Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna dimi fetelor
Oh ce bine ca a reinceput activitatea M-am plictisit teribil zilele astea.
Laura, da soacra mea a stat doar 2 zile, m-a ajutat f mult, ce sa mai, super bine m-am simtit, asa am indraznit sa o chem si pe colega sa ma vopseasca. M-am facut diva la loc
Iulia merci Cu bebe... nimic luna asta, mi-au venit uratzii pe 6.
Cu terenul ne miscam destul de greu, abia astept sa il vindem sa demaram cu creditul sa ma vad si io la casa mea.

Adriana, eu nu sunt sigura ca ti-as da cel mai bun sfat ptr ca eu sunt foarte temperamentala si actionez sub impulsul de moment (foarte rau, stiu) Asa ca eu as fi luat-o pe Lara de acolo fara discutie... dar vezi nu m-as fi gandit ca poate o sa-i fie greu sa se acomodeze in alta parte, etc... Greu, greu... eu acum invat sa fiu mamica...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

Bun venit pe lume Kevin sa-ti fie copilaria senina si viata usoara si fericita!!! Sa te bucuri impreuna cu toti ai tai in fiecare moment al vietii!
........................
Nu dau sfaturi, ca nu isi au sensul. Spun doar ca sa mi se fi intamplat mie indiferent ce...reclamatie faceam si nici nu imi mutam copilul de la cresa/gradinita aia. Aici asa ceva nu se face! Fac reclamatie daca nu imi convine si responsabilul e tras la raspundere, si daca e necesar si sefii responsabilului dar NU, NU mi se muta copilul din locul lui, iar daca incep sa se poarte cu el nu stiu cum, se numeste discriminare si extrem de usor pot fi penalizati, amendati, inchisi.

E inadmisbil sa uiti sa verifici un geam periculos! Nici nu le trebuie gratii, plase din alea de aluminiu impotriva insectelor sunt suficiente daca sunt bine facute!
............................
Uikend fain, intalnire destul de scurta cu Simonix & comp. foarte faina intalnirea. Buey, mie mi-a placut foarte, foarte mult de tanti soacra lui Simonixul si lu' al meu de nenea socru lu' Simonixu. Eu cu dansul nu am avut enorm de multe tangente! Cateva poze de-ale lunii plus cateva putine din uikend sunt de vazut aici. Scuzati calitatea lor, pozele sunt facute de mama si setarile aparatului ei erau cam ciudate. Sunt pe-acolo poze cu rochita albastra de la Vianne (MULTUMIM!) din ziua in care a fost primita, cand e Lorelei cocotata pe masa, si apoi de sambata cand ne-am imbracat frumos sa impresionam Robertel si pe el il interesau fetele de la masa vecina . Noua ne place foarte mult rochita si palariuta (sambata am avut-o cu noi dar a fost umbra mult nu prea avea sens sa o punem) asa ca le ducem cu noi si in concediu sa impresionam si austrieci .

Gata ma retrag al lucru ca am o multime de terminat pana joi. Vineri nu mai vin la munca si apoi mergem in concediu si fix in lunea de duap concediu am ultra sedinta asa ca tre sa las totul pregatit.

O saptamana frumoasa,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Reallaura inca nu ne-am mutat ca mai avem de facut cate ceva gen usi, aragaz, perdele, galerii...In week-end ne ducem acolo si ramanem peste noapte motiv pt care a trebuit sa cumparam un patut sa avem si acolo. Moama ce pofta nebuna mi-ai facut de Transfagarasan. Pt mine Transfagarasanu e un adevarat mit. Eu cu sotzul meu am fost colegi de banca in liceu dar nu aveam ochi unul pt celalat. Dupa 8 ani ne-am reintalnit si pac s-a aprins scanteia. Iar dupa ce ne-am casatorit ii tot reprosam ca in clasa a 10 a mi-a promis ca dupa ce isi ia carnetul mergem pe Transfagarasan si intr-un final la un an si ..dupa casatorie m-a dus. A fost superb, ceva de vis, drept dovada sta Tiberiu, pt ca acolo l-am conceput.

Alina, Cleo abia astept sa vad pozele!!!
Adriana nu stiu ce sa iti zic dar daca educatoarea respectiva a fost sanctionata si a realizat la ce a dus neglijenta ei si daca gradinitza pune gratii la geam (pt ca inainte de educatoare tot conducerea e devina ca nu a prevazut grilajele), macar stii ca tot ai rezolvat ceva. Ideea e ca toate gradinitzele ar trebui sa aiba grilaje nu sa astepte sa se produca asa un eveniment nefericit. Ma bucur mult ca Lara e bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ylari ma bucurca te-ai inteles cu soacra
uite ca pana la urma se mai aplaneaza conflictele..eu sunt pentru o atitudine impaciuitoare...
Adriana grea dilema intr-adevar. Important e ca Lara e mai bine. Cu reclamatia, eu zic ca nu au nici un motiv sa se poarte discriminatoriu, cu atat mai mult vor fi cu grija pentru ea!
Esme e superba costumatia de la Vianne absolut un deliciu cu fluturii aplicati pe borul palariei si pe cordon TAre mai e talentata! SI puicii tale ii sta de vis. L-am vazut si pe Robertcik de Simonix cu cum ne face pa cu manuta... si Mirci face la fel, dar dupa ce pers respectiva a plecat il apuca isteria: "paaa, paaaa, paaaa"
Andrada ce poveste frumoasa aveti voi... si noi am fost colegi de liceu, de clasa si cu Sis si sotul ei, am spus mai demult aici...suntem impreuna din clasa a X-a. Spor la lucru cu casa

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi-am luat ieri un epilator Braun la care i se face reclama in ultima vreme la TV si aici pe DC. Inca nu l-am folosit, e din cel care functioneaza si sub apa. Mai are cineva?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna fete dragi si scumpe!

Gata, ne-am intors pe meleagurile natale.
A fost super cu ai mei la mare. am stat la Amfiteatru in neptun, au fost valuri mari.
Eu m-am destrabalat pur si simplu, m-am simtit atat de bine cu ei incat am mancat in disperare numai spaghetele carbonara super bine facute pe terasa la mimoza, pizza, cartofi prajiti cu friptane si bere la greu. Hmmm, mi-e groaza sa ma cantaresc.
A venit si Stef in week-end am facut seri romantice, Vlad a ramas cu mama, a fost tare bine.
Vlad a facut febra in penultima seara si asta ne-a cam dat peste cap, sunt nedormita dar ma recuperez eu.

Sa vad cum ma recuperez cu kg.

Astept sa-mi vina CM, ma doare burta de cateva zile, azi ar fi ziua oficiala pt apartitia lor, dar m-a tot incercat mi-era teama sa nu vina la mare.
Am si o stare nasoala.

Ma bag sa citesc din urma, am vazut ca a nascut si Anisiap , deci le mai felicit o data pe fete si astept poze: Anisiap, Alex Sara, felicitari! sa va traiasca bebelusii sanatosi si sa creasca frumos!

In rest fetele cu testele, care-i treaba? Simo, LAurita?

ma duc sa ma uit la pozici, ca am vazut ca s-au tot pus, nu gasesc insa link-ul pus de LAURITA.

pup si revin

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Reallaura nu stiam de povestea voastra ... ce sa zic povestea voastra e de 2000 de ori mai frumoasa. Si tu si sora ta sa va cunoasteti sotii din liceu si din aceeasi clasa! FFF frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Mi-am luat ieri un epilator Braun la care i se face reclama in ultima vreme la TV si aici pe DC. Inca nu l-am folosit, e din cel care functioneaza si sub apa. Mai are cineva?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Alaturi de SEBI

Eu sper sa-l castig la concurs Drept ptr care sunt neepilata, bleah...
Sa il stapanesti sanatoasa Gabitza!!! Eu am din prima generatie, e vechi antic si de demult dar functioneaza super bine.

Laurita, Andrada, Simo ce povesti frumoase aveti voi cu sotzii vostri... io l-am cautat pe asta al meu de mi-a venit acru, se ascundea bine de tot si dupa ce am renuntat sa cred ca exista, pac, a aparut mandrul! Pe messenger, e amic cu o prietena foarte buna de-a mea. Ca sa vezi, chiar ieri ma gandeam la asta, ce chestie...

Alysh, bine ai revenit, mie mi-a iesit doar o liniutza, au venit si uratzii, dar continuam sa incercam, am vedea noi...

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hello fetele,

Ne-am intors si noi din munti. O sa incerc sa pun si poze mai tarziu. A fost bine, aer curat, a cam, plouat, dar prietenii la care am fost aveau un mega-living (cred ca era cat apart. nostru) si copilasi s-au jucat, s-au fugarit. Ne-am intors usor cacaciosi, o fi vreun virusel ceva, nu stiu ce o fi, initial avea fetita, a doua zi amandoi, a treia zi le-a trecut si azi noapte l-am gasit pe Robert intre noi, dormind in fund, cacacit pana in gat si cearsaful de sub el. a mai facut dimineata de 2 ori si pana acum nimic. Bag biotics, am un medicament antidiareic, a papat si el prima dat in viata lapte (fara lactoza) cu orez si cand se trezeste are supa cu perisoare. Ca el nu pupa orez inainte, ca era ne-cacacios.

Am vazut poze cu copilasi superbi, unul si unul, se stie ce copii sunt la odiseea asta, am vazut ca Andreap si amintit de noi , Andreutza cealalta ne-a dat vestea minunata despre sosirea lui Kevin Bine ai venit scumpete mica!

Adriana parerea mea e sa lasi fata acolo, dar sa faci "lacrimatie". O singura mentiune, ca zicea Esme de plasele de insecte, Doamne fereste... nu stiu la voi, dar in Romania nu sunt asa safe. Vazusem la stiri cum un bunic si o bunica se chinuiau sa dea nepoate un medicament, au dus-o in dreptul geamului deschis sa-i distraga atentia iar micuta s-a smucit si a sarit din bratele bunicului, da, prin plasa de insecte. O tragedie. la noi in familie, e un mare NO-NO sa-l lasam prin zona geamului doar cu plasa. Nu stii ce -i trece prin cap.
Oricum, Adriana nu are sens sa fie supusa la schimbari Lara, nu ea a gresit, deci de ce sa fie pedepsita? Si sunt sigura ca n-au aia curaj s-o trateze altfel.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ma pun pe vazut poze.

ALDAESME vazut pozele cu frumuseata blonda cu ochi albastri !
superba rochia de la Vianne.

ALEX SARA felicitari,sa creasca mare si sanatoasa Dariuta !

ANISIAP felicitari,sa fie sanatos si mancacios !

REALLAURA supeeerbe pozele !!!!!!peisaje minunate si tu frumoasa !

LILY79 am vazut si pozele voastre din Germania,sunteti o familie reusita!

DESIREE chiar ca are niste ochi superbi Victoria !

ANDRADA am vazut tunsuliciul !!!ii sta bine.

GABItA si voi v-ati tunsulic !ce baieti frumosi ai !

va pupacesc !

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput