Gravidute prin FIV (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

dragelor, stiti ceva de dariaioanaxx?

trebuia sa nasca pe 11. a aflat cineva ceva?

evy, cum se mai simte mama ta? ai facut rost de medicamente?

fetelor, v-am mai cerut odata adresa de unde ati luat INFACOL, dar am pierdut-o. ma mai ajutati va rog si de data asta? as vrea sa comand si eu. multumesc.

bun venit noilor burtici. sarcina usoara fetelor!

h.

34+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Duna fetelor,

Mai primiti o burtica in club?
Sunt o foarte fericita posesoare de burtica de sase saptamani, azi chiar am vazut inimioara. Sarcia a fost obtinuta prin primul FIV, dupa ani si ani de incercari, medical niciodata nu s-a dovedit ca avem probleme nici eu nici sotiorul. Dar avand in vedere ca timpul e nemilos si zboara ca nebunul si noi in buletinul pierdut aveam o varsta (eu am 36 de ani si jumatate), am cerut noi FIV si pac surpriza a mers bine si s-a "prins".
Deocamdata sunt "chinuita" doar de constipatie care se pare nu prea are remediu la mine nici o combinatie alimentara, dar o suportam cu brio ce sa-i facem, nu?
Sunt sensibila la mirosuri si deocamdata sunt ocolita de greturi sau vreo stare ciudata, alta schimbare ar fi ca dorm de zi, fapt neobisnuit la mine, nu dormeam nici in copilarie.

va multumesc

castelana fericita 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulinanico79

maria.m eu stiu ca orice tratament in sarcina...se intrerupe treptat. Adica tu spuneai ca iei 3 pastile de cycloproginova...poate trebuie sa le reduci la 2 si apoi la 1. Doctorita pe care o astepti sa vina din concediu este cea cu care ai facut fiv?
Mai intreaba-l odata pe colaborator daca e ok sa le intrerupi brusc

Nico 14+

Da Nico, dra cu care am facut FIV tb sa vina din concediu (Denisa Protopopescu). Am mai vb cu celalalt dr, colaboratorul si mi-a zis ca progynova se poate oprii brusc fara probleme in sapt 17...Intradevar progesteronul tb intrerupt treptat, eu insa merg in continuare doar cu progesteron in doza initiala...cel putin pana ma vede dra. mea..

Azi am trecut oficial in sapt 18....sunt aproape la jumatate

Vroiam sa va mai intreb, voi cand ati inceput sa simtiti cum misca? Eu inca nu am simtit nimic....ce ar tb sa simt?!

Va pup! VA doresc o zi cat mai linistita....ca sa nu stresam puiutii..

Maria 18 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Castelana, bine ai venit! Sarcina usoara si la termen!
Daca vrei sa apari pe prima pagina, sa-mi dai te rog datele!

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

castelanaC felicitari pt reusita. Sarcina usoara si fara stres

Rugaminte pt felele mai vechi pe forum si mai pricepute: avand in vedere ca aveti sarcini avansate sau unele dintre voi ati nascut deja si nu mai aveti timpul necesar....ne descrieti putin pasi prin care se poate deschide un capitol nou si cum se pot face modificari la prima pagina? Multumesc frumos anticipat Eventual pe PM

Nico 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulinanico79

Rugaminte pt felele mai vechi pe forum si mai pricepute: avand in vedere ca aveti sarcini avansate sau unele dintre voi ati nascut deja si nu mai aveti timpul necesar....ne descrieti putin pasi prin care se poate deschide un capitol nou si cum se pot face modificari la prima pagina? Multumesc frumos anticipat Eventual pe PM

Nico 14+

Nico, chiar vroiam sa intreb daca se ofera cineva sa deschida capitole. Eu imi propun sa tin unguroaica pana in septembrie dar cine stie..
Nu ai PM-ul activat..

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

castelanaC, bine ai venit. sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare clipa. ati luat o decizie excelenta si uite ca visul a devenit realitate. felicitari! unde ati facut fiv?

fetelor care sunteti la debutul sarcinii nu uitati sa va programati deja la eco importante de trim I, II, III chiar de acum daca vreti sa prindeti locuri libere la GREII herghelegiu si pop. eu tot amintesc acest lucru pt ca stiu prin ce am trecut eu cand m-am trezit in saptamana 12 si nu mai gaseam loc nici pt echo de trim III la ei.

cele care stiti de unde sa procur INFACOL, dati-mi si mie un semn.

ralu, ce mai faci? cum te mai simti? ce face bebe?

la toata lumea.

h.

34+ - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Asa s-a nascut Maria-Theodora:
era marti, 4 august, ora 20:10...stateam intinsa in pat, cu laptopul in brate eram pe DC, citeam ce se mai scria pe la celelalte subiecte...vine sotul acasa...mai devreme decat deobicei si ma intreaba noi ce mancam???...la care eu cu niste ochi mari zambind...cre' ca nimik...vine fii-ta A urmat nedumerirea lui, diverse intrebari...daca sunt sigura...si cand m-am ridicat din pat si a vazut ca faceam pipi din picioare...a fost si el la fel de sigurrr...mi se rupsese apa. L-am sunat pe dr care mi-a spus "superrr tare ne vedem la spital"... deci venea. Am facut un dus, m-am machiat, m-am aranjat si am plecat spre spital. In drum spre spital am sunat-o pe miha2004 care plecase de la mine cu o zi inainte si regreta ca nu a mai stat sa o vada si pe micuta, am vb cu mama care s-a blocat si in loc sa vina la spital a venit la mine acasa sa ma astepte sa vin de la spital in seara respectiva , m-a sunat liana, am vb cu atelocin chiar cand am intrat pe poarte spitalului Filantropia cred ca era in jur de ora 21:00 ( am mai oprit la un magazin pe drum pentru a lua baterii pentru aparatul foto si tigari pentru sotul meu ). Am ajuns la camera de garda...totul era pregatit, anuntase dr meu ca vin, ma astepta dr de garda si un rezident pentru internare si o ultima ecografie ...la care ma intreceam in pronosticuri cu ei cat cantareste buburuza. M-a condus cineva de la garderoba la reanimare unde am facut cunostiinta cu doua moase dragute si puse pe shotii ca si mine care se minunau cum de m-a lasat dl dr sa mi se rupa apa...la care intr-un final am cazut toate de acord ca ii place sa traiasca periculos . Am completat un formular pentru operatie de cezariana si anestezie cu rahie si mi-au aratat unde o sa ma aduca cand ies din sala. L-am ascultat pe bebe care batea cu 139 bmp/minut, era bine... Am facut cunostiinta cu dr anestezist o doamna dulcica foc pe nume Marica cu care am discutat despre anestezie. In jur de ora 22:00 a venit dr meu, eu eram in pat intinsa pe spate...imi zice : gata am venit...la care eu : si fii-mea v-a simtit ca tocmai am avut ditamai contractia In 10 min intram in sala insotita de asistenta dr anestezist care imi montase deja o perfuzie in mana dreapta, imi explica anestezista cum sa stau, ma asez si dr meu zice : asa ca un dovlecel...imi cam pierise zambetul ca in urmatoarea secunda am simtit un gadilat in coloana si ma cam panicasem...dar reusise sa-mi bage anestezicul din prima si ma relaxasem...m-au intins pe o masa si mi-au legat mainile...cam ciudata senzatia sa nu-ti simti corpul de la mijloc in jos si sa nu ai nici libertatea de miscare a mainilor. In partea dreapta pe un scaun statea dr anestezist, in stg asistenta ei, in fata mea era un paravan prin care incercam sa negociez si o liposubtie cu dr meu
Dr. anestezist imi monitoriza tensiunea care pe tot timpul operatiei a fost 11/6, 11/7 si pe care o intrebam din ochi ce se intampla...nu mai puteam sa vrbesc din cauza faptului ca mi-a bagat oxigen si mi se uscase gura...a urmat un moment de panica dupa care am incercat sa ma calmez...dar mi se uscase si muzoasa nazala...si-au dat seama ca se intampla ceva ca incepusem sa ma agit si mi-au pus ser fiziologic in nari...se mai remedia cu respiratul dar gura era la fel de usacata si nu puteam sa intreb nimik...pana cand...am auzit un scancet...care s-a transformat in planset...un planset pe care-l asteptasem de 10 ani sa-l aud in viata mea...am inceput sa plang...lacrimile imi curgeau pe obraji si zambeam...nu mai aveam rabdare, dadeam din cap agitata ca vreau a o vad mai repede...mi-au aratat-o...un botz de carne cu o gurita mica, frumos conturata si rosie...era fetita mea...pentru care luptasem atat...visul meu implinit. Nu mi-au dat-o sa o pup...nici n-am putut sa le spun sa mi-o dea ca nu mai puteam sa scot nici un cuvant. Din ochi am intrebat daca-i bine si mi-au spus ca da sa stau linistita ca e bine. Apoi au urmat cele mai lungi momente din viata mea...simteam ca nu se mai termina. Pe Maria Theodora a scos-o la 22:30 si operatia s-a terminat la 23:25. M-au dus la locul meu, imi mai revenisem cu gatul si puteam vorbi si respira. A venit dr sa ma vada si l-am intrebat daca nu bem si noi un wisky ca mie mi-e cam sete a zis ca bem dupa ce ma fac eu bine...stia ca nu se pune cu nebunii...L-a lasat pe sotul meu sa ma vada si sa-mi aduca apa...deja fusese la comoara noastra si mi-o arata in poze...a decis impreuna ca era frumoasa foc...semana cu mine Mi-au facut diverse calmante, un diazepam...dar nu am inchis un ochi toata noaptea. Dimineata a venit dr la mine dupa raportul de garda si m-a intrebat daca pot sa ma ridic...nu stiu daca pot dar eu vreau... Si am putut pentru ca am vrut din toata inima sa merg sa-mi vad printesa. M-au dus in salon, nu m-am asezat in pat am plecat direct la iubirea mea...cand am vazut-o parca ma uitam la un film cu mine...nu puteam sa cred ca-i a mea...ca o ating...ca o iau in brate si ca ma simt implinita...
Nici acum nu pot sa cred ca e real...ca am ajuns sa traiesc acesta clipa...am uitat prin tot ce am trecut sa-mi vad visul cu ochii...sunt fericita si asta conteaza.

Theo la o saptamana : http://community.webshots.com/album/574024407wuJUqE

Klu mami de printesa Maria-Theodora

Mergi la inceput

Hepilica, m-am intrebat si eu ce face Daria, probabil nu a anuntat pe nimeni.
Iti reuseste statul in pat?

M-am relaxat asa tare dupa vizita la medic, mi-am pregatit bagajul de spital, e in masina ca nu stiu pe unde ma apuca.
Weekendul asta o sa fiu iar agitata ca botezam un baietel, dar de saptamana viitoare sper sa stau cumintica acasa, sa spal hainele la puradea si sa asez si patutul.
Am inceput sa am contractii din ce in ce mai dese, sunt nedureroase si daca ma intind imi cam trec. Pastilele le-am mai rarit, iau cand nu cedeaza burtica nici cu stat in pat.

Cam atat!

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput

Vaaai, Klu, am inceput sa plang..cat de frumos trebuie sa fie.. nici nu mai stiu ce sa zic..

Baby

36+ Natalia

Mergi la inceput