Gravidute prin FIV (47)
Raspunsuri - Pagina 20
Fragutza spune:
Hello, ladies!
Klu, masajul pt sfarcuri nu declanseaza contractii? Eu am tot evitat sa ma dau dar daca zici ca e ok, parca as incerca!
Am vorbit azi cu medicul meu si maine e foarte ocupat cu operatiile asa ca ma asteapta duminica la el. Eee, mai e o gramada de timp![]()
Baby
37+
Natalia
hepilica spune:
many_bani - bagajul nu l-am facut pt ca nu-mi trebuie. voi naste la medlife si acolo nu trebuie sa vii cu nimic de acasa. gasesti si periuta de dinti, si tampoane..., tot ce este necesar (inclusiv chilotii de unica folosinta).
imi voi lua doar gentuta cu cosmetice
.
am gasit adresa de unde fetele de pe forum au comandat INFACOL. eu nu am comandat inca pt ca am o prietena care a plecat "aiurea" prin EUROPA si am rugat-o pe ea sa caute. se intoarce la sfarsitul saptamanii viitoare. daca nu gaseste, voi comanda si eu in acelasi loc cu restul fetelor.
uite mai jos adresa:
http://www.anunt.net/anunt/vand+infacol
pupici
tuturor.
h.
35+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
bulinanico79 spune:
Eumada, Daria felicitari...bebe mancacios si sanatos va doresc si eu
Klu...dulcica foc mititica voastra.
Elenada super dragalasi piticii...cred ca iti umplu sufletul de fericire....nu?
Moni cum mai sunteti...
Despre noi ...nimic nou inca. Luni mergem la medic si poate daca este in dispozitia necesara bebe...aflam si care o sa fie culoarea noastra favorita in urmatorii cativa ani...roz sau bleu. Sanatosi sa fim ca am avut ceva emotii zilele trecute...m-am tot aplecat cu ceva treaba prin casa si la un moment dat m-a stafulgerat o durere atat de puternica in burtica incat nu am mai putut sa ma ridic. Am stat putin asa aplecata si mi-a trecut imediat, dar in ziua respectiva nici nu m-am mai miscat din pat. Doamne ajuta sa fie totul bine cu bebe.
ralucapaun eu stau prin preajma in stand by....dupa inca cateva mesaje ma incumet sa schimb capitolul...daca fac ceva gresit da-mi peste mana![]()
Nico
15+
Miramar spune:
Eumada, Daria felicitari pentru bebelusii vostrii.
Klu ai povestit atat de frumos! 

Noi maine facem 27 de saptm. si astfel intram in trim.3 Daca pana acum am fost taaare activa si energica, ditnr-o data incepand de sambata ma simt tare obosita, ametita si chiar imi vinne sa vomit cateodata - cel mai rau mi-a fost luni si astazi. Sper ca n-o duc asa tot trim.3, mai ales ca mai am inca 2 luni de venit la servici 
25+ 
bulinanico79 spune:
Azi am pacatuit..dupa ce m-am laudat la toata lumea ce bebelus cuminte avem noi care pofteste numai salate si fructe de sezon, nimic exotic sau spectaculos...serios, numai asta as manca...azi am ras o punga maaaare de chips. Am zis ca iau numai cateva ca imi era pofta dar pana nu am terminat punga nu am putut sa o las jos...offf
Nico
15+