Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Da cleo, io sunt consternata!!!
Haideti fetelor pe forum, la mica barfa, la o poveste, haideti ca mi-e dor de voi...........

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am fost in Feeria si in mall de dimineata, aici la noi in Baneasa. La Carrefour este lichidare de stocuri la chestiile de vara si reduceri la reduceri, am luat copiilor niste produse de la Tex la preturi incredibile. Am dat 29 ron cu totul pe o sacosica de haine: 2 pijamale, un tricou si 3 maieuri pentru Andrei si o salopeta si un tricou pentru Raducu.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

pe toate care ne-ati fluturat agitatele si ne-ati felicitat.Noi suntem bine,dupa emotiile date de bebelina la nastere,am sa revin si cu povestea.si cu pozici,dar suntem campati la mosie si mi-e jena sa stau pi net prea mult.Dariuta e o fomista fara pereche,deocamdata cumintica si nu prea,dar speram in mai bine.V-am pupicit pe toate fara exceptie si sper sa revn cat mai curand.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

BUna fetele
Bine v-am gasit
cam slabuta miscarea pe aici
Andrada ce dulce e tunsuliciul tau, si ce vad eu acolo...v-ati mutat la casuta noua??? sau doar asa ati adus patutul luI Tiberiu??
Lily superba Julia ce mare e si ce de lume in jurul ei, iar tu ai slabit ff tare! SI eu vreau sa ma apuc de engleza si calculator
Gabitzule dulce tare Raducu cum doarme, asa il mai prind si eu pe Mirciu, imi place sa-l pozez dormind!!
Ylarifelicitari de vopsea. Sper ca sederea soacrei a fost scurta
Danicris naspa faza cu socratu, ce urat din partea lui!
Cleo, Alina-Anto sa va fie de bine intalneala, asteptam pozici
Doloress wow, prin cate treci pentru sala!!! otul tau se simte mai bine cu urechea?? sanatate multa!
Noi am fost la munte pana la urma, la Balea lac si in Brasov, am prins o vreme extraordinara, ma duc sa selectez niste poze sa va pun

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am intrat sa felicit proaspetele mamici Alex@Sara si Anisiap si sa le doresc bebelusilor Daria-Ioana si Kevin sa fie sanatosi.

M-am intalnit ieri cu cleo aici, la Breaza intr-un parculet foarte dragut.(o sa puna ea poze) Mara ii seamana foarte bine, e cumintica, si foarte foarte dragalasa si scumpa! Imi pare rau ca au stat asa putin in parc si n-am avut prea mult timp sa vorbesc cu Cleo. Fetelor, Cleo e slaba slaba slaba!!!
Insa am aflat de intamplarea nefericita a fetitei Adrianei, Lara. Nu pot sa spun decat INCREDIBIL Bine ca totul e bine acum, dar e strigator la cer ca se poate intampla asa ceva inr-o gradinita particulara din Buc..

Miercuri ne-am vazut si cu Iasminuta si parintii ei. Incerc sa descarc pozele maine si sa pun cateva sa le vedeti. Si Sara si Iasmina au parul cret , iar de la spate nu stii sa le deosebesti. Tare dragute amandoua!

Mi-e tare dor de Lori si de Gabi

Va pup! Noapte buna!
Sa aveti o saptamana minunata!!

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

BUna fetele
Bine v-am gasit
cam slabuta miscarea pe aici
Andrada ce dulce e tunsuliciul tau, si ce vad eu acolo...v-ati mutat la casuta noua??? sau doar asa ati adus patutul luI Tiberiu??
Lily superba Julia ce mare e si ce de lume in jurul ei, iar tu ai slabit ff tare! SI eu vreau sa ma apuc de engleza si calculator
Gabitzule dulce tare Raducu cum doarme, asa il mai prind si eu pe Mirciu, imi place sa-l pozez dormind!!
Ylarifelicitari de vopsea. Sper ca sederea soacrei a fost scurta
Danicris naspa faza cu socratu, ce urat din partea lui!
Cleo, Alina-Anto sa va fie de bine intalneala, asteptam pozici
Doloress wow, prin cate treci pentru sala!!! otul tau se simte mai bine cu urechea?? sanatate multa!
Noi am fost la munte pana la urma, la Balea lac si in Brasov, am prins o vreme extraordinara, ma duc sa selectez niste poze sa va pun

Laurita, bine-ati venit!
De ce n-ai dat un tel ca poate ne vedeam si noi..Daca tot ati fost "in zona"..Next time!

Mami fericita de Sara-Maria (9-mai-2008)
Scortisoara Sara
Scortisoara Sara-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna seara fetelor. sunt cam rupta de somn, dar trebuie sa fac niste dvd-uri si n-am decat sa stau. am zis sa intru sa vad ce mai faceti, vad ca avem vesti bune de la alex@sara felicitari inca odata mamica curajoasa cleo citisem intr-un timp ca faci site-ul ala doar in notepad?!? GOD esti eroul meu (si l-am si vazut, arata bine) pai eu fara dreamweaver eram terminata felicitari! ai mai facut progrese? te lasa Mara? cum mai esti cu pap-ul? ylari ce ai mai facut cu ?!? merge treaba? imi pare rau sa aud de mami tau citisem acum cateva zile cate ceva dar n-am apucat sa scriu. te pup dulce...ce mai era de zis?!? hmmm..nu mai stiu. ah! am vazut ca a revenit monik sa va fie de bine concediul! si daca mai treci pe la Vl sa dai un tzrrr. si poze, poze, le vreau si eu

nb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Alina_Anto eram fara Mircea, altfel m-ar fi tentat, de cand vreau sa ne cunoastem DAr nu e timpul pierdut. POate mancam si noi un chinez la terasa cand se intorc toate fetele din concediu
Alex&Sara felciitari si sa fiti sanatosi sa va faceti mari repede!! Asteptam detalii si poze!

Va pun si eu poze pentru cine are dor de munte AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata tuturor!

Fetelor, eu/noi suntem intr-o mare dilema

Lara e bine, merge un pic mai greu, da face miscari complexe, fara dureri, e clar ca nu are nimic rupt, e inca durere ramasa de la cazatura.

Vineri ne-am intalnit si cu cei de la gradi (fara directoare, care e in concediu). Educatoarea Larei, care ii tine locul directoarei, ne-a explicat situatia, au zis ca au trimis-o acasa pe educatoarea care in mom. accidentului era cu copiii si nu a verificat fereastra, si au promis ca vor pune gratii la toate ferestrele.

Sotul mai are cateva cereri, ce vor trebui discutate cu directoarea - si Lara ramane aici -- eu una as vrea totusi sa facem o plangere, insa daca o luam pe drumul asta, Lara va trebui mutata la alta gradi, fiecare schimbare e neplacuta, colegi noi, educatoare noi- - aici la gradi are deja prieteni, le place pe educatoare/bucatar etc.

Chiar nu stim ce sa facem???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Adriana, mi-e greu sa-ti spun ce as face in locul tau, chiar nu stiu.
Daca o mutati la alta gradinita ar trebui sa fie tot una de limba germana, nu? Aveti una mai aproape, pe la manastirea Casin.

Daca ramane acolo...parca nu-ti vine sa mai faci nici o reclamatie...si dupa ce ati trecut prin atatea spaime...of, grea dilema.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput