe . asta e cel mai importat

Evy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Moni, fetitele sunt adorabile.
Cred ca au luat ceva in greutate, nu par micute... S-a ocupat mami de ele ... Ai de ce sa fii mandra! Sa-ti traiasca comorile si sa fiti cu totii sanatosi.

ellanik, esti tare scumpica . incearca sa nu te enervezi prea tare in perioada asta. cu acest "izvor nesecat de..." mereu alaturi de tine , va fi foarte greu. bine ca e tati alaturi de tine si ca te rasfata . asa si trebuie.
chiar ca unii oameni sunt dusi cu capul...auzi, sarmale la cateva luni...

astazi mi-am rezevat si eu un rasfat - am fost la pedichiura, la coafor, la miniblu de unde am cumparat cateva lucrusoare pt bebelina mea, la carrefour de unde am luat pampersi si cosmetice pt micuta..
de acum si pana pe 25 august nu ma mai misc din pat. pana in saptamana 36 cand trecem pragul de prematuritate, bagam odihna. mi-e tare teama de pragul asta..., dar sper sa il depasim cu bine. sper sa fie ultima mea temere in sarcina asta. pe 25 august merg la control si analize.

somn usor!

h.

34+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput