Gravidute prin FIV (47)
Raspunsuri - Pagina 15
kineta spune:
DARIA,EUMADAFELICITARI FETELOR SA VA TRAIASCA COMORILE,SA FIE SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI
. MICKITE PUP,CE FACI? CE fac bebeii? MONI ce faci cum te descurci,ce fac printesele? NOI suntem bine,cred ca am scapat de colici,si chiar daca nu in totalitate numai facem formele acelea agresive de inceput,abea astept sa treaca luna sa facem 3 luni si sa vina botezul numai am rabdare
,va pup pe toate si nastere usoara pt fetele care urmeaza
CANDY1902 spune:
buna fetelor noi am fost vineri la eco in ungaria bebe e bine avea 1,68 cm
RALUCA iti scriu datele mele poate ma treci si pe mine pe prima pagina.ET 4 IULIE ,DPN 26 MARTIE FIV 3 reusit la szeged dr zadori
fiv 1 timisoara sarcina pierduta la 6 luni jumate ,fiv 2 nereusit la debrecen
iti multumesc anticipat si nastere usoara
8 + cu bebele nostru drag DOAMNE AJUTA
Fragutza spune:
Candy, esti pe listutza!
Doamnelor, va rog sa mai verificati listutza si sa-mi trimiteti evetualele modificari.
Avalon,
, merci mult, gata, am gasit!
Revin cu o intrebare, la patutul de plasa e nevoie de aparatori? 
Pupici!
Baby
36+
Natalia
KLU1973 spune:
Dariaioana, Eumada, felicitari pentru minunile voastra sa fie sanatoase si fericite si sa va aduca numai bucurii !!!
Multumim din suflet pentru apreceri...eu tot picata din pom zici ca sunt...toata ziua mi-o petrec contempland minunea si nu-mi revin...plang de fericire cand o vad cum zambeste...imi umple sufletul de bucurie si-i multumesc lui Dumnezeu ca am laptic si-i dau exclusiv numai de la mine de cand am venit de la spital. A luat intr-o saptamana 210 gr fata de greutatea cu care s-a externat...si sunt multumita...creste armonios buburuza mea...
Doarme in jur de 3-4 ore intre mese iar la pranz avem deja 2 ore de relaxare in care pitica nu doarme...povestim, ne jucam, ascultam muzica...ne bucuram una de cealalta; iar noaptea se trezeste de doua ori in jurul orei 2 si 5 dim...am facut tot posibilul sa-i inoculez deja dif dintre zi si noapte...adk ziua povestim, cantam, ne rasfatam...iar noaptea doar mancam si atat. Sunt in picioare la primul scancet...dar nu conteaza acum am un tel in viata si sunt fericita.
Am fost joi sa-mi scot firele si cu ocazia asta m-am si cantarit...mai am in jur de 3 kg de dat jos fata de cand am ramas insarcinata...am luat 12 kg toata sarcina...s-au dus 9 kg fara sa-mi dau seama. Asa ca nu va faceti griji ...
ralu, te rog sa treci la mine 3000 gr, 50 cm, scor apgar 9.

pe toate !!!
Klu mami fericita de Maria-Theodora
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucapaun Castelana, esti pe listutza! Nu am inteles exact, acum ai 2 bebei sau 1? Baby 36+ Natalia |
Multumesc multumesc draga mea!
Am transferat 2 embrionei de cate 4 celule la 56 de ore de la punctie. Valoarea Beta hcg a fost destul de mare ca sa ne faca sa credem ca pot fi amandoi prinsi, nu am sangerat nimic inca in 6+ saptamani, iar dr nu a exclus la cele 2 eco de pana acum posibilitatea sa fie doi.
deci deocamdata am vazut inimioara, trecem doi cand suntem siguri cred, nu?
Sarcina usoara in continuare, plimbari cat mai scurte, relaxante si eficiente si printesica Natalia sa mai stea la mami.
Te pup
castelana fericita
6+
castelanaC spune:
Huski, merci mai draguta, ma simt bine mai ales aici cu alte "burticute". Poate nu o sa scriu asa des si datorita diferentei de fus orar fara de tara, dar vin la apel cu drag sa stii. Ma bucur sa am o semnatura cu burticata, cat mi-am dorit-o....
Eu deja sunt cam umflata de le progesterog cred si deja anumiti pantaloni nu mai sunt asa confortabili. Am pus pe mine cam 2 kg pana acum, dar mananc, nu ma misc prea mult si la ce viara sedentara duc... era bormal sa pun, nu? Dar asa mi-a zis in continuare dr: multa precautie cu iesirile si fara voiaje lungi.
Asa ca citesc, cos goblen (stiu ca e depasit), esperimentez carti gen: educatie bilingva (fac parte din fam mixta si traim in alta tara decat a noastra), etc, ma pregatesc mental.
Tu? cum te simti? se vede burtica? 
Mani bani, merci mult, de curiozitate cand mi-au zis fetele am cautat ceva postari ale Mufinutei si intr-adevar e tare simpatica, despre mine se zice la fel...![]()
![]()
Sper ca fie bine cu sarcina ca si pana acum si sa ma ocoleasca greturile, oricum la cat de mult mi-am dorit as fi suportat orice.
Acum doar seara nu pot manca si ma fortez mai mult cu ceva iaurt si fructe proaspete (kiwi, prune, para, mar) sa ma mai ajute dimineata la toaleta.
AMR usor si tie si toate bune!
Kri, merci draguta, stai ca te prindem din urmaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
venim acum acum si noi astia mai miculeti!!!!!
Felicitari pentru mamicutele Daria si Eumada, sa va traiasca bebelusele, sa fie sanatoase, mancacioase iar voi sa va recuperati rapid. 

Elenada, ce frumos ce scrii, falcute, asa, asa, ma bucur mult, pomaine facem o luna nu? prima aniversare, nu? Sa-ti traiasca mamico puiutii si sa creasca mari si tu sa fii fericita!!!!!

va pup si pentru ieri La multi Ani la Mariile sarbatorite!
Nu a mers ieri site-ul asta sa scriu, toata ziua m-am chinuit...
Va pup
castelana fericita
6+
Fragutza spune:
Klu, ce frumos povestesti de buburuza ta
Sa ne mai pui ceva poze cand ai timp
Castelana, imi place energia ta, sa scrii cat mai mult!
Ce bine a fost azi, numai leneveala..Am stat in pat, la tv..saptamana care vine fix acelasi lucru o sa fac![]()
Am uitat sa va zic, ieri la botez am primit tot felul de pareri si sfaturi
de genul:
-sigur e fetitza, ai burta tuguiata ca de baietzel..sa iei haine albe ca nu se stie..
-cezariana?!?..e naspa tare..nu te poti misca..sa vezi ce-o sa te doara..
-nasti natural? mai bine nu, e foarte dureros, nu poti sa stai nush cum, mai bine faci cezariana
-la spitalul ala nasti? numai lucruri rele am auzit despre el, stiu eu pe prietena lu prietena etc care a nascut acolo si a fost f nemultumita..mergi mai bine la alt spital
-hmm, ce dr?! am auzit ca e nasol tare, hai sa-ti zic eu la ce medic sa te duci..
-cum sa-i pui numai un nume?!? pune-i draga inca unul, ce e asta sa nu aiba copilul nume de sfant..
-sa tii copilul imbracat bine ca e sensibil si sa nu raceasca..
-sa nu-l infofolesti prea mult ca-l inveti sensibil
Si au mai fost dar pe astea le-am tinut minte. Asa ca de acum voi zice ca nush dc e fata sau baiat, nu ne-am gandit la nume, nush cum nasc, nush unde si nush cu ce medic![]()
Baby
36+
Natalia
ellanik spune:
Ralucapaun ce ma amuza fazele astea.Toti le stiu pe toate.Eu de pe acum am parte de asa ceva.Cat despre superstitii ce sa mai zic.Le-am taiat-o scurt la toate cumetrele binevoitoare:copiilor vostri asa sa le faceti , ca cica...e bine.Eu stiu singura ca e mai bine pt copilul meu.
Eumada, Daria sa va traiasca puii , sa fie sanatosi si sa aiba multa fericire alaturi de minunatii lor parinti.Doamne ajuta!
10+
Eu si bebe il iubim pe tati !Si impreuna cu mami emanam energii pozitive!Gratis!!!
huski spune:
Daria, Eumada, sa va traiasca puiutzele si sa va bucurati de ele.

FELICITARI si recuperare cat mai rapida 

Castelana, glumesti ?!? Daca mi se vede burtica? Ma cam jenez sa spun ca nu am implinit inca 4 luni ca se mira toata lumea ca e burta prea mare ....e adevarat ca am luat cam 5-6 kg de cand am ramas dar burtica e rotunjoara bine ![]()
Ma simt bine doar ca am dureri destul de mari de spate daca exagerez cu statul in picioare si chiar si talpile ma dor ingrozitor, dar in rest sunt foarte bine, mananc bine si sunt destul de vioaie. 
Tu sa fii fetita cuminte si sa-i asculti pe medici si cat mai multe activitati canapeloase sa-ti gasesti ![]()
Maine plecam in concediu hai-hui prin tara asa ca o sa cam lipsesc din zona dar recuperez (cu cititul din urma) cand ma intorc ![]()
Raluca, vreau sa-ti urez nastere usoara in caz ca vine Natalia pe lume in saptamana asta cat lipsesc eu de pe net.
Bafta multa si iti tin pumnii sa fie totul bine 

-ici tuturor!
15+
hepilica spune:
Daria, Mada - felicitari! Sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ele!
Moni, multumim mult pentru vesti. Ce mult ma bucur cand stiu ca ai ramas alaturi de noi. 
Elena,
Klu, povestesti atat de frumos. Este o incantare sa-ti citesc postarile.
Ralu, si pe mine m-au capiat parerile binevoitorilor si am avut parte de ele cu varf si indesat...
. Toata lumea trebuie sa-ti spuna o parere, sa-ti dea un sfat, sa te contrazica...etc. Toti cred ca ei stiu si tu nu. 
Se pare ca tu urmezi?
Tu esti urmatoarea "abonata" pt marea intalnire? Upppss!!!!
Ai emotii? Ti-ai pregatit bagajul? Oricum ar fi bine sa mai stea bebelina la burtica
cateva saptamani. Bine, am inteles ca ai vorbit cu ea si ati cazut de acord ca septembrie este luna cand trebuie sa va "cunoasteti"
. Mi se pare corect. ![]()
Noi azi am facut 35 saptamani. Nu-mi vine sa cred. Mai avem 1 saptamana pe care obligatoriu trebuie sa o trecem. Dupa aceasta saptamana vom fi mai relaxate, dar tot in septembrie trebuie sa ajungem. 
Va pup pe toate!
h.
35+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.