Gravidute prin FIV (47)
Raspunsuri - Pagina 14
Evy30 spune:
La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc onomastica astazi !!!
Ralucutza , mai usor cu plimbarile prin oras . mai trebuie sa stai si linistita .
distractie maxima la botez . esti curajoasa ...de fapt crel ca il tine in brate sotul nu ?
Evy 26+
Fragutza spune:
Hello, ladies!
Am prins un calculator si-am zis sa intru sa vad ce mai faceti
A fost frumos la botez, la biserica adica, acum suntem la petrecere, dar am venit sa stau un pic in pat. Da, sotul meu l-a tinut pe bebe, el l-a imbracat, era transpirat tot, dar s-a descurcat. Eu am fost spectator, am stat pe un scaunel si m-am uitat la ei. Si avem un finutz dragut tare, dupa ce l-a scos din apa, a facut pipi in brate la sotul meu![]()
Micky, 
esti o draguta!
Evy
Baby
36+
Natalia
hepilica spune:
salutare!
nu am reusit sa mai intru de vreo 2 zile, probleme cu netul, si nici nu am citit inca din urma, dar sper sa recupereze...
am intrat pe fuga sa vad daca sunt vesti de la mada si daria. stiti ceva de ele? au nascut? nu are nimeni numere lor de telefon?
intre timp am gasit si eu adresa de unde pot cumpara infacol.
ralu, foarte tare finutul tau....
la multi ani tuturor celor ce isi serbeaza ziua astazi de Sfanta Maria! 

h.
34+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Buna. Dau buzna peste odiseea voastra ca sa va anunt venirea pe lume a finutei mele , fiica lui Eumada - EVA MARIA, 3700g!!!!! Sa traiesti printesa si sa ai o viata frumoasa!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii www.arbointeractive.ro/concurs-nokia/take-vote.php?pic=42" target="_blank">un vot va rugam |
de
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dariaioanaxx buna fetelor, intru pe fuga ca acum sunt mai ocupata marti, 11 aug. , la 38 s. si o zi, s a nascut comoara mea cea mica,Miriam Daria Nichola (le am mai inversat putin tuturorAsteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... sapt.39 cu Daria Nichola Miriam, INIMA, A INIMII MELE!cezariana 11 august 2009 |
de
Laura Ioana
Irina Maria
many_bani spune:
Felicitari Daria si Eumada, sa va traiasca bebelusele, sa fie sanatoase iar voi sa va recuperati rapid. Va asteptam cu poze.

27 + 
Evy30 spune:
Felicitari fetelor . Sa va traiasca comorile !!!!!!!!!!!!
Raluca esti atre . nici la botez nu ai stare . 
Many , Hepilica 
Evy 26+
elenada spune:
Hello dragutelor
Daria felicitari. Dariuta sa fii sanatoasa si norocoasa toata viata ta si sa ii bucuri pe parintii tai.
Eumada felicitari sa iti traiasca comoara si sa va bucurati de ea toata viata.
Ralu o tii in petreceri. Sa iti traiasca finutul.
Moniland ce fac printesele?
Noi ne-am intors de la bunici pt ca ne era dor de tati. De luni suntem singurei pana vine tati de la servici. Sper sa ne descurcam.
Am crescut am facut falcute. Am luat 1kg si in plus fata de cat am avut la nastere. Ne chinuie colicile dar noroc cu infacolul ca nu se manifesta asa puternic si daca ne tine cineva in brate si ne mangaie pe burtica ne calmam. Ziua stam destul de mult trezi dar noaptea dormim. Ana se trezeste pt o singura masa iar matei se trezeste de doua ori. Papa si adorm imediat. Sunt cumintei iar mami e topita dupa asa pitici dragalasi. O sa pun acum poze noi la semnatura.
Castelana bine ai venit. sarcina usoara si la termen iti doresc si bebe sanatos.
fetelor va pup dulce pe toate si va doresc sarcini usoare si la termen si bebe lusi sanatosi.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Fragutza spune:
Daria, Mada,felicitari! Sa va traiasca fetitzele, sa fie sanatoase si cumintzele! Asteptam detalii despre nastere!
Moni, multumim de vesti!
Ce mai fac fetitzele tale dragalase?
Elena, mai e un pic si fac o luna piticii tai!
Eu am revenit in Bucuresti, sunt ok, un pic ma doare stomacul..am mancat tot felul de chestii azi. Pe seara am avut ceva contractii, dar m-am pastilat cu no spa si-au trecut.
Finutzul e dulcel foc, numai i-as pupa manutzele..nu l-am tinut deloc in bratze..dupa ce voi naste o sa-l smotocesc eu cumva![]()
Ma duc la somnic, va pupacesc!
Baby
36+
Natalia
Avalon spune:
Raluca
, poti sa-mi dai mie un SMS daca mai ai nr meu si anunt eu fetele despre tine
Daca nu-l mai ai, spune-mi ca ti-l dau. Oricum, sa mai stea Natalia putin sa nu se grabeasca inca
.
KLU
, emotionanta povestea! Sa va traiasca si sa va bucure toata viata!

FELICITARI Eumada
si Daria
, sa va traiasca! Refacere rapida si laptic cat mai bun!
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
Avalon
25+ 

venirea pe lume a finutei mele
, fiica lui Eumada - EVA MARIA, 3700g!!!!! Sa traiesti printesa si sa ai o viata frumoasa!!!!!!!!! 

Ioana 11.07.2008