Gravidute prin FIV (47)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

totul va fi bine mai ales daca stai cumintica . vei vedea .

Evy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

evy, sa dea DD sa fie bine si sa ne bucuram toate de momentul mult asteptat, acela de a ne strange puiutii in brate.
pentru asta ne-am chinuit, am cazut, ne-am ridicat, am plans, am ras...si am luat-o iar si iar de la capat.

h.

34+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Ma bucur ca va plac. Sunt atat de draguteee .
Au luat bine in greutate. Diseara au 2 saptamani. Irina are acum 2500 gr, iar Laura 2800, deci cu 500 gr fiecare mai mult decat s-au nascut.

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Moni

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Fetelor, de KLU mai stiti ceva?

Klu, mami - te asteptam cu vesti.

Elenada, bebeii tai ce mai fac? Cum te descurci?

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MONISA-TI TRAIASCA PRINTESELEsunt dulci rau,iar in rochitele acelea sunt exact doua papusele. MICKIAI DISPARUT....UNDE ESTI????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Moni: sunt superbe fetitele,sa fie sanatoase si voi la fel!!!

Noi azi am implinit 2 luni, suntem bine dar ne luptam inca cu colicile...maine mergem la dr.sa vedem cat am mai crescut. Am avut si botezul sambata trecuta,a iesit foarte frumos...am pus poze aici si de la botez si altele...http://community.webshots.com/user/nushy75

Iar aici o poza draguta foc: http://family.webshots.com/photo/2093887770091093203BNLlVP

Va pe toate si sa aud numai vesti bune.

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Monica, cred si eu ca te-ai indragostit iremediabil de fetitele tale, cat de frumusele sunt! Dupa alura, cred ca vor fi inaltute de statura. Iar tinuta, absolut originala, rochitele sunt lucrate manual, nu? Sa va traiasca, sa fie sanatoase! Si cand ai timp, sa ne spui cate ceva despre nastere si refacerea de dupa... va pupam

Nusy, mi-au dat lacrimile cand m-am uitat la pozele voastre de la botez... mi-am amintit cat de mult v-ati luptat si cat de tare ai crezut in visul tau... acum visul e real, se numeste Ingrid si e o fetita minunata! Sa va traiasaca, sa creasca frumos si sa va bucure viata!

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

Avalon 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Nusy ce superba e fetita ta !
doamne ce trece timpul . ma bucur ca ati trecut cu bine si de botez . bebelusa a fost cumintica presupun . a ...si o biserica foarte mare si frumoasa .

abia astept sa vina si timpul nostru . parca nu mai am rabdare .
doamne ajuta .

fetelor o intrebare . daca ma intorc la servici cand face bebe 7 luni , si pe urma constat ca in cateva luni se strica treaba pe la munca, ca nu stii cum va fi cu criza, pot intra din nou in CIC ? mai am dreptul asta sau il pierd ?
acum am preseaza sa ma intorc repede la munca ca e nevoie ,si eu am un post destul de solicitat ,insa daca doamne fereste intra si ei in probleme ? firma e mare ...insa nu se stie niciodata.

Evy 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

DA POTI.dEPINDE CUM VREITU..DAR POTI......NUMAI CAVEZI CA E VORBA DE BEBE SI NU NUMAI...FII ATENTA SI NU TE STRESA ACUM.

Madalina s37Eva-Maria

CEZARIANA 14.08.2008 la 38 s si 2 zile..

Mergi la inceput