Burtici fericite de septembrie-octombrie (132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Si eu eram pe aici, dar tot citeam din urma...abia acum reusesc sa si scriu ceva..

Ma bucur mult,SABINA, pt Lisa mica si dulce ca papa singurica si e foarte bine si sanatoasa. La fel si pt Mimika...cu cei doi ingerasi dulci si proaspeti...

La un moment dat, vedeam ca fetele isi faceau probl legate de mare si apa. Eu n-am avut nici un fel de probl la 33 sapt in mare....decat o maaaare fericire pt ca sunt obsedata de apa si traiesc senzatii unice de fiecare data(de oricat de multe ori as merge la mare intr-o vara).

Maine tre sa merg la hematologie sa fac iar titrul de anticorpi pt rh-ul meu negativ. Sper ca e ultima data si sper sa fie la fel de absenti ca intotdeauna. Abia astept urmatoarea echo...nu mai am rabdare...am fost la 31 sapt si abia la 37 ma mai asteapta, pt ca zice ca nu are nici un motiv sa ma cheme mai devreme.:( Iar yo tre sa astept, ce sa fac.

AAaaa..si astazi am cumparat primii pampersi...ceea ce mi se pare un eveniment, sincer! E dovada cea mai clara de apropiere a momentului!!!

Andrutza 34 + Sophie,bebelusa mea iubita

gogosica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Bun gasit, de la mare de data asta.
Sunt ca cucuveaua cacofonica pe forum la ora asta, in loc sa trag cu porcu' si maine sa stau in apa, dar nu vreau sa patesc iar ca sapt trecuta cand am avut de citit 6 capitole din urma sau mai multe....
Si zic si eu din ce am tinut minte

Monica - eu n-o stiu pe Biaz, dar sper ca e la Vatra Dornei in vacanta si nu pentru nascut acolo .
Ceai inghetat? Chiar asa? ca acum vreo 2 ore baleam la una, bine ca n-am incercat...

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan
Monis5,Andrecluj...?Dar ce are daca vom fi cu bebeii in brate,un mesaj acolo cred ca se poate transimte...

Mihaela 35+ cu baby Joshua

Techila, la multi ani fericiti tatalui tau... desi e trecut de 12...

Lutoniana - fain tare ce ai scris despre bebe
raluk16 - eu nu prea stiu cum merg treburile 'la stat' (stiu doar ca 'ei' se cred stat in stat) insa un lucru la indemana este o cerere scrisa si inregistrata cu nr de intrare, la care trebuie sa-ti raspunda: fie iti dau banutzii, fie iti motiveaza refuzul in scris si in ce temei. daca ai raspuns scris negativ, atunci e de vazut cum poate fi continuat... (eu chiar consider ca am un handicap ca nu stiu cum merg lucrurile in institutiile bugetare)

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Si eu imi fac griji cu cine voi iesi in parc, cunosc foarte putine mamici care stau in zona. Dar am auzit fetele ca se intalnesc in moghioros, deci mai e o speranta .

Monis indraznesc sa te intreb de experienta cu Parvu?

29+ cu

Mmmm nici eu nu stiu cu cine ma duc in parc... si nici in ce parc - zici ca stau intre 10 parcuri.
Parvu... ohhhh Parvuuuu... o minune de doctor. O minune de doctor acum 5 ani din pacate. Ma duceam la el de mult, insa aparent a devenit mult prea celebru ca sa mai aiba timp sa existe si sa fie uman cum il stiam eu. Imi place in continuare de el si cred ca este un f bun profesionist, insa l-am parasit in sarcina pentru ca nu vroiam sa ajung la marginea "calului balan" si intre 2 contractii sa ma intrebe Parvu cine sunt si de unde am venit... Cel mai mult de asta am plecat, ca vesnic ma lua ca si cum eram la prima consultatie si in primul trimestru numai eu stiu de cate ori am fost la el la clinica si in garda la Elias... a si pentru ca intr-un episod de sangerare l-am sunat in disperare si a avut telefonul inchis 2 zile . N-am asteptat sa si-l deschida si m-am carat la Filantropia cu sacosa de analize - ocazie cu care am fugit si de Elias ca si de spital mi-era groaza de cum poate sa arate. Tu esti la el in urmarire?

Daciana - imi pare tare rau de catel... eu nu sunt in Buc acum, sper sa poti rezolva macar pentru moment... cand ma intorc incerc sa vb cu ce doctori stiu mai indeaproape sa vad daca putem lua ceva..... imi pare tare rau...

monis 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata, fetelor!
Nu pot sa cred ce insomnii aveti... eu la 10-hai 10 jumate seara sunt gata!!
Am fost ieri la donat sange, si dupa 2 luni de luat calciu si fier, alternativ, ghici ce mi-a iesit mic la analize: calciul si fierul...In rest totul pare ok, la urina in sfarsit nu mi-au mai iesit leucocite in urina...
Mai trebuie sa merg dupa 15 august sa fac analiza cu anticorpii de rh si cred ca sunt cam gata cu analizele....sper
Bebele meu avea 1412 grame la 29 de saptamani si dr a zis ca e ok asa. Oricum, o prietena mi-a "urat" sa fac un bebe de 4,2 kg ...cand a auzit ca vreau sa nasc natural...
Cand am dat ieri sange, era o tipa venita la maternitate sa nasca...si avea o priivire ...nu l-au lasat pe sotul ei sa intre acolo, erau 2 asistente care au bagat-o intr-o camera, i-au dat vestita camasa de noapte, si can au iesit, ea cu burta mare, cu geanta dupa ea, se uita pierduta in urma dupa sotz...mi-a dat o senzatie asa de proasta...sper ca al meu sa se descurce si sa se bage sa stea cat mai mult cu mine ca nush cum fac... nu am stat in viata mea in spital
Am mai pus un mesaj in capitolul trecut, dar revin: cum confectionez tampoanele alea care ne trebuie? Cu vata si tifon la rola? Macar asa, in cateva cuvinte...cand se discuta despre subiectul asta eu credeam ca mai am o gasca de timp... si am ajuns in saptamana 30 fara sa am absolut nimic pentru maternitate...
Va pup

Imi iubesc copilul ... abia astept sa te tin in brate, BEBE!!!!!
30+ cu - Rares
http://family.webshots.com/album/573707422MNKhRk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetele...

Monis concediu placut scumpa mea....distractie placuta tie si bebelului...

Iulika multumesc mult

Eu azi am implinit 26s...intru in 27 ...maine plec la Tg Mures...
Am zis ca o sa plec cu bagajelul dupa mine, in caz ca ma opresc sa am ce-mi trebuie la mine...incerc sa ma pregatesc sufleteste pentru stat in spital...in acelasi spital in care am stat si anul trecut pe vremea asta...

Sper sa fie bine de data asta...

O zi buna tuturor!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

26+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Neata fetelor!
Ionika am vazut ca tu ai hemoglobina 9 parca. Mie mi-a iesit 10 si ginecoloaga mi-a zis ca este o forma usoara de anemie, dar trebuie sa corectam pana la nastere macar. Mi-a prescris Tardyferon Fol (fier + acid folic), asta pe langa Elevit care il luam deja, una pe zi. Discuta cu doctorita ta si vezi ce iti spune.
Gata va pup ca plec la institutul de hematologie sa dau sange si dupa aceea vizitez colegii de la munca.
+ 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mkunigunda spune:

'neata fetele!

Asa de bine m-am odihnit, ma bucur ca am putut dormi pana la ora asta!

Din pacate am visat urat, ca nu aveam lapte in san sa-i dau lui bebe, mi-am adus acum aminte de vis cand am vazut laptele in frigider...

Sunt trista

Ma duc sa citesc ce ati facut ieri dupa-masa.

_
31+ cu dragostea noastra Victor

O minte largita de o noua experienta nu va reveni niciodata la dimensiunile ei initiale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

'neata

Aida ... 33+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza! eu la cafelutze nu va invit, ca nu beau deci nu fac, dar un ceai sau laptic uc miere va ofer cu mare drag

IONIKA SA FII FERICITA, NASTERE USOARA SI SA TE BUCURI O MIE DE ANI DE PUIUTII TAI!

Hehe, Iulika, ce emotii le mai dai fetelor ce inseamna sa fim in fruntea listei, vezi?

Techila, sa ne tii la curent cum e cu galma...e bine sa fii optimista, dar totusi, daca se schimba ceva, macar pt linistea noastra daca nu a ta, du-te la dr...ca pana joia viitoare mai e ceva timp...

Manga, de gradina sunt rosiile mama, d-alea cu gust de rosii nu de cauciuc, zemoase rau si bune
deci si tie ti-a dat ovule...hm, mie mi s-a parut ciudat sa mi le dea asa, fara sa am nimic si fara analize....mi-a zis doar ca sunt pt curatirea colului....

azi e si in Ct racoare..ma gandeam ce sa fac pana nu vine iar caldura...sa fac curat...sa fac ciorbitza....sa calc hainutzele....sau sa stau cu laptopul in brate in balansoar? dar cred ca, desi ultima varianta suna cel mai bine, ma apuc de curatenie, ca fac si eu ca Monica, dupa ce am stat ultima luna ca Techila in poza aia cu mucu , parca nu mai suport prafu din casa..

revin cand fac o pauza...

35+ cu Ebru PRIMA POZA!
AMR 5 SAPTAMANI!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna dimineata fetele!

Va invit si eu la o
La multi ani IoniKa sa fii sanatoasa si tu si bb si nastere usoara!
Ma duc sa citesc din urma si revin!

Laura 28+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

neata!
da stiu ca nu ati avut somn aseara!
am intrat ieri in 36 de saptamani, m-apuca asa uneori o "emotie depresiva"...in loc sa ma bucur ca am ajuns aici...
iulika si eu am zile f bune in care nici nu zici ca sunt gravida si zile in care abia ma tarai...desi sunt in concediu ma mai duc la munca o zi doua pe saptamana..."sa iau pulsul", imi fac de lucru, ies din casa neaparat cateva ore..
zi frumoasa va doresc, racoaroasa se pare ca va fi totusi, si mai ales lipsita de probleme si griji asa cum am vazut ca au mai aparut pe ici pe colo, in ultimele pagini!

35+ fericita mamica de jucausa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Jucausa mea

Mergi la inceput