Gravidute prin FIV (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

O, DOAMNE, Klu...esti minunata!

Multumim ca ai impatasit cu noi povestea ta minunata. Am plans citind-o, imi curgeau lacrimile siroaie...m-au incercat niste emotii... Ai povestit foarte frumos. Iar emotiile prin care ai trecut nu pot, deocamdata, decat sa mi le imaginez, dar sper sa le traim toate si sa ne vedem cu bebeii sanatosi in brate.

Felicitari de inca un milion de ori pentru fetita ta dulcica foc. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Multumim.

h.

34+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

ralu, statul in pat imi reuseste si nu prea.
ma mai ridic, mai fac una alta prin casa, iar ma intind si tot asa.
de simtit ma simt ok. bebelina misca de mama focului.

sper sa fie bine pana la capat. pe 25 merg la dr si abia astept.

tu ai trecut de 36 saptamani - pragul prematuritatii. bravo. sigur va mai sta "unguroaica" ta micuta in burtica. ce bine ca esti relaxata. oricum te apropii cu pasi repezi...Doamne, nu-mi vine sa cred ca suntem deja la jumatatea lunii august si ca mai avem atat de putin...

te pup.

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Asa e, mai e atat de putin...nu ma gandesc decat cum o sa fie cand o s-o vad prima data, sa-i vad mutritza ei dragalasa si degetelele alea mici..

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Klu sa va traiasca minunea, mi-au dat lacrimile cand am citit ca o dupa 10 ani de asteptari o sa o vezi pe micuta ta. Frumos ai povestit. Asta inseamna sa iti doresti un copil.
Te pup si va doresc tot binele din lume. Este frumoasa rau printesica ta.
Moni ai niste minuni de fete. Sa va traiasca si sa va bucurati de ele.
kineta sunt aici, citesc pe fuga, dar nu prea am timp sa scriu. Deja baiatul este un rasfatat si vrea numai in brate. Si nu stiu cum sa il dezvat. Imi este dor de piticii tai.

Felicitari noilor gravidute si sarcina usoara pana la 40 saptamani.

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

A.........am uitat raluca arati super, esti o graviduta foarte sexy......

Micky fericita mamica de 2 minuni Beatrice Anamaria + David Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Micky

Am pus cateva poze cu hainutzele pt mucioasa

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

ralu, foarte dragutele hainutele. botoseii crosetati sunt mortali

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Castelana bine ai venit in clb . sa ai o sarcina usoara ! . constipatie am trecut toate prin ea . cunoastm . o s te mai tina , apoi ai o perioada de relex si pe la 25 de saptamani te ia din nou .

Hepilica , am gasit pana la urma in Canada , insa costa 20mil fiola si noua ne trebuie 2 pe luna adica 40mil. si un alt inlocuitor ne ducea cam la 25 de mil pe luna deci pana in ianuarie ne-ar trebui 240mil si nu avem acesti bani oricat as vrea .credit nu mai pot face ca am facut pt fiv-uri .am mers si am discutat cu medicul si cand a auzit a trimis-o la un prieten deal lui in spital si din septembrie incepe un alt tip de chimioterapie ,se pare ca gratis, mai bine zis ce dam la medic ...a spus ca in cazul ei , a avut tumora in stadiul incipient si a fost extrasa nu e mare problema pauza aceasta de 2luni.

Klu povestea ta esti minunata . asa ar trebui sa fie la toata lumea , fara probleme cat de curajoasa esti . pai maiaveam eu rabdare sa ma machez ? aoleu .... adica stai sa ma vad atunci ....ce o sa fac ...zic si eu acum ...cred ca eu lesin sgur .

Eumada
, draga mea , maine e ziua cea mare . Te intalnesti cu iubirea ta . La ce ora esti programata ? nu mai stiu unde nasti...oricum eu iti transmit cele mai bune ganduri , sa iti ajute DD sa ai nastere si refacere usoara .

Maria , la mine a miscat la 19 sapt si 3 zile . intre saptamana 18 si 19 , uneori chiar mai tarziu misca incat sa il simi la prima sarcina . oricum dupa 21 de saptamani simti clar si mai des . felicitari

Evy 26+
am schimbat si noi saptamana . doamne ajuta !

Mergi la inceput

evy, sanatate multa mamei tale.
esti deja in saptamana 26... ce-a mai trecut timpul...

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Klu ce ai trait tu este minunat si multumim ca ne-ai spus povestea ta asa de emotionanta! Si mie mi-au dat lacrimile, foarte foarte emotionant, abia astept sa trec si eu prin asa ceva. Si chiar ca te inteleg cand zici ca parca te uitai la un film cu tine, si asta pentru ca era un vis dorit de atatia ani si cand a devenit realitate, parca nu-ti venea sa crezi. Mie asta mi se intampla acum ca stiu ca sunt insarcinata, parca sunt intr-un vis, ma gandesc cu emotie cum va fi momentul nasterii...si..nu pot sa-mi imaginez ca ma gandesc asa ceva despre mine. La cat am asteptat, parca nici nu credeam ca mi se va mai intampla vreodata!
Te si o si pe printesa mica!

Castelana bine ai venit! Te urmaream de la fiv, pentru ca imi placeau postarile tale, ca niste povesti si m-am bucurat mult cand ai reusit sa ramai insarcinata! Iti doresc sarcina usoara si la termen si apoi un bebe (sau doi?) sanatos(i).

la burtici si mamici!

Ioana 8+ Doamne Ajuta!

animalutele mele iubite Noua generatie de pisicuti

CAMPANIA NOASTRA *** Infertilitatea este o boala

Mergi la inceput