Gravidute prin FIV (47)
Raspunsuri - Pagina 17
hepilica spune:
Ralu, asa este: urmezi tu, apoi eu...
Felicitari pentru semnatura si tine-o tot asa pana la 40 saptamani.
Nu-mi vine sa cred cat de putin a ramas.
Sigur ca si eu am emotii si incerc aceleasi sentimente ca si tine: abia astept sa ma intalnesc cu bebelina mea, dar vreau sa mai stea in burtica..., imi va fi dor de burtica si de relatia speciala ce s-a format intre noi.. Uneori am impresia ca nu mie mi se intampla toate astea, ca nu eu sunt cea care am ajuns pana aici. O iubesc atat de mult pe bebelina mea draga si am asteptat-o atatia ani..., iar acum sunt atat de fericita... Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru pruncul pe care il port in pantec si pentru minunea pe care o traiesc.
In ultimele saptamani nu a fost zi in care sa nu imi inchipui in fel si chip intalnirea cu fetita mea, nasterea...si tot timpul sfarsesc prin a plange. Dar, acum sunt lacrimi de fericire si de implinire. Cred ca toate simtim asta. E o traire intensa si unica.
Moni, Elena - 
Tuturor fetelor - o imbratisare!
h.
35+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
castelanaC, esti plina de optimism si buna dispozitie.
asa trebuie si asta vei transmite si lui bb.
cat priveste "rasfatul", te sfatuiesc sa te lasi rasfatata cat de mult poti. e momentul tau, trebuie sa te bucuri de el si nu rata nimic din ce ar putea sa-ti creeze placere.
sarcina usoara in continuare. asa e, cum spui tu, fiecare zi ce trece e una castigata si usor, usor toate vom ajunge sa ne tinem bebeii in brate.
h.
35+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
Evy30 spune:
salutare , salutare
ce mai fac fetele ?
pupici dulci
sper sa nu va suparati ca sunt off topica, insa please, please spuneti-mi si mie de unde imi iau o rochie de ocazie din Buc? nu prea am vazut de gravi .
vreau sa fie frumoasa si pretabila pt un botez . merg peste 3 sapt asa ca voi avea 29 de sapt .
saru'mana
Evy 26+
castelanaC spune:
Ralu, felicitari pentru asa o semnatura frumoasa, sa o tineri asa pana in septembrie, sa vina printesicaaaaa!!!!!

Elenada. ce ma bucur pentru tine!!!! Imi place ce mami curajoasa esti si uite ce piticuti cuminti are mama! Felicitari, sa creasca mari si.... apropo de asta azi e prima aniversareeeeeeeeeeee!!!!
faceti o lunaaaaaaaaaaaaa!!!!! sa va traiasca si sa fie sanatosi, si voi sa fiti sanatosi sa va puteti bucura ce comorile voastre!!!
Sunt sigura ca te vei descurca iar micutii tai iubiti vor invata sa astepte unul dupa altul toate cele: papa, schimbat, imbracat, etc.
te pup inca odata felicitari pentru prima aniversare!!!!!
Moni, am crescut mari, nu? au deja trei saptamani, bravooooooo, si molifta si inaugurare de carucior si plimbare, uau, progrese nu gluma.
Asa profitati de vremea frumusica si calda si stati la aer, sa fie sanatoase printesele tale scumpicele si tu mamai eroina, meriti toate complimentele si felicitarile. Esti asa un exemplu, ca si Elenada in tot! Sa fii sanatoasa sa poti sa te bucuri de comorile tale! 
hepilica, burtica draguta ce esti! ce ma bucur ca esti asa visatoare si-ti imaginezi intalnire magica, la cum are chipul, la mirosul cald si laptos enegalabil, la tot ce e mai inaltator in viata: a da o noua viata! lacrimile de fericire sunt binevenite oricanddddddd, cele care ne umplu sufletul in momentele dragi.
sa profiti de cat timp v-a mai ramas de "vise" ca apoi aveti treaba sa priviti toata ziua printesica intrebandu-va: oare ce vrea acum? ne spune ceva?
AMR placut si usor, plin de zambete largi pe fata ca acum, acum se umple casa de rasete zglogii!!!!!
merci de sfaturi, incerc la maxim sa ma menajez, am aproape 37 de ani si sunt constienta ca trebuie multa precautie. Sotul meu e un dragut, ba chiar prea atent si asta imi face evident placere.
Ma bucur de tot ce ma inconjoara: soare care simt ca rasare si pentru mine, de lumina zilei care simt ca-mi inunda viata, pentru familia mea, de viata, de prietenii ce ma inconjoara, majoritatea fiind la distanta dar mereu la mine in suflet, de familia mea ce e mereu alaturi de noi sufleteste vb, de iubirea cu care sunt alintata zilnic, si uite asa incet, incet creste su burtelul si trecem cu bine fiecare etapa a trimestrelor, pana la final, cum spui tu la marea intalnire!!!!!!
Sarcina usoara si ai grija de tine!
Evy, draga ce eleganta vei fi tu....Eu nu stau acum in Bucuresti, dar consider ca tendintele modei te vor ajuta sa gasesti ceva deosebit. Acum oricum se poarta asa mai largut de sub sani si uneori poti gasi si la haine normale ceva pentru tine cred. Poate o rochita coheta si un bolero shic te va face "regina " balului.
Am gasit ceva pe net:
http://www.cauti.ro/imbracaminte/articole_gravide/rochii_gravide/compara_preturi_produse.html
http://www.bizoo.ro/firma/tandrestgv/vanzare/162667/Rochie-seara-pentru-gravide
mai depinde si de buget si poate sa iei in considerare ca la anul sa poti reimbraca rochita ca una flu-flu de vara.
Bafta in cautari si iti doresc sa gasesti ceva care sa-ti placa mult, sa fii mandra de ce gravi cocheta esti!!!
Klu mami fericita 
de printesica mititica, refacere grabnica si sa cresteti mari si sanatoase!!!

Va pupu fetele si sa auzim de bine!
castelana fericita
6+
eumada spune:
Am0o frumusete de fetitza cu care voi pune poze in curand bruneta cu parul cret si ochi bleumarin..cuminte..papa doarme trei ore apoi zambeste putin si iar papa....
A terorizat spitalul cu foamea ei......mancacioasa si in rest cuminte si linistita....de nu-mi vine sa cred...
Partea cu operartia a fos cumpliita,....va voi povesti alta data sau mai pe noapte.....dar am avut noroc ca cel ce m-a operat este maestru si nici nu se cunoaste si in plus.....toate pacientele lui se refac repede.Multumesc lui dumnezeu....o sa va povestesc mai pe LARG..Sa continuam...minunica mea e cuminte si mancacioasa......
Sa vedeti acu`povestea maipe scurt...
vineri la ora 7.30 eram l spital...s-au facut formele....m-am internat si sa astept sa ma opereze....m-aluat groaza..am intrat atat de terorizata in operatie.....oricum era prezentat pelvin..si...
Cumplite momente...mi le-am blocat deja in memorie....
Primele 12 ore au fost si alea critice....analgezicele obisnuite nu au avut efect rezultatul e ca am urlat vreo ora..inclusiv ca dau divort si ca imi urasc sotul...a vent profesorul....si mi-a administrat fortral...trei fiole.....apoi mialgin apoi iar fortral...cumplit...oribil.....
Spre surprindera tuturor, a doua zi..mi-am revenit..pe la 12 eram in rezerva cu copilul langa mine...sambata seara faceam deja ture....am fost singura care s-a recuperat atat de repede incat mi-a facut externarea ieri dimineatza...."mama si copilul...perfect.."ba mai bine zis m-au dat si ca exemplu...de recuperare....
In fine a dat dumnezeu si ma simt bine...se pare ca zi dimieatza a venit ceva laptic,putin dar ceva ceva..tot e....
sI UITE ASA A APARUT PE LUME MINUNICA MEA EVA-MARIA....COPILUL PROGESTERONULUI ...STITI POVESTEA...
va pup pe toate
--------------------------------------------------------------------------------
Madalina
de minune mica Eva-Maria
.
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eumada Am0o frumusete de fetitza cu care voi pune poze in curand bruneta cu parul cret si ochi bleumarin..cuminte..papa doarme trei ore apoi zambeste putin si iar papa.... A terorizat spitalul cu foamea ei......mancacioasa si in rest cuminte si linistita....de nu-mi vine sa cred... Partea cu operartia a fos cumpliita,....va voi povesti alta data sau mai pe noapte.....dar am avut noroc ca cel ce m-a operat este maestru si nici nu se cunoaste si in plus.....toate pacientele lui se refac repede.Multumesc lui dumnezeu....o sa va povestesc mai pe LARG..Sa continuam...minunica mea e cuminte si mancacioasa...... Sa vedeti acu`povestea maipe scurt... vineri la ora 7.30 eram l spital...s-au facut formele....m-am internat si sa astept sa ma opereze....m-aluat groaza..am intrat atat de terorizata in operatie.....oricum era prezentat pelvin..si... Cumplite momente...mi le-am blocat deja in memorie.... Primele 12 ore au fost si alea critice....analgezicele obisnuite nu au avut efect rezultatul e ca am urlat vreo ora..inclusiv ca dau divort si ca imi urasc sotul...a vent profesorul....si mi-a administrat fortral...trei fiole.....apoi mialgin apoi iar fortral...cumplit...oribil..... Spre surprindera tuturor, a doua zi..mi-am revenit..pe la 12 eram in rezerva cu copilul langa mine...sambata seara faceam deja ture....am fost singura care s-a recuperat atat de repede incat mi-a facut externarea ieri dimineatza...."mama si copilul...perfect.."ba mai bine zis m-au dat si ca exemplu...de recuperare.... In fine a dat dumnezeu si ma simt bine...se pare ca zi dimieatza a venit ceva laptic,putin dar ceva ceva..tot e.... sI UITE ASA A APARUT PE LUME MINUNICA MEA EVA-MARIA....COPILUL PROGESTERONULUI ...STITI POVESTEA... va pup pe toate -------------------------------------------------------------------------------- Madalina de minune mica Eva-Maria. |
Felicitari, felicitari, felicitari!!!!!!!!!!
Sa te recuperezi repede si printesica ta Eva Maria sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Frumoasa povestea ta, emotionanta cu un tonus bun si optimist!
Ma bucur ca e mancacioasa cea mica si ca te-ai ridicat repede, bravo!
Acum dedica-te celei mici si cand mai ai timp te asteptam cu povesti frumoase.
te pup
castelana fericita
6+
kittyke spune:
Elenada, Moniland, Klu, Daria, Eumada sa va traiasca bebicii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei [/b[b]]!!!!!!!!!
Ce inghesuiala la nasteri
Bravo , Bravo !!!!
Noi suntem bine , o sa va aduc si poze cand reusesc sa le descarc....am crezut ca cum cresc va fi din ce in ce mai usor ...teapa
ca nu mai stiu dupa care sa ma uit dupa care sa fug .......
Va pup
ellanik spune:
Eumada ce tare esti cu "copilul progesteronului".Daca stau sa ma gandesc si al meu e la fel.Sa va traiasca si sa fiti sanatosi.Cu sotul ce ai avut cand ai zis ca dai divort?Sau durerile scot din noi monstrii?
11+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!
elenada spune:
Castelana multumim de urari si ti dorim si tie tot binele din lume si sarcina usoara la termen si bebe/bebelusi sanatos/si.
Azi am facut si noi o luna. Nu imi vine sa cred ca acum o luna se nasteau piticii. La ora asta stateam pe holul maternitatii cu toata gasca de sustinatori si asteptam nerabdatoare sa ii scoata pe pitici afara. Nici nu stiu ce sa zic daca a trecut repede luna asta sau nu. inca suntem ametiti.
Hepilica
Va pupic dulce pe toate
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
many_bani spune:
Mada, ma bucur tare mult ca sunteti bine si tu si fetita
Klu, Elena, Moni

Ralu iti tin pumnii ca totul sa fie bine iar bebe Natalia sa fie ascultatoare si sa astepte luna septebrie, adica toamna.
Ma uitam pe lista si am constatat ca dupa Hepilica dintre fetele care mai scriu la odisee as urma eu, ca termen mi se pare departe, inceput de noiembrie, dar incurajator ca am ajuns aici.
Castelana si eu cos goblen, chiar daca este demodat, dar este un mod placut sa-mi umplu timpul, mai ales cand sunt singura, de TV nu mai am rabdare.
Evy cum esti?
Ellanik, te simti mai bine?
Va urez o zi mai putin toorida si lnistita. Pupiciiiiiiii
27 +