Gravidute prin FIV (47)
Raspunsuri - Pagina 19
Evy30 spune:
o sa mentionez sigur . nu vreau sa risc nimic .
rau e sa fi alergic .
Eumada, draga mea , ce minunat trebuie sa fie sa iti tii comoara in brate .
abia astept sa vina noiembrie si sa ne binecuvanteze si pe noi Dumnezu si sa ne tinem comoara frumoasa in brate ,sa o rasfatam si sa ne jucam pana nu mai putem .
Evy 26+
KLU1973 spune:
Azi Theo a implinit 2 saptamani...a venit si pediatrul si a consultat-o pe micuta mea care esre sanatoasa si de cand am venit acasa a luat 400 gr fata de greutatea cu care s-a externat.
Mai jos axveti poze cu buburuza mea la 2 saptamani :
http://community.webshots.com/album/574181791wKEJjU

pe toate !!!
Klu mami fericita de Maria-Theodora
Evy30 spune:
Klu sa iti traiasca comoara . e o scumpa . ce rochite frumoase !
tu cum te simti ?
fetelor vroiam sa va intreb , ca ma tin mai demult si am uitat . voi aveti probleme cu respiratia si cu nasul infundat ? eu il am mai toata ziua infundat si noaptea e cel mai rau . nu imi curge , decat asa daca ma fortez reusesc sa suflu .
am uitat sa ii spun si medicului de varza ce sunt .
Many , ce face baietelul ?
Evy 26+
ellanik spune:
Klu ce buburuza scuuumpaaa!!!Si ce delicata si eleganta.Ce rochite!Ce sa mai spun.Acum vreau si eu fetita!!!
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !
Fragutza spune:
Klu, e tare frumoasa fetitza ta! Si ce rochite faine are
Evy, e normal nasul infundat, e o rinita care se declanseaza pe sarcina.
Baby
37+
Natalia
KLU1973 spune:
Multam fain' fetelor...eu am o manie in general la rochii si i-am luat si ei o gasca de rochite cred ca are pe putin vreo 20 pe diferite marimi care asteapta pe umerase sa fie imbracate. Eu ma simt excelent...ma ocup doar de buburuza, baie ii facem eu si cu tati cand simte apa sa vedeti cum ne tine de maini pe amandoi, e o dulceatza... in rest treburile casei le face mama.
Evy, si eu am avut toata sarcina nasul infundat si dim reuseam sa mi-l suflu dupa ce-mi puneam niste picaturi cu apa salina...trece dupa ce nasti ![]()
castelanaC spune:
Ellanik, asa imi pare de bine ca te simti din ce in ce mai normal... si te "parasesc" greturile in fiecare zi cate putin.
In rest cum te simti? se vede burtica?
Eu sunt bine, dorm si papa fara probleme, uneori rezolv si constipatia, cand nu mai bag si apapa calda la fundulet si iese mai usor, si uite asa fiecare fi trecuta fara probleme e una castigata si sper sa ajungem la cele 12-14 cu bine.
te pup si ai grija de tine si bebe! stii se simte cata energie emani, acum e mai multa...
, creste bebe!

Elenada, sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si fericiti alaturi de mami si tati!!!!!!!

Many, m-ai mai linistit cu goblenul, si pe mine (o persoana foarte activa si energica) ma relaxeaza la maxim) si asa cum spui si tu imi umple timpul la max, ramane ceva pana la urma, eu cand am plecat in tarile calde am primit cadou niste modele felurite si uneori le fac si in paralele cand ma plictisesc de unul...Nici pe mine tv-ul nu ma pasioneaza si mi-a propus ca nici la copii mei sa nu le insuflu moda asta penibila si care nu aduce nimic bun in educatia lor.
te pup si sarcina usoara!
p.s. mi-a placut semnatuta ta de ieri!
Ralu, ce dragut, sf Natalia..., oricum cand vine sa vina sanatoasa si sa inobileze casa voastra!!!!! 

hapilica
pup burtica si mamica!
Evy sigur gasesti ceva, in plus e si cald si mi se pare mai simplu sa te imbraci pentru burtica, nu? Baga si ceva accesorii, posetutz shic si incaltari comode si chochete, fac sa para tot mai pretios.
faci si parul fain si un machiaj asa sa se vada cat esti de stralucitoare ca fiitoare mami fericita!
Bafta, sint sigura ca ai sa fii regina balului, tot e sa crezi!

Moniland, ce-ti fac printeselele? ce fatzuci mai au? sunt mancacioase? tu? te simti mai bine? te pup si te asteptam cu stiri despre minunile tale!!!

KLU am vazut acum ce minune mica aveti, o papusa mica, delicata, foarte expresiva si fata conturata delicat! Felicitari si sa o tineti tot asa! de rochite... n-am cuvinte, e model ce sa mai 

pup toate fetele, burticile si sa auzim si sa scriem de bine!!!!!
castelana fericita
6+
many_bani spune:
Raluca, Doamne ce putin mai ai pana la marea intalnire, paraca mai ieri ne anuntati ca ai testul pozitiv. 
Hepilica si tu trebuie sa ai bagajul facut, nu mai ai mult timp la dispozitie. Poti sa-mi trimiti si mie adresa de unde ai procurat Infacol-ul?
Klu sunt invidioasa pe garderoba micutei tale, auzi la 2 sapt. 20 de rochite
sa fie sanatoasa si sa le poarte pe toate, sa nu ramana mici. Mai am o rugaminte, stiu ca ai mai postat dar nu am notat, ai zis ca de la 34 sapt. ai masat sanii cu ceva crema, mai scrii odata cu ce?
Evy, dar si tu esti imediat dupa mine, ca varsta a sarcinii. Ptr. rochite, dar nu modele de gravi. insa merg bine si ptr. noi, am vazut ceva dragut la NISA.
Ellanik pup burtica.
Castelana spor la lucru. Eu am dat zor si am terminat un goblen care se numeste "Strengarul"pe care vreau sa-l pun la capul patutului.
Li_am pe unde esti, nu ne spui nici un cuvant, cum sunteti?
La mine se apropie echo. si iar am intrat in fibrilatie, am rezistat temeinic 5 sapt. dar acum..........
Plus ca am inceput sa nu ma mai odihnesc noaptea, nu-mi gasesc locul iar de cateva zile, de cand au inceput iar caldurile, iar se umfla picioarele, of of.
Acum va las ca m-am intins cam mult

28 + 
KLU1973 spune:
many_bani, m-am dat cu garmastan pe sani si a fost foarte bun ca drept dovada nu am avut nici o rana si s-a format si sfarcul foarte bine; dupa dus m-am sters cu un prosop mai aspru pe sani.
Multumim fetelor de aprecieri !!!
Va pup pe toate
!!!