Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Fetele multumesc de raspunsuri legat de piersica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andrada multumesc! nu pot vedea youtube de aici dar ma uit acasa

Cleo zi cat ai slabit ca mi-am pregatit rosiile! un kg ajunge sau sa iau tot aprozarul?

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

fetelor nascuram pe 6 da dupa o alarma falsa si un travaliu de cosmar al naibii col ...terminat cu o binecuvantata epidurala (doamne ce usurare nu am simtit nik nik nik)s a nascut printu KEVIN
cuminte ca sor sa pana acum
de pe 9 suntem acasa dar nu am reusit sa ma apropii de calculator decat un picu pic dimineatza am dat raportul la zmeurici si alt pic acu
dragul meu barbat ma tine numai in chefuri in fiecare zi am avut musafiri si mese intinse noroc ca nu le intindeam eu
copilul mare e gelos foc nici ca vrea sa l vada pe bb ;;;;;pe bunica sa o scoate afara din camera cand stam noi doua sau cu tas o care acu a devenit lumina okilor ei inainte nu l aprecia asa
pana duminica nu mai e nici un chef ..........sper asa ca o sa recuperez cu cititul
ma simt foarte bine usurata si sunt in cautare de programe de supravietuire singura cu doi bebei
mama pleaca pe 2O astept sugestii....
poop you all

Tudor ,Ale ,si 38+ KEVIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Anisiap, bine ati revenit! Pupici celor 3 crai , Tudor, Ale si Kevin.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Am pus cateva pozici noi incepand de aici: o puteti vedea pe Victoria cum isi spala fustita; da, am scapat si de spalat! si a invatat sa pape porumb!!!

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02?authkey=Gv1sRgCJedktmBiu_B7AE#5368749872646443058

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002
o puteti vedea pe Victoria cum isi spala fustita; da, am scapat si de spalat!
_

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Fetelor, ciclul meu e ciudat, a venit f putin si s-a oprit deocamdata.

Desiree, vad ca ai ajutor de nadejde, nu gluma. E o frumoasa Victoria!

Lilly, multam de incurajari!
Eu tare mult mi-as dori sa-mi spuna sotul meu ca sunt slaba. Dar departe de a fo asa, chiar daca ma mai apuca perioade de regim. Acum am renuntat la regim si bag in minme ca sparta.
El e grasan dar are niste pretentii de la mine sper sa vina o zi in care sa-mi spuna si el ca sunt slaba.....
Bravo tie, felicitari!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree ce frumos doarme Victoria!

Alysh esti o frumoasa, sotul tau e gelos!

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Desiree ce frumos doarme Victoria!

Alysh esti o frumoasa, sotul tau e gelos!

si io zic ca el e gelos. Ai juma din circumferintza lui , mai Alysh. Si daca zice ceva, ii zici ca sa sa slabeasca si el 10% din greutatea lui, ca si tu o sa dai tot atata ! ce mai.

Si pana la urma, !nu conteaza cum te vede el, conteaza cum te simti tu!!!! Esti sanatoasa? esti fericita?

Vrei sa ii scoatem print-uri de pe net cu obezitatea si infertilitatea la barbati? sa il arzi si tu unde il doare? ca pe mine tare m-a durut cand mi-a zis socrul ca mai am de slabit multe kile.. daca imi zicea sotul, boceam cateva zile...
sau da tv-u la 11 noaptea pe Travel& living. E o emisiune cu grasi (>100kile... ) si sa vaza ce e ala om gras.

doloress, scoate aprozarul. Am slabit in 2 sapt si 400 roni (aproape 100 euro) Cam asha:
- 1 kg (de la 55 la 54 kile pe cantaru meu de acasa)
-5 cm in talie (de la 82 la 77cm)
-2 cm pe fund (de la 96 la 94 cm)
si cel mai important, nu mai am abdomenul inferior lasat, fustitza aia de piele si slanina atarnand peste chiloti.

Deci io zic ca e bine - si asta cu 7 shedinte de electrostimulare, si ceva masaj(asta e doar pt sufletul meu & coloana mea, de relaxare....), am facut si 1 vacuum (masaj cu aparat de abosrbtie- mp-a invinetzit insa...dar relaxat pana la maduva neuronului din coloana), si 2 impachetari (cafea si alge). Dupa 2 shedinte, sotul mi-a zis ca... burtica mea nu mai e piftie. Deci am fermitate.
Am tinut si putin regim, doar pepene seara, si neshte abdomene, ca tot e la moda aici(cam 150-200 pe zi..)...

V-am zis ce mandra sunt de mine?

Edit: am vazut poze cu Victoria gospodina.
Si pupam pe anisiap, mamica de 3 pui! mult succes... nu stiu cum o fi cu 2....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Eu cred ca avem fimoza. Se tine intr-una de putza si parca are ceva acolo Am programare joi sa vedem...
Azi l-am plimbat cu tramvaiul. E disperat dupa tramvaie. Prima oara i-a fost frica de lume, de zgomot, eu stiu de ce. Am scapat in Unirea, sa ne vezi la cabinele de proba in parlamentari, care pe care. NU mi-am luat decat o pereche de pantaloni albi, dar salivam MAine as vrea sa mai dau o tura sa-i iau si lui cate ceva. Buna treaba cu tramvaiul asta, ma lasa exact la Unirea si ma aduce acasa.
L-am adus dormind, nu s-a sculat nici cand l-am sters de kk, facuse pe el

Socrate bine ai venit!!
Alysh esti prea frumoasa ca sa-ti faci probleme, scumpa mea! Asa e, cand intri intr-o pasa d-asta de mancare nu mai scapi usor
Mi-am luat test de sarcina, dar nu l-am facut inca, il fac inainte de prima programare la dentist. Cred ca e cam prea devreme sa iasa acu, muncim abia de 3 saptamani! Ooof si sper din tot sufletul sa ne sincronizam.
Cleo felicitari pentru slabit! Eu nu ma pricep la design web, gasisem o greseala de tehnoredactare dar ne mai dai tu linkul pentru asta la final, ok?
Fug la cele 50 de abdomene!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput