Gravidute prin FIV (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

saru'mana .
totul va fi bine . am o mama luptatoare si nu imi inchipui altfel .

cat despre mine , nici mie nu imi vine sa cred . parca e un vis . sunt foarte fericita si in fiecare seara ma minunez de miscarile lui din ce in ce mai puternice .

si tie numai bine iti doresc .mai ai putin si iti vezi si tu comoara .

Evy 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

eumada maine este ziua cea mare. Iti doresc sa ai o nastere usoara si sa nu iti fie frica. Si nu uita de lioton gel dupa operatie, ajuta. Maine o sa iti tii in brate minunea mult asteptata.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Mada, ai 4 pumnisori stransi si de la noi!

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

ralu, foarte dragutele hainutele. botoseii crosetati sunt mortali

h.

34+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Aia imi plac si mie cel mai mult. I-am luat din Budapesta dupa ET, nu stiam ca-s gravi, m-am tot fatzait prin magazin si parca ma rugau sa-i cumpar.

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetelor,
sa ma prezint cu datele mele pentru prima pagina:
multumesc anticipat!

CastelanaC
ET: 15 iulie, DPN 08 aprilie 2010, FIV 1 reusit doi embrioni, patru celule fiecare, transfer la 54 de ore de la punctie

Multumesc mult de urari fetelor, dragelor!!!!!!
Intr-adevar vin de la un alt forum cel al asteptarii unui ingeras, forum norocos pentru mine si plin de emotii.

Klu felicitari mamico, emotionanta de-a dreptul povestea ta, ma bucur mult pentru tine!
refacere cat mai rapida si printesa Maria-Theodora sa fie mancacioasa si sanatoasa!!!! E o frumoasaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
Sa-ti traiasca!!!!!

Raluca, mamica model ce esti tu draga AMR usor si stai cat mai linistita si sigur va fi bine!

va pup si pe curanddddddddddddd!!!!

Castelana fericita 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Eumada, astazi e ziua cea mare!!!
Nastere usoara si intalnire placuta cu bebe.

Castelana , bun venit printre gravidutze!!!
Felicitari pentru inimioara!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Dragele mele,
Nu sunt in Bucuresti si am ramas restanta cu cititul, dar acum am ajuns la zi.
Castelana, bine ai venit si sarcina usoara pana la capat. Eu am citit posturile tale de cat erai aspiranta si asa cu au mai spus fetele, te asemeni foarte mult in stil cu Muffinuta, care cred ca acum este bine cu baietelul in brate.
Klu, chiar ma bucur ca ai avut timp de noi, mi-au dat lacrimile, sper sa fie totul ok si pe mai departe.
Raluca frumose hainute are unguroaica ta. Parca m-ai mai baga si eu o data la FIV ptr. o motata.
Daria, Eumada sper ca sunteti bine si voi si bebelusii.
Ellanik, Evy multi pupici.
Ptr. ziua de maine urez la toate sarbatoritele " la multi ani" si multa fericire.

27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Klu, m-ai facut sa plang in hohote.Cred ca fiecare din noi ne regasim in povestea ta, de aceea ne emotioneaza atat. Sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare, sanatoasa si norocoasa.
Castelana, felicitari, sarcina usoara.
pupici tuturor si LA MULTI ANI Mariilor!!!

10+

Mergi la inceput

Castelana, esti pe listutza! Nu am inteles exact, acum ai 2 bebei sau 1?

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Cred ca ar trebui sa iau un nr de telefon de la cineva in caz ca nasc, sa va pot anuntza! Azi am avut niste contractii urate, dureroase tare.
Evident ca nu din senin, am umblat toata ziua prin oras, fara niciun rezultat prea bun. Am gasit insa saltea pt patut, la Mondo Carp, e Durflex. Mai aveau acolo lenjerii frumoase foc, cosulet pt bebe, o gramada de lucruri frumoase si ok la pret.
Oare la patut de plasa trebuie aparatori? Am vazut acolo un set de lenjerie frumos tare si avea si aparatori.

Maine iar umblu voi fi pe drumuri, botezam un baby boy frumusel foc. Botezul e la Snagov, dar sper sa reusim sa ne intoarcem in Bucuresti seara. Azi i-am pregatit si hainutzele, le-am spalat, le-am calcat. Sunt asa micutze si dragalase.

We placut, girls, si La multi ani pt sarbatoritele de maine!

Va pup!

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput