Gravidute prin FIV (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Huski , concediu placut, sa te relaxezi!

Da, Hepilica, azi ma uitam pe lista si se pare ca eu sunt urmatoarea . Si dupa mine, esti tu
Am bagajul pregatit, dar eu tot zic ca nu va veni pana in septembrie. Am ceva emotii, banuiesc ca si tu la fel, pe de o parte abia astept s-o vad, pe de alta vreau sa mai stea un pic numai cu mine O sa-mi fie cred atat de dor sa-i simt miscarile in burtica
Maine implinesc 37 s, joi merg iar la medic si e posibil sa fixam data. Nu stiu exact cum e procedura, daca se fixeaza data sau daca ma lasa pana se declanseaza nasterea.

Klu, 3 kg numai! Ai luat putin in sarcina!

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Felicitari noilor mamici! Sa va traiasca comorile!

Felicitari si noilor gravidute! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

Laura 27+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/ControllerServlet?searchBy=registrant&defLName=garner&defFName=laura&defCity=&defState=MI&maidenName=&maidFName=&maidCity=&maidState=®istryNumber=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&firstName=laura&lastName=garner&city=&state=MI&submit.x=57&submit.y=15" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Neatza, ladies!

Ati vazut ce semnatura am

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

RalucaPaun, draga mea, nu baga nimic in seama.... nu am cuvinte pentru persoanele binevoitoare ce te-au abordat in dorinta de a fi sfatoasa si de folos. Un lucru e cert, in tara noastra toata lumea se pricepe din auzite sau nu la tot si toate, toate cele au o importanta vitala, si toate doamnele de bine se simt datoare sa zica si ele ceva, ca doar de, dupa sa aiba in continuare ce zice: si doar ti-am spus ca asa e, n-ai vrut sa ma asculti.
Amuza-te si gata.
Eu sunt ferita aici la cucurigu-gagu, am scapat de tantici si matusici de ocazie, atotstiutoare si descantatoare.
Tu sa fii voiasa si frumoasa si sa te bucuri de momentele astea dinaintea intalnirii cu Natalia printesica ta.
Repaus si ia sa te maseze draga pe picioare mai bine decat sa te bata la cap, nu? Asa ti-ar fi mai de folos cred.

Hapilica, AMR usor si relaxant. Sa fie printesica linistita si sa mai stea la mami in burtica, ca de unde-i mai bine ca la mami?
Nu te stresa si tu si lasa sfaturile de bine, la urma urmei sa te gandesti pozitiv: ca persoanele respective iti vor binele si au grija sa fii informata. Ca uneori exagereaza... asta-i uman.
Cum era refrenul: lasa lumea sa vorbeasca, asta-i rostul ei...!

Elanik burtica, cum te simti? Cum e briza marii?

Candy1802 , noi suntem mai mici, doar 6-7 saptamani, asa ca ne luam aproape de manuta.
sarcina usoara si ai grija de tine!

Huski draga mea, ce frumos sa ai burticuta!!!!! Nu te jena, mie dintotdeauna mi se par femeile gravide de o frumusete speciala. Fericirea care le inunda sufletul e ceva care le incobileaza chipul, le face sa straluceasca si sa pocneasca de atata zambet. Ma bucur ca esti bine si papi, esti vioaie. Si ia sa mai treaca cei ai casei draguta la treaba si seara sa te codoriseasca cu ceva nasaj la picioare, la spate, la umeri si tample, ce.... ei stau degeaba?
Si acolo mami Husky e plina de inginerii datatoare de viata!
Sarcina usoara in continuare.
Eu incerc sa fiu cumintica si zilele acestea facem 7 saptamani. Fiecare zi trecuta cu bine din perioada asta ma face sa fiu mai fericita, ca ma intreb daca ma umflu asa in pene poate explodez de fericire. Chiar daca am stabilit de inceput ca suntem mai retinuti la inceputuri cu sarcina, sotul meu cu oricine vorbeste si se intalneste le spune ca sotia lui asteapta un copil. Oriunde merg lumea ma felicita si ma bibileste, sa stau bine sa-mi dea ceva bun, ma trateaza ca printesele.
Vacanta placuta si relaxanta si ai grija de tineeeeeeeeee!!!!!

LauraGarner, multumesc
Sarcina usoara!

Va pup
castelana fericita 6+

Mergi la inceput

Castelana, sunt deja setata pe ignore! Stau, ascult, daca ma obosesc prea tare zic ca trebuie sa ma intind in pat si plec
Bravo ca ai scapat de toate sfaturile din jur! Mereu am zis ca cel mai bun ajutor e cel cerut..

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Castelana, sunt deja setata pe ignore! Stau, ascult, daca ma obosesc prea tare zic ca trebuie sa ma intind in pat si plec
Bravo ca ai scapat de toate sfaturile din jur! Mereu am zis ca cel mai bun ajutor e cel cerut..

Baby

37+ Natalia

Asa, asa, trateaza-i cu indiferenta daca te supara.
Si cand vine printesica la fel sa faci.
Menajeaza-te la maxim!
Ai grija de tineeeeeee!

te pup
castelana fericita 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

ralu, felicitari pentru semnatura !!! normal ca ai emotii ...o sa vezi ca se apropie si nu o sa-ti vina sa crezi ca tb sa nasti...o sa spui...nu acum mai am Eu cu o zi inainte si chiar in ziua in care s-a decis printesa ma simteam foarte bine...nu ma mai durea nimik...
Iar celor care comenteaza...ca sunt destui...eu le spuneam : ca mi-am facut injectii antitetanos si probabil ca o sa nasc in padure ca-i mai racoare... cu toate ca nu-mi facusem nici o injectie
Nu o sa te doara operatia...o sa vezi ca nu exista compensatie mai mare...si o sa te refaci repede ca ai responsabilitati...eu asa le spuneam celor din spital...ca am un copil de hranit si tb sa ma ridic...

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui KLU1973

ralu, felicitari pentru semnatura !!! normal ca ai emotii ...o sa vezi ca se apropie si nu o sa-ti vina sa crezi ca tb sa nasti...o sa spui...nu acum mai am Eu cu o zi inainte si chiar in ziua in care s-a decis printesa ma simteam foarte bine...nu ma mai durea nimik...
Iar celor care comenteaza...ca sunt destui...eu le spuneam : ca mi-am facut injectii antitetanos si probabil ca o sa nasc in padure ca-i mai racoare... cu toate ca nu-mi facusem nici o injectie
Nu o sa te doara operatia...o sa vezi ca nu exista compensatie mai mare...si o sa te refaci repede ca ai responsabilitati...eu asa le spuneam celor din spital...ca am un copil de hranit si tb sa ma ridic...

Klu mami fericita de Maria-Theodora

Klu , esti o dragutza! Ce bine ca mai scrii, inseamna ca nu esti extenuata rau de tot!
Cu operatia nu-mi fac nicio grija..mai am 2 la activ si m-am refacut f repede. Am inteles ca e foarte bun Liotonul! Si vorba ta, cand o sa vad matza langa mine cred ca o sa-mi treaca orice durere!

Baby

37+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

hello

Ralu felicitari pt semnatura. Tine-o tot asa pana la 40 de saptamani.

Cat despre comentarii "binevoitoare" nu scapa nimeni. Inainte sa nasti isi dau cu parerea mai ceva decat ecograful iar dupa ce nasti iti masoara burta kg. Gasesc ele ce sa comenteze. Eu am o baba la bloc care imi tine evidenta la burta. S-a minunat cand ma vazut la 5 zile de la nastere ca am burta. Vai dar ce burta mare am. Cum de am ramasa asa. Imi venea sa ii sparg fata. Acum ma felicitat ca mi-a mai scazut burta si ca pana la urma nu o sa raman cu ea. Dae cel ma mult sunt compatimita. Vai saraca are doi. Ce nenorocire pe capul ei. Imi vine sa le sparg capul cand zic ca piticii mei iubiti sunt o nenorocire. Babe dobitoace. Si multe mai am la bloc.
Noi azi am fost singurei.
Zic eu ca m-am descurcat. Piticii au fost destul de cumintei. Ana sta calare pe mine pana adoarme dar apoi sta si doarme langa mine. Nu prea dorm ei ziua dar nici scandal mare nu fac.
Pe la 4 as vrea sa ies cu ei afara. Trebuie sa merg la o banca langa mine sa ridic un card. Sper sa reusesc sa car cosurile cu piticii pana la masina. Halterofila o sa ma fac.

Va las ca vor piticii papa. Pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Noi am fost azi la preot pt molifta. Si apoi am inaugurat caruciorul . De maine intram si noi in program de plimbat copii. De abia astept.
Pup si felicit proapsetele gravidute, iar cele ce se apropie de termen sa stie ca le tin pumnii.

de Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput