Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)
Raspunsuri - Pagina 9
Iulika29 spune:
Fetelor noapte bunå..Så visati frumos
Vå multumesc ca va ganditi la mine..
Pana mai se trezeste cineva sau poate mai apare cineva in tura de noapte ma duc la un dusulet scurt si så prestez masajul(cu optimism) si ma mut in pat dar nu ma culc sunt aici..
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, cea mai fericitå 36+cu Bruce Nicholas
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut ..... mama mi-a spus ca o sa fie un luptator, ca inseamna ca da din coate sa-si croiasca un drum in viata . ...... la fiecare miscare de genul de parca ar fi cel mai important eveniment din viata |
Cea mai fericita 34 + cu
lutoniana spune:
ma retrag si eu si revin pe la 3...4...nu-i bai
o noapte usoara si fara amorteli si ne auzim la cafea
Cea mai fericita 34 + cu
daciana.ilie spune:
si eu mai sunt si daca nu va e cu suparare desert si eu sacul cu suparare pt ca sunt intr-o situatie super ciudata, parca e fara iesire .. si sunt convinsa ca se datoreaza in mare parte faptului ca sunt in romania ... oare de ce l-am ascultat pe sotz ...acu eram gata emigrata ...;
blanosul meu alb are crize de epilepsie cam de un an ..ea are in jur de 8 ani si o am de cand era un puricos mic... de fapt ... cauza acestor crize nu o putem investiga din cauza ca nu exista in romania un rmn pt animalutze... in fine .. de un an o chinuim si pe ea si ea pe noi si incercam sa tinem crizele sub control .. cu fenobarbital... e pe incercate si doza si cat ii dai si cat faci pauza etc ...
si acu problema ... fenobarbitalul e un medicament prescris sub nush ce reteta speciala pt ca nush cum s-ar putea folosi sub forma de drog sau asa ceva .. asa ca mi-l poate prescrie doar un medic uman; medici care se uita la mine ca la felul 14 cand le explic pt ce-mi tb si ma duc inapoi la medicul veterinar si-i zic sa incercam solutii naturiste (pe baza de extract de valeriana, si el imi zice ca pisicile in special au reactii ciudate de la valeriana si ca singura solutie este fenobarbitalul dar ca ei nu mi-l pot prescrie si ca nici nu exista un medicament similar, special pt animalutze) si uite asa .. eu mai am doar doza de maine si-mi vine sa urlu ca ea la 3 zile fara medicatie imi face crize si e vai de capul ei slabuzta si amarata ..si uite ..ma simt neputiincioasa si ..fara iesire..de-mi vine sa emigrez maine sau sa scot sa-i hacuiesc pe toti ...
si am ajuns azi din disperare sa caut pe net ... poate se vinde la negru cumva ....
daci
33+ Darius Alexandru
Iulika29 spune:
da se pare ca tura de noapte doarme..Atunci inchid si eu si ma mai uit putin la tv si ma culc..Maine avem program de gratar la noi..Asa ca tot pe seara voi intra asta daca nu apuc så intru putin dimineata inainte så vina mosanfirii..
Vå pup dulce
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui daciana.ilie si eu mai sunt si daca nu va e cu suparare desert si eu sacul cu suparare pt ca sunt intr-o situatie super ciudata, parca e fara iesire .. si sunt convinsa ca se datoreaza in mare parte faptului ca sunt in romania ... oare de ce l-am ascultat pe sotz ...acu eram gata emigrata ...; blanosul meu alb are crize de epilepsie cam de un an ..ea are in jur de 8 ani si o am de cand era un puricos mic... de fapt ... cauza acestor crize nu o putem investiga din cauza ca nu exista in romania un rmn pt animalutze... in fine .. de un an o chinuim si pe ea si ea pe noi si incercam sa tinem crizele sub control .. cu fenobarbital... e pe incercate si doza si cat ii dai si cat faci pauza etc ... si acu problema ... fenobarbitalul e un medicament prescris sub nush ce reteta speciala pt ca nush cum s-ar putea folosi sub forma de drog sau asa ceva .. asa ca mi-l poate prescrie doar un medic uman; medici care se uita la mine ca la felul 14 cand le explic pt ce-mi tb si ma duc inapoi la medicul veterinar si-i zic sa incercam solutii naturiste (pe baza de extract de valeriana, si el imi zice ca pisicile in special au reactii ciudate de la valeriana si ca singura solutie este fenobarbitalul dar ca ei nu mi-l pot prescrie si ca nici nu exista un medicament similar, special pt animalutze) si uite asa .. eu mai am doar doza de maine si-mi vine sa urlu ca ea la 3 zile fara medicatie imi face crize si e vai de capul ei slabuzta si amarata ..si uite ..ma simt neputiincioasa si ..fara iesire..de-mi vine sa emigrez maine sau sa scot sa-i hacuiesc pe toti ... si am ajuns azi din disperare sa caut pe net ... poate se vinde la negru cumva .... daci 33+ Darius Alexandru |
Imi pare foarte rau de ce se intamplå cu blanosul tau dar nu stiu ce så zic ..eu nici nu stiam ca ele pot avea si criza de epilepsie...Sper så poti gasi medicamentul acela de care nu am auzit niciodatå..
lutoniana spune:
daci imi pare rau de animalutul tau ....insa apar maine fetele sa-ti spuna ce si cum ca eu sunt total paralela.....abia am grija de mine .....
Poate gasesti ceva medicamente pe net....teoretic ar trebui sa fie
iulika distractie faina maine...ai facut ce-ai facut si iar te-ai lipit de ceva de mancare
Acum chiar ma intind ca Bebitza isi scoate toate alea prin laterala mea dreapta
Pe maine fetelor
Cea mai fericita 34 + cu
daciana.ilie spune:
mi-au dat lacrimile de furie amestecata cu neputiinta si nu vreau sa va amarasc sufletul si voua asa ca iertati-ma , sunt doar descurajata
ma ajuta d-zeu cumva, ca pana acum m-a tot ajutat
daci
33+ Darius Alexandru
lutoniana spune:
citat din mesajul lui daciana.ilie mi-au dat lacrimile de furie amestecata cu neputiinta si nu vreau sa va amarasc sufletul si voua asa ca iertati-ma , sunt doar descurajata ma ajuta d-zeu cumva, ca pana acum m-a tot ajutat daci 33+ Darius Alexandru |
nu trebuie sa te scuzi...spune tot aici la fete ca asa cum am mai spus si alta data nu suntem chiar atat de sensibile si create din portelan....
Si mai mult decat atat poate gasesti aici o solutie, o idee....nu ai de unde sa stii.
Hai nu mai plange ....
Cea mai fericita 34 + cu
daciana.ilie spune:
noapte buna
incerc sa gasesc si eu ceva la tv sa ma ia somnul
cya pe maine
daci
33+ Darius Alexandru