Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Buna fetele,

Pt mine azi Z1, , speram sa iiasa ceva , dar asta e, asteptam.

Am intrat in mod special pt iubita scumpa si dragutza :

[b]DOLORESS, sa-i urez LA MULTI ANI FERICITI, SA SE SIMTA MEREU LA FEL DE IMPLINITA SI FERICITA CA ACUM, SA AIBA PARTE DE O VIATZA FRUMOASA SI DE MULTA SANATATE! UN MARE PUPIC PT TINE SI BEBELE TAU FRUMOS!

Laurita, umblu si eu pe unde pot, azi am umblat prin Mall, maine am niste chestii de rezolvat, dar joi sunt libera ca pasarea cerului si SPER SA NU MAI INTERVINA NIMIC CA MA FAC DE RAs, SI SA NE VEDEM CA MA TOPESC DE DORUL VOSTRU

Ylari[/b], fii antena ca ma dau din Crangasi si vin si eu in clubul celor care vor sa-l terorizeze pe librar. Am si eu o limbaritza cand ma apuca

Vlady

1 Welcome, nici la noi n-a iesit nimic luna asta, dar perseveram, ok?
2 Vin si eu cu Eva joia viitoare in Pantelimon asa ca poate ne vedem in IOR
3 Te astept cu drag sa terorizam pe batranelul librar.

Pupici multi

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Alysh, Desiree multumesc!

Ylari nici al meu nu imita deloc. Daca face ceva, face din proprie initiativa deodata. De aceea mi-e greu sa zic ce face si ce nu face. Cand iau eu intitiativa si il intreb unde e usa, n-are o treaba. Cand vorbesc cu soacra-mea si zic trebuie sa inchid usa si nici nu-l bag in seama, atunci se duce la usa si incepe sa traga de ea. Deci are el multe in capsorul ala insa e foarte independent. Mie imi convine atitudinea asta a lui. Am fost o conformista toata viata si nu mi-a placut niciodata.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Alysh, Desiree multumesc!

Ylari nici al meu nu imita deloc. Daca face ceva, face din proprie initiativa deodata. De aceea mi-e greu sa zic ce face si ce nu face. Cand iau eu intitiativa si il intreb unde e usa, n-are o treaba. Cand vorbesc cu soacra-mea si zic trebuie sa inchid usa si nici nu-l bag in seama, atunci se duce la usa si incepe sa traga de ea. Deci are el multe in capsorul ala insa e foarte independent. Mie imi convine atitudinea asta a lui. Am fost o conformista toata viata si nu mi-a placut niciodata.

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Ah, nu, Eva daca o intreb unde e aia, unde-i ailalta stie, mi le arata, se uita in directia respectiva. Ii povesteam maica-mii ca tot vrea in camera la socramiu asa, aiurea si a venit la mama a luat-o de mana si a dus-o la usa camerei socrului meu. Doar ca nu prea vorbeste, ii spun cum fac toate alea, i le arat si pe strada, pe afara cand iesim, dar ea nu are nicio treaba sa imite animalutzele.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

La multi ani! Doloress. Sa fii sanatoasa, sa ai parte numai de impliniri si bucurii alaturi de Patrick.

Azi e ziua mea de forumeala
Ieri nu am reusit decat sa instalez softul de care am nevoie pe calc, si in rest nimic.Tare greu imi va fi sa-mi intru in ritm, si nu am cand printre facut mancare, spalat vase, plimbari pe-afara, jucat cu Julia, etc.
Si zilele astea am fost ocupata cu gasirea unui hotel in Corfu, pt ca acolo mergem peste mai putin de-o luna.Pe cand gasisesm un hotel frumos, nu mai erau locuri.Am ales alt hotel care e intr-o statiune super draguta, dar e cam departe de plaja, e in panta, etc.Dar nu-i nimic, vom face muschi carand-o pe Julia in brate si toate jucariile, piscinuta, etc

Multumesc fetelor pt aprecieri la adresa pozelor

Reallaura am slabit dar fara sa vreau, mancand putin ca nu aveam chef de mancare, iar sotul tot bombane ca ar trebui sa ma ingras, ca el m-a cunoscut mai grasa si cu .Acum is ca o scandura cu burta
De 2 ani nu ai mai avut CM? Wow...

Desiree e super bine Victoria.Pai cred ca e printre cei mai evoluati de pe-aici .
Julia vorbeste in chineza/japoneza/ebraica , si am descifrat doar mama(asta e si pt mine, si pt papa ), tati, nene, bobo (bobocul ei), bum-bum (masina).A zis o data "buni" si "acolo" si arata cu degetelul spre bunica Cred ca ar vorbi mai repede si mai clar daca ar fi toata ziua pe langa ea 10 persoane cum au fost cand am fost in Germania.In rest si Julia intelege f multe, si atunci cand ii spun "te rog du-te din bucatarie, te rog du-te pe hol, etc" ma asculta mai bine decat atunci cand nu-i spun te rog Si apropo de inteles si retinut, i-am aratat luna pe cer, si i-am spus o singura data uite luna, apoi am intrebat-o unde-i luna? si a stiut sa mi-o arate Daca ma supar ca trage de tastatura de exemplu si ridic putin tonul la ea se pune jos si incepe sa planga.
Si ea spune cam la tot ce vede "ba", "bo", "da" sau "ga" .
Face cu manuta semnul de pa, ne da degetelul sau fruntea sa o pupam cand ii cerem un pupic, face cu manuta peste buza si face brrrr, danseaza pe muzica, a inceput sa dea din manute cand incepe cantecul "Bate vantul frunzele" pt ca eu tot ii fac semne la cantecelul asta, stie unde-s ochii, nasul, gura, urechile,parul, burtica, buricul, piciorusele, manutele, degetelele si stie si care e degetul mare Si indeplineste comenzi de pune manutele pe cap, pune cuburile in cutie, baga formele la locul lor(doar de cateva zile a reusit sa bage formele, inainte nu reusea si se frustra rau ca nu intra) . Cand ii spun ca nu-i voie ceva, se opreste si se uita la mine, mai incearca o data, de 2 ori si daca sunt pe pozitie se indeparteaza de locul interzis.Cred ca mai face si ea multe, dar acum nu-mi mai amintesc.
In rest e un copil vesel care incearca sa ma faca sa rad prin sunete hazlii, isi pune paturica pe cap si-apoi si-o da jos, alearga prin casa sa o prind.

In ultima vreme nu mai vrea sa doarma ziua.Deabia in jur de 4-5 reusesc sa o conving sa adoarma, si uite-asa nu mai iesim afara decat dimineata ca nu mai ies dupa 7:30-8.
Ma duc s-o culc ca inca se agita pe-aici.

Revin....

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Danicris, Lily merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Am uitat sa spun ce mai face Julia: urla cand o pun la somn, de exemplu acuma .Dar nu pot sa o las fara sa doarma peste zi, nu?
As putea totusi sa incerc intr-o zi, dar parca vad ca pe la 6 va cadea jos de oboseala, se va trezi la 8:30 si va sta treaza pana la miezul noptii.

cleo pot sa vin cu criticile? Nu de alta dar eu is programatoare si aproape un an am avut un proiect legat de web accessibility ca mi-a iesit pe urechi, si dupa proiect gaseam cusururi la toate site-urile
Da' nu te superi pe mine, da?
1.este prea mult spatiu gol deasupra meniului.
2.sigla e prea mare
Daca ai rezolva 1 si 2 s-ar diminua mult scrollul paginii.
3.Pe cat posibil sa nu apara scroll orizontal(apare la pagina de contact) si nici vertical
4.De ce ai 2 meniuri? Si orizontal si vertical? Mai bine pune submeniuri la cel orizontal si elimina-l pe cel vertical.Ar fi mai evident asa.
5.Si preturile ar putea fi aranjate altfel sa fie mai citete
6. Sa verifici designul macar pe 2 broswere (firefox + IE)
7.Si niste poze nu ar strica, dar ai zis ca vei adauga, asa ca e ok partea asta.
8.Cam atat deocamdata , dar as mai gasi daca nu ma asteapta tona de vase din bucatarie.

Daca l-ai facut in notepad(asa am citit ca ti-a raspuns careva, dar eu am sarit postul tau), jos palaria.Asa am inceput si eu, si stiu ca e tare greu.

Alysh, Ylari nu au intrat zilele in sac Va veni si bb2 cu siguranta. Spor la lucru

Am fugit la treaba ca a adormit Julia.

Numai bine pana saptamana viitoare (sper sa ma abtin sa intru aici si sa si invat cate ceva).

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Victoria stie (am mai zis, oare?) unde-s ochii, urechile, nasul, genunchii, degetele de la picioare, funduletul (si mi le arata si cand o intreb in engleza si in spaniola). Gura nu stie unde e...
Seara ia o suzy si una o pune sub perna ei, sa o gaseasca mami noaptea, cand pierdem una. Totul in casa (si afara in curte) trebuie sa fie la locul lor! Daca vede ceva in alt loc decat stia ea ca tre sa fie, ia lucrul respectiv si il pune unde l-a vazut prima oara. De ex. am venit acasa si mi-am lasat papucii in fata usii si nu a vrut sa intre in casa (s-a pus pe un urlaaaaaaat cand am luat-o de manuta pana am lasat-o) si mi-a pus papucii la locul lor, pe 'sertar' (?) langa ceilalti papuci. Io v-am mai zis ca fiica-mea imi tot da peste nas cu ordinea... probabil peste vreo 10 ani nu o sa ma mai lase sa fac curatenie, ca nu fac bine (dupa standardele ei) si o sa faca ea. Eu sper din toata inima sa nu se schimbe si sa ramana asa organizata.
Daca-mi mai amintesc mai scriu. Pana atunci, va multumesc ca impartasiti cu noi experientele M&M.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Lily eu nu stiu ce-am sa ma fac cu somnul lui. Numai cu soacra-mea doarme frumusel la pranz, cu mine numai seara. Ziua vrea joaca, ma trage de nas, de urechi, rade, face tumbe prin pat Cu soacra-mea doarme si dimineata si dupa-amiaza.

Desiree wow! si eu care credeam ca ordine se invata, cred ca e in temperamentul nostru pana la urma, asa ne nastem. Al meu sot e maniac cu ordinea. Tot asa cum prevezi tu, nu ma lasa sa fac nimic prin casa, nu din cauza sa ma menajeze, ci pentru ca i se pare ca eu nu fac ca lumea. Pe mine nu ma deranjeaza deloc, eu sunt maestra in dezordine. Insa soacra-mea face soc. O ia ca pe un afront personal, se enerveaza, se cearta cu el. Eu ma uit si mor de ras de ei doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lilly, sarutmana de sfaturi, lucrez cu notepadu, dar am luat template de pe net asha ca nu prea pot muta meniul ca e cu .jpg ca background- si ar trebui sa modific jpg-ul... si asta o sa o fac cand fur un photoshop de pe dc++ .
Tu zici ca scroll-eaza contact.html? ce rezolutie ai la calc? ca mie nici pe ie nici pe FF nu imi scroleaza....

la preturi umblu, tabelez, io acolo l-am copy paste repede sa fie ceva - e pe lista TODO
si la meniul lateral o sa fac mici/mari modificari, cu directionari catre anumite chestii care mi se par mie interesante.
pozele acu is available- din pacate free space-u e limitat asha ca le-am micsorat

la greselile gramaticale, mi le scuipa MissParker - becose acolo informatiile o parte is furate de la concurentza, o parte din ce povesteste dr-itza, cat is electrostimulata cu electrosocuri, si cat pricep si cat imi aduc aminte...

si sa stii ca si fiica mea nu doarme ziua. De 4 zile. Cred ca somnu de amiaza a ramas la Breaza, la Sara lui Alina anto sau la verisoara noastra

cat despre ordine si disciplina, nu stiu cat se moshteneshte, cat se copie.... adica astia mici sunt ca nishte bureti, iau ce vad ca o normalitate, si imita imediat- invatza imediat. Asha ca nicio mama ordonata nu ii va fi greu copilului sa ii explice ca seara jucariile se pun la loc. Mie insa imi va fi UN EFORT TITANIC pana o sa o conving . Si probabil se si transmite in firea omului- de a avea tot ce are nevoie acolo...

v-am zis ca am slabit? Sa va zic cati cm de pe burta imi lipsesc? nu va zic. Va zice Noemi

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Dollores Multa sanatate si fericire alaturi de sotul si puiutzul vostru!

La multi ani cu sanatate si bucurie!!!!!!!!!!!
o mica dedicatie http://www.youtube.com/watch?v=OxY0ViA3DjY

Mergi la inceput