Gravidute prin FIV (47)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Actualizare de semnatura

28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Elena, la multe luni pt piticii tai!

Fetelor, multumesc pentru urari! Sunteti tare dragute! Am primit un mesaj ieri si se pare ca pe 26 august e Sf Natalia..poate cine stie, imi face vreo surpriza atunci.
Am inceput sa am dureri de spate, contractii am, nu sunt dureroase, burtica parca nu s-a lasat..nici nu stiu care sunt semnele ca se apropie nasterea. Poate joi fixam si data, vedem ce zice medicul.

Mada, multumim de vesti! Felicitari inca o data si cand ai timp sa ne pui si ceva pozici!

Pupici tuturor!

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Many, da mai ai putin.Ce a mai trecut timpul!!!Frumoasa semnatura ai!Eu ma simt mai bine , tot cu greata insa bine ca nu mai vars si parca nu mai e greata asa violenta.Nu zic hop! ca am mai crezut eu ca se duc greturile si m-au navalit iar.
Castelana

11+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!

Mergi la inceput

Evy, cred ca poti incerca la zara sau mango, daca iti plac rochitele alea lungi din matase..nu sunt speciale de gravide dar vin bine pe burtica.

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

many_bani, felicitari pentru noua semnatura. taaarreee frumoasa!!!!! te apropii....
eu nu stiu cand am facut "saltul" de la 30 la 35... vei vedea. cand atingi pragul de 30, deja ti se pare altceva , ai intrat in linie dreapta . mie mi se pare ca au trecut repede aceste saptamani. ai grija de tine.

raluca, 26 august e saptamana viitoare!!!!! vei avea 38 saptamani si cateva zile..... foarte multe fete au nascut la varsta asta a sarcinii. ai remarcat? cine stie? abia astept sa ne dai vesti de la dr joi.
durerile / contractiile pe care le ai sunt normale de acum...
sa-ti dea Dumneazeu sanatate si sa auzim numai vesti bune.

ellanik, si eu am trecut prin starile astea si m-au lasat dupa saptamana 12. a fost cea mai grea perioada nu din perioada sarcinii ci din viata mea. ingrozitor m-am simtit. imi venea sa ma tarasc pe jos de rau ce imi era: varsaturi de 5-6 ori / zi/ noapte, greturi, dureri ingrozitoare de cap, insomnii, pofte, salivatie super abundenta, irascibilitate...offff, in fine, am scapat de de ele dupa sapt 12. de abia de atunci am reusit sa incep sa ma bucur de sarcina. iti tin pumnii.

castelanaC dragutica!!![pup]

elena, la multi ani pentru copiii tai minunati. sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei.

moni

h.

35+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Fetelor ce scumpe sunteti .
Multumesc mult pentru sfaturi .
Nu sunt asa pretentioasa , ca eu oricum sunt grasunica si de fel , si acum si de la sarcina . Sa fie placuta , cateva modele de pe site-urile date de Castelana sunt super ok . Eu ma bucuram ca nu mai am party-uri , ca am tot avut in ultimii trei ani si poc botezul . Eu ma bucur , si zic doamne ajuta pt ei , insa problema e cu imbracamintea .
Tot asa vreau si eu , ceva care sa vina sub burtica . Raluca o sa merg la magazinele enumerate de tine . O sa va arat e mi-am luat cand gasesc .

Many , felicitari .Oau ai intrat in 7 luni . Ce super .
Ce sa facem suntem bine , dam din manute si picioruse mai mult cand mami sta linistita in patuc , la munca nu ne place si ne manifestam mai putin . Experimentez dureri inghinale ,cam neplacute sincer , si mici intinderi de ligamente .

Peste o saptamana si 2 zile , o sa facem si noi 28 de saptamani si vine ziua cea mare in care fac vaccin-ul Rogham pt rh negativ .am MARI emotii . nu stiu cum voi reactiona . pe cine am mai auzit spune ca nu da reactii , si asa sper sa fie .

Eumada .cand am vazut ca ti s-a dat MIALGIN m-a luat cu rau. eu sunt alergica . mor daca mi se administreaza . la propriu , fara exagerari . mai era sa mor acum 12 ani din aceeasi problema . sper ca la Elias nu utilizeaza . macar sa nu cumva sa fiu isterica si sa nu stiu de mine si ele sa imi bage , ca ma omoara cu zile .

Elanik, Hepilica , Elenada si tuturor fetelor

Evy 26+

Mergi la inceput

evy, si eu sunt alergica la mialgin si tramal. si eu ma avut niste reactii ingrozitoare de credeam ca mor in spital anul trecut. deja i-am spus medicului meu si am stabilit sa spun si anestezistului la internare.

tb sa tii cont de asta si nu uita sa spui medicilor.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

EVY acolo te vor intreba la ce esti alergica si tu le vei spune.

Nu te lasa fara sa le spui...e periculos.Minunica mea doarme papa si vrea iubita dar cu bun simt,nu oricum...o iubesc pe zi ce trece mai mult......mai mult....sa va ajute dumnezeu sa va vedeti copilasii in brate...e cel mai minunat sentiment existent.....

Madalina de minune mica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Din cate imi amintesc, la internare trebuie sa mentionezi alergiile. Nu cred ca vor fi probleme!

26 e miercurea viitoare..dar mi se pare atat de depaaarte!

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

raluca, cred ca si mie mi s-ar parea la fel, dar in realitate MAI ESTE ATAT DE PUTIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput