Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 21
socrate spune:
DEci Doloress scoate tot aprozarul. Cleo e foarte draguta, a slabit mult, va zic eu ca nu am mai vazut-o doua saptamani transformarea e uimitoare.
Eu m-am ambitionat si am facut si eu azi prima sedinta de electrostimulare. So..sa vedem cum o sa pot ca momentan incerc tot ce pot pana luni ca dupa aia pot merge numai sambata.
Deci Cleo e slaba. Io galbena de invidie dar ma bucur pentru ea. Si ma bucur ca functioneaza acest tip de tratament.
chinabulina spune:
n-am apucat sa citesc si nici nu mai apuc azi. stiam insa ca e ziua lui Doloress si am intrat doar ca sa-i spun LA MULTI AAANIII!!!!! sa fii fericita, sa-ti dea Dumnezeu si de-acum inainte sanatate, minte si noroc si tot ce iti mai doresti! te pupam cu drag, eu si gogo 
georgiana,
de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange
Doloress spune:
Chinabulina multumesc! pupam si noi mami si gogo back! 
Anisia bine ati revenit acasa! Acomodare usoara!
Cleo 5 cm in talie?! Asta chiar ca e caz de dat cu aprozarul!
Imi pare bine pentru tine! Insa si la 150-200 de abdomene, mi se pare si normal. Bravo!
Socrate hai si tu cu cm in minus!
Laura poate nu e fimoza totusi. Al meu toata ziua se trage de putza. Cum se manifesta exact fimoza?
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
CamiM spune:
Salut!!
mai primiti si ratacitii??![]()
Fetelor tare dor mi-a fost de voi..v-am mai citit asa din umbra dar marturisesc sincer ca mi-e greu si acum sa scriu ca se tot rupe firul si nu stiu de unde sa o iau asa ca am hotarat sa o iau de unde pot.
Am ramas restanta si la urari asa ca din tot sufletul la multi ani pentru toti si toate care au sarbatorit ceva in ultimele luni.
Noi suntem bine am inceput scoala(am terminat semestrul de vara - o nebunie sa mergi inapoi la scoala cu doi copii mici si nici un ajutor) si acum lunea care vine incepe semestrul de toamna. Sper sa fie ceva mai relaxat programul ca nu mai merg la cursuri in fiecare zi.
Sofia si Sabina - gargaritele nebunatice cresc ceva de speriat, Sofia si-a dat drumul la limba si ma toaca marunt toata ziua iar Sabina.. sigur are un viitor stralucit ca saltimbanc(se catara pe tot - scaune ,mese, canapele, nu mai vorbesc de scari, jucarii, leagane, etc.) dar cel putin se inteleg bine(cea mai mare parte a timpului
) si sunt sanatoase.
no, nu stiu ce sa spun mai repede asa ca ma opresc aici va
cu drag pe toate si... buna dimineata!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
Reallaura spune:
Cami bine ai revenit, sper semestrul de toamna sa fie mai usor sa mai poti sa rasufli si tu pe forum ![]()
Doloress e o secretie albicioasa din cate am inteles. EL la un moment dat a avut o secretie, acum pare sa aiba iar 2 punctulete...
ofof. Problema e ca-si trage si pampersul de pe el sa pun mana, si prin haine pune mana...i-am facut de infectie urinara - ma gandeam ca l-o ustura la pipi, dar nu are
sunt pe aici. Calc un mare maldar de rufe. SPer sa nu se scoale, sa apuc sa termin.
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
cleo78 spune:
o
ca e dimineatza.
reallaura, si mara se trage de pampers. si si-l da jos....daca nu are body-ul capsat bine intre picioare. Are si ea fimoza? ![]()
camiM, welcome bec. Ia da si noua poze cu buburuzele tale minunate... Ce scoala faci?
fetelor, ieri fiica mea s-a trezit la 6 si a adormit la 22 30. M-a STORS ca pe o lamiie....nici bibe nu a mai vrut, nici iaurt.....
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Reallaura spune:
Cleo el isi baga mana in pampers sa apuce putza...asa isi da jos pampersul stiu eu ca MAra nu face asa!!!![]()
Ieri cu programul fietii ai mai dat jos un cm!!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
YLARI spune:
Neatza
Laura, of, lasa ca maine mergeti la doctor si lamuriti problema. Pupam pe Mirciulica.
Cami bine ai revenit! Imi pare rau ca ti-e greu, imi imaginez, pupam buburuzele.
Cleo felicitari ptr slabit (am uitat sa zic de aseara)
Alysh stai linistita ca nu esti grasa scumpa mea, pai daca vezi ce burta am eu, vorba reclamei, ma simt ca un balon...
Of eu sunt suparata ca aseara m-am certat cu Iuby... Lasa ca ne trece... ma rog, oarecum ne-am impacat inca de aseara, dar tot sun suparata, of, urat e cand arunci asa cuvinte, astea dor ca naiba... In fine uneori mi se pare ca n-avem minte, sincer... Cred ca asa si este.
O sa-i dau sa pape la fata si dupaia ies afara cu ea, n-am stare in casa...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png